Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fitt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
fitt 2017.04.04 19:10:43
@seniorka321: szerintem is jó sorozat. Én tuti nézni fogom.
Sokszor nézegettem már ezt az órát, tök olcsó a kategóriájában, jól néz ki, és a képek alapján úgy tűnt, hogy normálisan is működik. Hát tévedtem...
fitt 2017.01.28 13:14:16
@yerico1: az enyém is jó semmi baj vele!
fitt 2017.01.28 17:26:15
@Péter 2: A megfogalmazás " túl van tolva " mint kínai hulladék...igen annak lehet venni Barátom!!! Blogger...pfff már a szótól is rosszul vagyok. Minden okoskodó aki írkál minden témában. Ez a blogger. Lehúzó negatív vélemény de közben meg azt írja hogy Ja hát ez működik, csodák csodájára az is működik. Kár mindent fikázni amit Kínában csinálnak. Van sok szar nem vitás de pont ez az óra nem érdemelte ki ezt a fikázást. Bár nem vagyok " blogger " de foglalkozom órákkal jómagam is. Immáron 20 éve. És igen sértőnek találom az írást ez meg az én véleményem. Ezt meg fogadd el. Vagy ne fogadd el. Ahogy tetszik.
BRÉKING! A Hallgatói Hálózat, az Oktatói Hálózat, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), a Hálózat a Tanszabadságért (HAT) és a Szülői Hálózat hallgatói által rendezett Hallgatói fórumon épp most döntöttek egy hídfoglalásról. Néhányan a…..
Az sem jelent mindig garanciát, ha az ember hosszú, alapos tervezés és tájékozódás után indul neki a világnak. Erre példa a mai poszt is, melynek szerzője, ana Kanadában próbált meg boldogulni, Érte pár kellemetlen meglepetés... „Elsősorban azért írom meg történetemet,…..