Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorottya Hrabovszky

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Úgy vagyok vele, hogy az ő érdekében szakítanék is, mert lehet, hogy egyelőre nem barátnő kéne neki, hanem valami terápiaféle” – A pasinak minden alkalommal szerelmet kell vallani, és amennyiben elégedett a produkcióval, a két tenyere közé fogja a barátnő fejét, hogy csókokkal halmozza el. Áá, ez…..
De mi is a baj a megcsalással? Csak annyi, hogyha az a valaki, akit szeretsz, mással is átéli azt, amit eddig csak veled, és onnantól nem kapcsolat a kapcsolat, nem elmélyült, nem bensőséges, puszta szórakozássá válik.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
Egy év után újra azt MTI Archívumának fotóiból készítettem a Napi érdekes válogatást! Az 1945-1990 közötti időszakból hoztam érdekes, ritkán látott képeket, mindjárt két tucatot! 1982. Kőszeg Ferenc tanár és szamizdat-szerkesztő, személyi követői elől fut Budapesten. A négy felvételből álló…..
Dorottya Hrabovszky 2022.02.21 10:33:17
@omron: A teljes történet így szól: azokat a családokat telepítették ki, akik a háború alatt egy hivatalos eljárás során nem magyarnak, hanem németnek vallották magukat és bizony megfélemlítették és fenyegették a magyar lakosokat. Nyilván nem mindenki, de sokan. A nyilatkozatot a családfő írta alá és ha volt olyan családtag, aki ezzel nem értett egyet, akkor neki pechje volt - néhány éve olvastam egy kitelepített nővel készített riportot, ahol elmondta, hogy ő menyként került a családba és hiába nem értett egyet az apósával, neki is mennie kellett. Egyébként nem hiszem, hogy hosszú távon rosszul jártak volna.
Aki hozzám hasonlóan sokat (egészségtelenül sokat, ami azt illeti) böngészi a netet, időnként azért találkozhat érdekes hirdetésekkel. Érzésem szerint a kifejezetten megtévesztő hirdetésekből (mint például a konnektorba dugható fogyasztáscsökkentő) manapság már kevesebb van, mint mondjuk 8-10 éve…..
„Sokáig úgy láttam jónak, ha inkább ismeretségi körből, baráti társaságból választok. Csakhogy ennek megvannak a rizikói” – Nem is kicsi, ezért Posztolónk máshonnan vadászott, viszont úgy meg az a baj, hogy nem ismeri a másikat, míg egy megszokott terepen előrébb van az ember.   Ha esetleg nem…..
„Nekem az lenne a legmegalázóbb, ha velem párhuzamosan más nővel lenne és amikor együtt vannak, rajtam röhögnének” – megbocsátani lehet, felejteni már nehezebb. Levélírónk egy két éves kapcsolatban van, ahol a bizalom korábban kicsit megrepedt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Nem utálattal szakítottunk, talán ezért van ez. Tiszteletben tartottam a szándékát, hogy menni akar” – Viszont a pasi nemhogy napi rendszerességgel, de lassan már óránként ad hírt magáról, így Levélírónk olykor kénytelen lehalkítani a mobilját miatta. Miért nem az új barátnőjével foglalkozik, és…..
„Ha valaki maximálisan öntelt, önfejű és egoista, és mindig biztos az igazában, és úgy hiszi, csak ő látja jól a dolgokat, az szerintem nem anyatípus.” - A csaj előhúzza a gyerektémát, a pasi pedig még mindig keresi azokat a szavakat, amikkel lebeszélheti róla.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
                       „Immár bő 1 hónapja nem feküdtünk le egymással. Arra jó vagyok, hogy a panaszait elmondja, de nekem nem lehetnek panaszaim” – Valahol tucatposzt, mégis örök érvényű témát boncolgat: miért és mikor laposodik el egy kapcsolat? Kettőnek kell tenni érte, vagy egy ember is elég a…..
Érdekes tanulságokat hordozó levelet kaptunk: a csaj azt kifogásolja, hogy a pasija nem féltékeny, bármivel is próbálkozik. Az igaz, hogy párja érdektelen mostanában és már semmiben sem kezdeményez, de van ott egy nő is, aki mindezt tűri.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
1982. A Sony vezére, Akio Morita egy walkmannel a kezében egy tokiói bemutatón. A hihetetlenül sikeressé vált termékből hét év alatt több mint 100 millió darabot adtak el..
„Azt nem részletezte, hogy neki az „erős és határozott férfi” mit jelent. Hivatásos kidobóember, ami csak akkor jön elő belőle, ha kell, máskor plüsskutya?” - Az első randira ideológiai vita miatt nem került sor, ugyanis a levelezés során Posztolónk folyamatosan megtorpedózta a lány lehetetlen…..
Ebben a formában a náci vezető jogosult volt a magyar trónra, sőt fel is ajánlották neki a magyar koronát...
Dorottya Hrabovszky 2021.10.21 14:03:07
@Almandin: Ott a cikkben, hogy nem volt nemesi származású.
Napközben betévedtem a Klauzál tér környékére, valahol a Dob és a tér sarkán bóklásztam, mert úgy emlékeztem, hogy van ott egy mexikói büfé. Mondhatom, nem túl vonzó a környék éles napsütésben. Ebben a kíméletlen megvilágításban minden trehányság könyörtelenül szembeötlő, ráadásul a mexikóit sem…..