Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chuck No Risk

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
Chuck No Risk 2011.09.20 20:48:20
@LastScout:

Nem értem miért hiszitek azt állandóan hogy akinek nincs diplomája annak azért nincs mert egy hülye lusta kretén.

"nyilván ha minden utcasarkon állástalan mérnökök lapozgatnák az állásajánlatokat, akkor nyilván a mérnöki tudás sem érne annyit." - Bullshit.Már most is sok a "mérnök" ,vagy egyéb diplomával rendelkező álláskereső de tudásuk még sem ér kevesebbet, a fizetések ebben a szférában általában változatlanok, csak éppen kihalásos alapon lehet bekerülni. A szakmunkás (nem betanított) meg egyre kevesebb,de ennek a rétegnek a fizetése meg ugyanolyan szar. Értem én hogy a mérnök megtervezi, no de ki végzi el a munkát ? A jó szakembertől - vagy akár csak a közepesen jó szakembertől - nem sajnálom a magasabb fizetést,de az vicc hogy országos szinten a cégek tele vannak mindenféle élősködő buzigyerekekkel akiknek más dolguk se volt mint hogy hétvégenként folyamatosan bebaszva (mer'hogy az élet egy nagy játék és ők a világ királyai) végig bukdácsoljanak 3-4 éven keresztül a főiskolán emellett apuci biztosította a lóvét az albérletre ,a piára, a kocsira. 23 évesen meg nyafog hogy fel kell állni az asztal mögül (nem tervezőmérnökről van szó, hanem a sok agyoniskolázott magát prémiumkategóriásnak képzelő jóemberről). Ellenben másoknak 17-18 évesen közölték hogy no innentől kezdve tartsd el magad ahogy tudod mert mi nem tudunk anyagilag tovább támogatni. És ez a nagy többség. Ezért nem kell azzal a példával jönni hogy de hát munka mellett megcsináltam stb. Ha jobban megvizsgáljuk biztos hogy volt ott is valami családi hátszél ami segített.
Chuck No Risk 2011.09.20 21:15:34
@Lou.t:

"...ettől még tény marad, hogy a magánemberek megtakarításai a tőkepiacokon keresztül vállalatokat finanszíroznak ezáltal közvetve munkahelyet teremtenek ..."

Én még mindig nem értem.A magánember több tusfürdőt fog majd venni ? Vagy brahiból vesz még egy TV-t amitől a Samsung-ba veszik majd fel az embereket ? Vagy kétszer annyit fog zabálni és a paraszt nem bírja majd a szántást és kénytelen napszámost felvenni vagymi a jóisten ?
Chuck No Risk 2011.09.20 21:44:38
@Lou.t:
A megtakarítás dolog is csak ott működik ahol az a pénz úgymond "felesleges" és simán megél az nélkül is az illető. A "megtakarítást" az alsóbb rétegnél úgy látom hogy barnaszofi helyett van arany malboro, soproni helyett meg heineken 1 hónapig. Középszinten a opel astra G helyett lesz opel astra H. Ezeket a "megtakarításokat" inkább azonnal fel szokták használni az életszinvonal ideiglenes emelésére.

"a banknak ad több lehetőséget, hogy hitelt helyezzen ki mondjuk egy vállalatnak."

Ettől azért kicsit forog a gyomrom. Így is agfaszt kapok amikor a bank állandóan ki akarja nekem adni hitelre a saját pénzemet x THM-el.
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
Chuck No Risk 2011.05.06 20:54:36
@frankó 1:
Volt már itélet te szerencsétlen ? ("mocskos idős bácsi")
"vagy akit nagyon szeretsz" - hogy jön ide a jelen idő ?
Chuck No Risk 2011.05.06 21:11:07
@frankó 1:
Megint úgy írsz mint ha már ítélet született volna. Maradjunk a feltételes módban. Kíváncsi vagyok hogy ennyi év után hogyan lehet majd ezt bizonyítani.
Chuck No Risk 2011.05.06 21:38:16
@Netszamuráj:
Hogy oda ne rohanjak . A "gój" kifejezést is (ami már eleve kirekesztő) én találtam ki hogy utáljanak nem ?
Gyenge érv. Én nem utálok senkit azért mert annak szültett ami. Az hogy hogyan viselkedik megint más dolog.
 Nem erről volt szó! címen indít kampányt a Lehet Más a Politika, melyben eredeti célja bemutatni a kormány hibás döntéseinek sorát, számtan órát tartani az orbáni megszorításokról, bizonyítani azt, hogy a választási kampányban mást ígért a Fidesz. Nos a film e cél…..
Chuck No Risk 2011.05.05 16:15:58
@Várúr:
"Brutális adócsökkentésre került sor."

Aham. Akkor már értem hogy miért kevesebb a fizetésem...
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
Chuck No Risk 2011.05.02 17:24:10
@lecsekkoltam: "A gond az, hogy nem a munkamorállal van a baj, hanem a bőrszínnel."

Na mészapicsábadegyorsan . Előítéletes vagyok a romákkal , de csak is azért mert az összes szar élményem (fizikai bántalmazás, meglopás stb.) csak és kizárólag hozzájuk köthető. A "nekem is van rendes cigány ismerősöm" lapot meg nem fogom lobogtatni mert felesleges.Én leszarom hogy milyen a bőrszíne valakinek,de azt nem hogy hogyan viselkedik.
Chuck No Risk 2011.05.02 17:47:50
@lecsekkoltam:
Félig igazad van, bocsánat !
Chuck No Risk 2011.05.02 18:59:41
@lecsekkoltam:
Nem értem miért vannak sokan kiakadva azon hogy egy kamera hangot is rögzít. A mai világban pl. 96kbs-el hangot rögzíteni rohadtul nem nagy szám. Aki meg azt írta hogy miért nincs ilyen kamera a reptereken annak meg üzenem hogy egy tranzitváróban hangot rögzíteni elég perverz, de akár még Pesten egy forgalmas szakaszon is az. Egy kis faluban ahol az utcán többször előfordul olyan verekedés amit valószínű hogy szóváltás előz meg nem meglepő egy ilyen kamera.
Nem tudom, hol az igazság. Nem tudom, hogy gond van-e a gyöngyöspatai cigánysággal. (Naná, hogy úgy alles zusammen nyilván nem lehet gond minden gyöngyöspatai romával, inkluzíve gyerekek, de hát ki kér már itt számon bármiféle differenciálást, disztingválást, különösen az…..
Subba Vészhelyzet 2011.04.06 10:34:00
Holly egy teljesen átlagos unalmas órán véletlenül túl nagyot ásított, és kiugrott az állkapcsa. Én nem mertem végig nézni, hogy hogyan oldják meg a szituációt, szóval részemről ez a lány még mindig nyitott szájjal létezik.   ..
Dióhéjban   A canon 430 EX II és a Canon 580 EX II a két legjobb vaku, amit a Canon eddig alkotott. A 430 EX II a Canon 580EX II kistestvére. Néhány funció kimarad belőle, és a felépítése is egyszerűbb, de alacsonyabb áron kapható. Határozottan könnyebb és kisebb, ami…..
Sziasztok! Kevés szó esik ezen az oldalon a diákmunkáról, ahogy beleolvasgattam a blogba, talán egy.két posztot találtam ezzel kapcsolatban. Az én sztorim sem valódi diákmunka, mert nem egy szövetkezet ajánlott ki a munkahelyre, mégis kapcsolódik a témához, mert diák vagyok…..
 Hajtási: Gépjárművezetői engedély. A szlengben: jogsi. (Magyar eredetű szó, északnyugati nyelvjárás.)   Ez a szó valami zseniális a maga egyszerűségében. Bár talán többször találkozunk vele az origami könyvekben, Szlovákia magyar lakta területein, a jogsi…..
Baszista: Börtönben, fegyházban fogvatartott rab. (Szlovák eredetű szó, északnyugati nyelvjárás.)Én erre a szóra kapásból egy évek óta aktívan praktizáló pornószínészre asszociálok. Esetleg a helyi kurafik általános megnevezése lehetne…  …..
Szenzáció! Döbbenet! Tripla orgazmus! Csak a blogunkhoz igen közel álló Színes Bulgár Lap fotósát engedték be SP legújabb klipjének forgatására! Exkluzív fotósorozatunk következik a fiatal előadó legújabb, a "Kibaszottul fáj a fejem" című számához készült klip…..
Chuck No Risk 2010.08.02 13:23:55
@pszicho pete:
Tökéletesen leírtad, ez tényleg így megy. Volt szerencsém betekinteni a "szakmába".
Az érveket innen vettem át:"01) A melegség nem természetes. Egy igazi amerikai visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondícionálás. 02) A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas…..
Chuck No Risk 2010.06.18 11:10:15
@mistinguett:
Neked ez a fétised hogy már megint a testi fogyatékossággal példálódzol ?
Mellesleg én már azt sem értem hogy miért akarnak házasodni? Csak a jogi dolgok miatt? (kié lesz a ház,autó stb.) Mert akkor elég lenne egy bejegyzett élettársi viszony ami ugyanezekkel a jogokkal bír(hatna).
Nem vagyok szakértője a homoszexualitásnak de a hazásság intézménye eleve a hetero témából jön ahol van férj és feleség. Itt most akkor fix-en meg lesz a szerep hogy ki a férj ki a feleség, vagy csak házastárs-házastárs ?
Vagy ezt csak ők képzelik hogy attól jobban el fogja őket fogadni bárki is ha házasodhatnak.Nálem spec. nem osztana nem szorozna.
Chuck No Risk 2010.06.18 11:21:57
@mistinguett:
Csak az zavar hogy összekevered. Biztosan van olyan meleg pár ahol testi fogyatékos az egyik (vagy a másik) fél (is). Ez a dolog nem áll így meg. Itt szexualitás és szexualitás között megy a duma.
Fura, mennyire nem nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalakról leszedett és illegálisan felhasznált képek nemcsak személyhez fűződő jogokat sértenek, hanem közvádas bűncselekményt is megvalósítanak.Kedves Ügyvéd úr!A Tutti Frutti Party szexmagazin főszerkesztő helyettese…..
Magyarország mindig is bigott hely volt: sok hülye a Facebookon azon siránkozik, hogy megfogták szegény őzikéket és a csomagtartóba rakták, biztos fájt nekik.Hát nem, nem erről van szó! Magyarországon vadgazdálkodás folyik, a területileg illetékes vadásztársaságok jogosultak…..
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Chuck No Risk 2010.06.09 11:36:05
@Magóg napján:
"Kendert már a vadászó népek is rágcsáltak a vadlesen. Meg gombát is, értem? Ezzel ütötték el a vadlesen az időt."

Majd ha te is vadászó nép leszel,és mondjuk naponta legyalogolsz 10-15km-et a vad után (más szóval fizikai edzésben vagy) és nem bepüffedt pofával,vörös szemekkel trottyon fekszel a kanapén az éjjel, valami hülye csatornát bámulva, majd akkor szívhatod. A páleszt senki nem reklámozza úgy mint ezt a (divat)szart.
- füvezz mert ez a menő,
- viselj bármit amin cannabis növény van mert az még menőbb és majd jól megbotránkozik mindenki,
- ja és kell még hozzá egy csegevarás póló is,
- verd el a szüleid pénzét,
- verd el rá a saját pénzed,aztán beszívva keseregj hogy milyen szar az élet mert nincs pénzed.

Van több tucat ismerősöm aki szereti a jó pálinkát,és nem alkoholista. Ha iszik is akkor megadja a módját, pl. különleges alkalmakkor (és nem úgy mint a gyepes akinek minden délután "különleges"). A van egy tucat ismerősöm aki füvezik.Ebből 2(!) aki normális, és csak havonta durrant rá egyszer-kétszer.A többi mint lecsúszott, elb@szott életű vagy életvitelű, 6 külön banknál hitelben elúszó, felelőtlen, emberi kapcsolatoktól egyre inkább elzárkózó ember.
A poszt egy hatrészes sorozat második darabja, a folytatás pénteken jelenik meg. Az előző rész a Fideszről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy tartalmira és egy…..
Chuck No Risk 2010.04.05 12:09:34
@H1GaNy:
Ha tényleg így teszel (és elmúltál 18),akkor egy szavad ne halljam a következő 4 évben.
A poszt egy hatrészes sorozat negyedik darabja, a folytatás szerdán jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre…..
  Volt ez a Király András-ügy, meg a Szávay István-ügy, a Képviselő Funky kéjjel vadássza le a jobbikos politikusokat. Ugyan kellemetlen mindkettő, de igazából egyik sem komoly, csak épp okoznak némi kognitív disszonanciát egy komolykodó pártban, ahol mindenki kemény,…..
Chuck No Risk 2010.03.25 22:57:49
@Várkonyi:
"...akiktől egyébként az egész ország retteg."

Hülye-e vagy ?
(A képet innen vettük: létező utcatáblák New Hamsphire-ben, Concordban)   „A kormány létbizonytalanságban tartja az egyházi iskolák diákjait, akik magyar állampolgárok gyermekei, ez pedig diszkrimináció” – jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás,…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Megmondom őszintén, komolyan kíváncsi voltam, mit tud Peter Jackson, ha emberekről, az emberi lélek mélységeiről és más dimenzióiról kell mesélnie, nem pedig hobbitokról, tündékről, sétáló fákról, nagy majmokról és kis szörnyekről. Az 1996-os Törjön ki a frász! című…..
Chuck No Risk 2010.03.14 19:43:08
@VVega:
Azért kíváncsi lennék hogy hogyan képzelsz el egy ilyen témájú filmet hogy neked is jó legyen. Hatalmas robbanásokkal,fasza autós üldözésekkel meg Jet Li ugró-forgó rúgásokkal ?
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
Chuck No Risk 2010.03.14 13:31:10
2 évente én is lecserélem a telefonomat mert addigra vége van.De nem is adok érte soha 10ezer forintnál többet.Egy lelketlen szar használati tárgynak tekintem ami értem van és nem én őérte (ahogyan már előttem írták). A kijelző egyébként soha nem lesz annyira karcos hogy ne legyen olvasható a tartalma.Alapjában véve az nem baj ha valaki vigyáz a dolgaira (saját autó stb.).Egyszerűen csak megtanultunk ebben a szar világban megbecsülni a dolgainkat.DE : A telefon az egy használati tárgy.Egy semmi egy nulla.A falra mászok azoktól az idióta picsáktól akik élettársként tekintenek a szaros mobiljukra hogy csili-vili legyen amikor lekapja magát a tükörben hogy az iwiw-en pózoljon.Keres 80ezret,de 120-ért vesz mindentudó szart,azt is 4 havonta lecseréli (a régit eladja 40ért).Ellenben az autómra vigyázok. Az üléshuzat pedig nem rosz dolog.Használatával tényleg úgy élhetsz a kocsiban ahogy akarsz.Ha bármi kemény szennyeződés kerül rá (gyerekek által beletaposott csokoládé,kávé,stb.),csak lehúzod és mehet a mosógépbe.Ez jóval költséghatékonyabb mint újra huzatni az ülést.Kedves posztoló, ha viszont a leharcolást hirdeted akkor eladáskor ne is próbáld úgy beállítani hogy megkímélt meg újszerű mert én attól is agyfaszt kapok amikor egy autót úgy próbál eladni a tulajdonosa hogy hú de megkímélt,aztán mindenhol gyorskötöző szigetelő szalag és egyéb gányolt megoldások fogadnak.
Chuck No Risk 2010.03.14 19:35:41
Sziasztok! 3 fős cégnél dolgozom ( főnök + kereskedelmis + én mint asszisztens) 2009. júli 14-e óta.   2009 dec 19-től szabadságon voltam (rendes évi) és ezalatt a főnök elkezdett zaklatni, kitalálta hogy szerelmes belém, minden nap sms, telefon, e-mail, jönni akart…..