Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antipasztor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Antipasztor 2008.11.04 16:54:21
Én személy szerint nem teljesen értek egyet a cikkel. Sőt sajnos,azt kell mondanom, hogy a cikk több sebből vérzik.
Az egyik főtéma Frei Tamás. Azt nem tudom, hogy ténylegesen milyen riporter, de amit csinál azt jól csinálja.
Több éven keresztül mennek a műsorai?Igen.
Gazdag?Igen.
Egyszóval sikeres.
Félreértés ne essék, nem szeretem a Frei-t, de cikk rossz oldalról közelít meg. Persze,hogy nekünk nem tetszik az átlátszó igazságai, a luxusfóbiája (vagy imádata). A műsor nem nekünk szól, akik egyetemisták, diplomások (bár manapság ezek sem jelentenek semmit), hanem az átlag embereknek (nem rossz értelemben), akiknek olyan mindegy, hogy 2. vagy 1. a inflációs ráta magasságában vagy hidegen hagyja,h 4000 vagy 300$ a szoba ára. A lényeg k*rva nagy mindkettő, ergo nagy a különbség. És Afrikában nagy a társadalmi dualitás? Igen rohadt nagy.
Frei szerintem nagyon is tudja,hogy mennyi egy szoba, vagy mennyi az infl.
DE a lényegben hazudik a Frei?Nem.
Természetesen csúsztatja az igazságot, hogy az átlag ember is felkapja a fejét, hogy vazze Afrikában valami nem okés.

A cikk második része a celeb műsor.
Szögezzük le elején, hogy a tv2 és az rtl műsora is gagyi,de megint mondom nem nekünk kell, hogy teccen.

Ha a különbségeket nézzük, szerintem egyértelműen a tv2-é nézhetőbb. Teljesen egyszerű ok miatt, mert történik is valami, nemcsak ülnek az esős dzsungelben. A cikkben a főindok az, hogy elefánt szart pakolnak az nem elég,mert
"a lényeg, hogy a szereplők mit mondanak egymásnak. Hogy ki hogy viseli a megpróbáltatásokat, és a többiek hogy viselik, hogy ő nem viseli el."
Az első mondat tök hülyeség,hát vazze nem az érdekli az embereket, hogy mit mondanak egymásnak (kivéve ha veszekednek,verekednek (lásd Mónika show,pedig azok nem is celebek) stb.).
A 2. mondat teljesen oké, de hát kérdem én, a reakciót mi váltja ki??Egy bungee, vagy egy oroszlán.ÉS itt jön be a táj lényege, ami jóval többi mint díszlet a tv2-nél, a TÁJ adja a feladatokat, váltja ki a reakciókat. És lássuk be Afrika többet tud nyújtani, mint egy jól kialakított tisztás az erdő közepén. Az rtl-nél a jungle tényleg díszlet,a lényeg,hogy nem kapnak kaját(Persze a jungle is többet tudna nyújtani, mint egy "kitakarított" tábor,de nyílván nem kockáztatják, h egy celebet egy párduc megkajáljon.Ez igaz lesz természetesen a tv2-re is, nem fogják hagyni, hogy oroszlán megkajáljon valakit,DE legalább mutatnak oroszlánt,hogy esetleg akár meg is kajálhatna valakit.)Szóval Afrika sokkal többet tud nyújtani.
A végére pedig, hogy van-e bemutatás vagy nincs tök mindegy, a 90%át a társaságnak minden magyar ember ismeri.