Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homefocus

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HOMEFOCUS Adjuk el gyorsan... 2023.02.26 16:50:46
A történet még 2022 őszén kezdődött, mikor a megbízóm, Gyuri felvázolta terveit.  Az eddig kiadott lakásból az albérlők kiköltöztek, nem szeretné újra kiadni a lakást, inkább eladná, és a vételárat más dolgoba fektetné, mielőbb... A körülmények és az ingatlanpiac jelentősen megváltozott az év…..
A családdal több éve ismerjük egymást, amikor felkértek a házuk értékesítésére, akkor számomra nem csak egy eladandó ingatlan megbízás volt. Tudtam, hogy rettenetesen sok energiát öltek bele abba, hogy ez a ház tökéletes legyen, a család minden igényét kielégítse. Minden megtekintés alkalmával…..
HOMEFOCUS A panelok Maserati-ja 2022.03.09 17:45:49
Ajánlás útján mentem egy kedves fiatal párhoz, hogy eladjam minél gyorsabban és minél jobb áron a Bikás parkra néző lakásukat. Mint azt tudjuk a hirdetési portálokon a nm árak tekintetében nagyon nagy a szórás. Hasonló adottságú lakás esetén akár 20.000,-Ft/nm különbség is lehet. Ennek egyik oka,…..
A lakás tulajdonosát több éve ismertem meg egy régebbi másik ingatlana értékesítése révén. Elmesélte, hogy közel másfél éve hirdet egy belvárosi lakást saját maga és több ingatlanos is, nagyon kevés az érdeklődő és komoly vételi ajánlatot még nem kapott ez idő alatt. Miután újra találkoztunk…..
Nagyon sok ingatlanvásárló vágya, hogy a karácsonyt már az új otthonában töltse. Annak érdekében, hogy Ön ki tudja választani a legszemélyesebb ajándékot, amelyről a megajándékozottak még évek múltán is jó szívvel gondolnak Önre, több ügyfelemet kérdeztem meg, hogy mi volt a valaha legjobb „házavató…..
Amikor a jövőre gondol, és megtervezi a költözését, valószínűleg azon tűnődik, hogy melyik lépést tegye meg először. El kell adnia a jelenlegi ingatlanát, mielőtt új otthont keres, vagy először meg kell vásárolnia álmai házát, és ezt követően elegendő értékesíteni az ingatlant? A költözési folyamat…..
XVII. kerület "színes házakban" 2016-ban általunk vásárolta a jelenlegi tulajdonos ezt a 2 szobás lakást. Mivel nagyon meg volt elégedve az akkori megtekintés, ártárgyalás, valamint az adásvétel lebonyolításával, minket keresett meg a lakása eladása miatt. Az 5 év alatt nagyon sok fejlődés történt…..
Talán hallotta már, hogy a tavasz a legjobb időszak a házvásárlásra. De ha nem rohan, és vár a szezon későbbi szakaszára, számos előnnyel jár az őszi lakásvásárlás. Íme a 8 legfontosabb ok, amiért az ősz igazán nagyszerű évszak az ingatlanvásárlásra:   1. Kisebb nyomás Még ha nem is élete első…..
XIV. kerület, Kerepesi úton lévő lakás eladásával bízott meg egy kedves fiatalember, aki már hónapok óta sikertelenül hirdette ingatlanát. Ajánlás útján talált rám. Elmesélte, hogy pár hetente, egy-két érdeklődője van, egytől egyig mindenkinek tetszik a lakás, de aztán semmi visszajelzést nem…..
III. kerület, Csillaghegy területén egy 1940-es években épült lakás eladásával kerestek meg. Nagyon szép utcában található a társasházi lakás. A tulajdonos egy fiatal pár, aki családalapítás közeledtével egy nagyobb, lehetőleg kertes házra vágytak. Felmértem az ingatlan állapotát, elkértem minden…..
Megbízóm azzal a kéréssel keresett meg, hogy gyorsan és a lehető legjobb áron értékesítsem az ingatlanát. Bízik bennem, tudja hogy az ő érdekeit tartom szem előtt, sosem a sikerdíj a munkám mozgató rugója. Kértem pár nap türelmet, hogy az ingatlant előkészítsem eladásra (alaprajz, látványtervek…..
Csömörön lévő ház tulajdonosa keresett meg, hogy bár még nem ismerjük egymást, de abban szeretnék segítségemet kérni, hogy valószínűleg eladó lesz a csömöri családi házuk jövő tavasszal. Szerették volna megtudni, hogy akár a konyhát vagy más helyiséget érdemes-e eladás előtt felújítniuk, vagy…..
Lakás eladások terén fő területem a XIV. kerület. A Panoráma Lakóparkban több lakást is értékesítettem már. Megbízom ajánlás útján keresett meg. Ennek a lakásnak a különlegessége, hogy 50 nm-ben 3 szoba is található, míg a többségnél 2 szoba lett csak kialakítva. Eddig látott ekkora Panoráma…..
Ennek a XVI. kerületi szép lakásnak a tulajdonosai több hónapnyi sikertelen magánhirdetés után, megbíztak egy céget az ingatlanuk eladásával, sajnos ők sem hozták a várt vevőt, így az értékesítési folyamat megrekedt. Idő szűkében volt a fiatal pár, mivel lefoglalóztak egy új építésű házat.  A…..
XVI. kerület, Cinkota területén található nagyon szép, polgári stílusú lakást kétszer is kellett értékesítenem. A tulajdonosok imádtak itt lakni, de kinőtték, és egy nagyobb, kertes ház volt az álmuk. Elsőnek 2020. májusában bízott meg a tulajdonos az eladással, pár héten belül megérkezett az…..
Jómagam is csömöri lakos vagyok, így sok megkeresést kapok ezen a terülten. A tulajdonosok többsége tudja, hogy sokkal nagyobb hatékonysággal tud dolgozni az az ingatlanértékesítő, aki minőségi munkát végez, maximálisan megvan a helyismerete, és a portfóliójában több hasonló paraméterű ingatlan…..
Csömöri Hírmondó 2021. márciusi számában arról kérdezett Kucsinka Gabi, újságíró, hogy mikre érdemes odafigyelni, ha el akarjuk adni az ingatlanunkat...
Az Egylet Ingatlanközösségnek a legfőbb célja, hogy válogatott értékesítőkkel dolgozzon. Akik tudják, hogy a szakma nem abból áll, hogy mobiltelefonnal lövünk pár képet, majd feltesszük a hirdetési portálokra és hátradől várjuk, hogy megcsörrenjen a telefon... Hanem hisznek abban, hogy…..
HOMEFOCUS Ingatlanfotózás 2021.10.21 10:31:02
Ingatlan eladás meghirdetése esetén rendkívül fontos, hogy az ingatlanról éles, igényes képek készüljenek, hogy azok hűen bemutassák annak egyediségét, adottságait és azt a vevő számára vonzóvá tegyék. Fotográfus végzettségem segít a minőségi fényképek készítésében, hiszen egy hirdetési felületen…..
Az ingatlanértékesítői hivatást leginkább a fodrász szakmájához tudnám hasonlítani.Van, aki otthon maga vágja a haját, van aki szakemberre bízza ezt. De ami minden esetben igaz, igyekszünk kiválasztani A FODRÁSZT csupa nagybetűvel, akivel szívesen csacsogunk az ott töltött időben, aki szimpatikus,…..
Mire is hivatott az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy?   2019 nyarán kértem az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy használatát. Ennek egyik oka az volt, hogy Sándor Viktóriával, az alapítóval nagyon hasonló a szemléletünk. Mind a ketten úgy véljük, hogy ez nem csupán egy kereskedelmi szakma,…..