Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eS

72 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Countdowns at SeekCodes.com..
Countdowns at SeekCodes.com..
eStefelé New World 2009.08.13 14:27:00
Eljött az idő, több tekintetben is. Pár órán belül induok(unk) négy napra Balatonra, elvileg jó lesz. Mondandóm szempontjából másodvonalban, de mondanivalómat tekintve elsősorban – így lesznek elsőkből utolsók – a blogomról szeretnék pár keresetlen szót ejteni.…..
Ami már itt van:   És amit várok:  ..
I. Madridista Szerkesztői Találkozó, 2008.01.05. ..
„Álmodtam egy világot magamnak, Itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, Van hitem a magas falak előtt.” (H) ..
Azt hiszem gyenge kifogás lenne a nincs időm story, pedig habár de csak így van… Most is kb. tíz percem lesz előrevetíteni miért is nem tudok írni a következő három-négy napban. Két szóval MTV Icon, megint, most az EDDA válik azzá, többek között Supernem és Ganxsta…..
Jelenleg is zajlanak az akklimatizálódási folyamatok, a szó szoros értelmében nem találom „itthon” a helyem, de erről még a későbbiekben úgyis írok erről, elvileg elég fontos faktor az életemben. Lényeg, hogy az itthon az ott-hon, és az otthonom ott honol, egy szó mint…..
eStefelé 'King of Pop' 2009.06.26 00:03:00
Már csak négy nap, péntek éjjel, hm akarom mondani szombat hajnalban indul a mi „kis” csapatunk – mára tizenhárom főre duzzadt – Olaszországba. Természetesen már mindenki lázban ég a kalandot illetően és valljuk be, van is miért. Ennyi ember, két apartman,…..
Attól tartok, hogy ha elkezdem felvázolni az utóbbi napjaimat, heteimet, akkor bizonyosan marad olyan szegmens, amit kifelejtek. Természetesen itt a nagy igazság, ha meg sem próbálom annál nagyobb az elmaradás, hát lássuk, nem ígérem, hogy bármiféle sorrendet fogok tartani. :)…..
Csapatkép: Előzmény: 2009.05.25-i bejegyzés.....
eStefelé Still young and restless 2009.05.30 11:11:00
Tisztelt vizsgázó! Értesítem, hogy Goethe B2-es szintű szóbeli vizsgájának eredménye: SikeresKár, hogy az írásbeli esélytelen, de erről és a szerencséről inkább nem nyilatkoznék, főleg egy lapon említve a kettőt. (y) ..
eStefelé classical 2009.05.29 00:31:00
Most jött el az a várva várt pillanat, hogy kimondjam; nem tudok aludni. Pedig még direkt korán le is feküdtem, gondolván arra milyen apró kis nüánszok döntenek, vagy épp mire kell figyelni, leírni, kihallani. De nem, nem jön össze, izgulok, tanulni már nem akarok, csak idegesítene,…..
eStefelé untitled / unbetitelt... 2009.05.28 19:30:00
reggel - suli, vizsga - 82%, kondi - gyurmáskodás, hát – tricepsz, ettem - ittam, break - edzés, német - próbavizsga, gyalog - haza, futni se ment, fáradt írni is, csak aludni akar, be is fejezi, holnap nyelvvizsga. S. ..
Funny Side zene 2009.03.08 16:25:00
zene… a zene éltet. az elmúlt egy hónapban minden hétvégén voltam bulizni… ilyen még nem volt. pláne nem szorgalmi időszakban.. csak most ez a hét olyan volt, hogy minden összejött, összecsaptak a dolgok a fejem fölött, mindent kiadtam magamból, és még nincs vége,…..
eS 2009.05.28 00:23:39
eStefelé yesimeS 2009.05.25 05:04:00
Mindenkinek, aki nekifog napló, illetve blog írásnak, csak annyit kívánnék, hogy olyan napok álljanak a háta mögött, mint ami most mögöttem, vagy mögöttünk. Olyan szinten számtalan megemlíthető, kifejthető dolog történt, vagy éppenséggel történik velünk folyamatosan, hogy…..