Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krizsabá

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HM Currus Zrt. hamarosan átadja a századik Ariest a Magyar Honvédségnek. Azonban van munka a haderő megrendelésein túl is: jelenleg készül a büntetés-végrehajtásnak személy- és rabszállító változat, valamint a Készenléti Rendőrségnek is építenek egy törzsbuszt. A HM Currus Zrt. az új…..
Ezt a filmet úgy tízéves korom környékén láttam először, és ismeretlen okból fel is vettem videóra. Tényleg nem emlékszem rá, miért tettem, biztos a videót próbálgattam, de a felvétel olyan jól sikerült, hogy utána sokáig volt módom újranézni, mert nagyon megszerettem. Tetszett a két idős veszekedő…..
A Solaris nyerte az M3 metrópótlására beszerzendő 75+75 darab komplett csuklós busz szállítására kiírt BKV tendert...
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
Olvasónk, Kiss Krisztián hívta fel a figyelmünket erre a nagyon érdekes sportágra. Az Association of Classic Trial Clubs szervezésében kerülnek megrendezésre ezek a futamok, amik a régmúlt trial/raliversenyek szabályai szerint kerülnek megrendezésre. Alapvető különbség nincs a…..
Meg kell-e mindent menteni vagy szebbé teszik a világot, ha kreatív művészet alapjaiként élnek tovább? Döntsék el önök a szezon utolsó epizódjában!..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Belsőség Ó, anyám! Ó, anyám! 2014.07.16 15:01:45
Ma kiment Csikósék Enstall-cikke és lám, mi jött szembe? A Petrolicious ismét csodálatosan megkomponált filmje az EGYETLEN eredeti P4-ről. Sok hanggal, nyélgázon. Csöppen ettől a férfiember. Négyliteres V12, szívómotor, 450 lóerő és minden más. Gyönyörű.…..
Összehasonlítjuk a főváros két legújabb szólóbuszát az Ikarus-BKV V127 PKD-t és az MAN Lion's City-t. Ez utóbbi valójában inkább német-lengyel, mivel a hajtásláncon kívül a kocsi teljes egészében Lengyelországban készül.  A hírekben hallhattuk, hogy a BKV tíz év után…..
Dubajról legtöbbünknek minden bizonnyal a jólét, a gazdagság és a fényűzés jut eszébe. Hatalmas felhőkarcolók, mesterségesen épített sziget, minden utcasarkon luxusautók, százmilliós járművekből álló rendőrségi flották. Az igazság azonban az, hogy 2009-ben az Egyesült…..
Nem lopott, de még csak nem is egy ráérős turista autója a marrákesi magyar Polo. A Macan tesztútján szúrta ki Csikós a poros aszfalton, sárga lámpafényben álló szürke VW-t. A teszt után megírta ezt a posztot, hátha megoldódik a rejtély. Fél nap se kellett, és meglett a tulaj,…..
Ha azt hiszi, hogy hosszú útra Red Bullból főzött kávét kell vinni, téved. Kikészül a gyomra, a szíve, és ugyanúgy el fog bóbiskolni a volánnál, csak remegő kézzel. Ehelyett szerezzen be nálunk egy használt, korának megfelelő állapotú Vályi Pistát (most ajándék Zách…..
GT-R, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Radical, Caterham... ezektől az ember elvárja a teljesítményt. Nyálat csorgatnak rájuk, tinédzserek nyomják pelyhedző állukat az oldalüvegre és elképzelik, ahogy lefűzik a kedvenc kanyarjaikat, ahogy driftelve fordulnak minden sarkon... az autó…..
Belsőség Micheliszt mindenkinek! 2014.01.27 18:48:34
Bárki kérdezhetett bármit, nem voltak titkot és embargós infók Karácsonyi játékunkban lehetett nyerni helyet egy remek bulira, amely főleg arról szólt, hogy megpróbáljuk megfogni a WTCC-menő, többszörös futamgyőztes pilótát. Himesháza Sennája azonban túl kemény diónak…..
Belsőség A Ponton bosszúja 2014.01.16 10:16:35
Egy barátom sztorija, mellesleg két állólámpás Mercije és egy Fecskéje van. Alapvetően egy hétköznapi életben szupernormálisnak tűnő egyed, aki titokban Mercedes-harácsoló elmebeteg, orvos nem látta, Pontonja nem volt még. Mostanában épp lakást újít fel. Rövid a sztori.…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Egy igazán húsos konc. Nézzék meg jól, mi ez? Marmonkanna? Úgy néz ki, sőt, mi több: abból is készült. Nézzék, van működő betöltője, folyadékot is képes befogadni, tisztességes fémből készült, súlya is van, ahogy kell. Egy húszliteres marmonkanna-alapú gurulós…..
Az Égéstér 81. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Krizsabá 2013.08.08 14:41:28
Belsőség Gyertek mozizni! 2013.07.31 18:30:10
Ha te is:- jól érezted magad a tavalyi vetítéseken (például ezen, ezen, vagy ezen)- élvezted a Belsőség Találkozón a földön fekve/ülve/hasalva/guggolva filmezést- idegenkedsz a plázák zsúfoltságától, trendi hangulatától- szereted a régi filmeket- nosztalgiáznál egy…..
Krizsabá 2013.08.01 15:58:38
@felidegeltemmagam:
Oszt melyik moziban tudod állítani a hangerőt, háttámla dőlésszögét, lábhelyet? ;)
Gondolom azért nem két fillér a jegy, mert ahhoz túlságosan is ritkán van megszervezve, illetve nem túl közismert az autósmozi.
Ez az ausztrál csodabogár a leírás szerint egy MX-5-ös Mazda, valamint némi Rolls-Royce hozzáadásával született azzá, amivé. A többi összetevőről információhiányban szenvedek, de lehet, hogy jobb is. A pingpongasztalnyi géptető, és a Spirit of Ecstasy-ra utaló orrdísz…..
Jajj,de csúnya! El lett caminozva 2013.02.25 11:58:00
Amcsi vas, kicsit kusztom. Jó nem lehet. A csövecskés lámpa bizony érdekes pont. Ping-pong asztal. Spotlámpa. Igen. Autóban. Belül sem típustiszta teljesen. ..