Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pimpa

8 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Vackor néni busza 2007.06.13 06:00:00
Szaftos hörögnivaló készülődik, máris ünnepelhet a hörgipar. Be lesz itt zárva több száz iskola. Megö-hö-lik a falut, húgybasüppesztik, véknyába tipornak a falunak ezek, mert gyűlölik a puszták népét, mert ezek azok. Pedig igen, be kell zárni, mégpedig sürgősen. Viszont…..
w Pótvizsga 2007.06.08 04:00:00
Erről [screenshot]csak röviden, mert hát azt akarják ezek a szerencsétlenek, hogy foglalkozzon velük valaki, cserélje ki a pelust, figyeljen oda rájuk. Viszont a kisegítő korrepetálás nekem nem feladatom. 1. Nem kerítés, hanem viadukt, és nem az árpádsávból, hanem a…..
w Díjugratás 2007.06.06 06:00:00
Döntött az Alkotmánybíróság: igenis népszavazni való téma a vizitdíj és a tandíj. Egyfelől azért, mert olyan kis elenyésző összeg az, hogy meg sem érzi a költségvetés – ami arra utal, hogy a taláros testület hirtelenjében pénzügyminisztériumot kezdett játszani,…..
w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..
w A szopós száj előnyei 2007.05.11 21:02:00
Ilyenkor jön jól, hogy már a kezdet kezdetén ráállt a szátok. A szopásra, igen, arra. De hát aki kurvának megy, ugye.Egy aljas manipulációról (Meg csapjuk hozzá az eggyel előbbit, csak úgy háttérnek.)..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
w Ingyenebéd, ingyensör 2007.04.25 05:00:00
A nap hőse K. Károly állampolgár, sőt Állampolgár, Citoyen. Ő az, aki beadta a népszavazási kezdeményezést, miszerint legyen ingyért a sör. Mert ugye zajlik itt egy folytatásos bohóctréfa népszavazás ügyében, csak hálistennek nincs mindig szó róla. Tegnap döntött az…..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..
Na, megkezdődött. Bár akarta a franc. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a TV2 képes egyedül folyamatosan közvetíteni, persze csak akkor, ha nincsenek technikai problémáik, de amiatt meg ne rúgjunk már beléjük. Az m1 ragaszkodik a Híradó szabályos lejátszásához, az RTL pedig úgy…..
A Petőfi-szobornál beszédet mondó Demszky Gábornak nincs egyszerű dolga, az m1 közvetítéséből az derül ki, hogy úgy kell üvöltenie a mikrofonba, mint Lemmynek a Hegyalja-fesztiválon. A köztévé ugyanis úgy döntött, hogy a térhangot nem adja be, csak a szókon mikrofonjából…..
Napjainkban már nagyon sok olyan kérdés van, ami egész egyszerűen és gyorsan megoldható a Google segítségével. Az internet elsőszámú keresőjéhez fordulunk, ha kíváncsiak vagyunk a moziműsorra, ha gyorsan meg akarjuk tudni, hogy hogy néz ki egy wombat, vagy ha épp nem tudjuk a…..
A Főpolgármesteri Hivatal a következő szakképző intézmények megszűntetését tervezi (február 9-i javaslat):- Földes Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskola- Hajnik Károly Közgazdasági Szakközépiskola- Irinyi János Környezetvédelmi és Vegyészeti Szakképző Iskola- Kalmár…..
OKJ-szám: 33 541 02 Képzési idő: 2 év (felnőttképzésben legfeljebb 2000 óra) Rész-szakképesítések: Ecetgyártó; Élesztőgyártó; Gyümölcspálinka-gyártó; Keményítőgyártó; Sörgyártó; Szesz- és szeszesitalgyártó; Szikvízgyártó; Üdítőital- és ásványvízgyártó…..
Mandiner blog A kordonon túl 2007.02.02 12:52:00
Ismét Belorussziát idéző símaszkos rendőrök (terrorelhárítók?) vigyázzák a Kossuth téren a köztársaság békéjét és rendjét. A terület továbbra is műveleti, épp csak a Fidesz frakciója bontotta el a demokratikus kordont. Hosszú idő után egy olyan akció, amivel teljesen…..
szakma.blog Erdészeti szakmunkás 2007.01.05 16:39:00
Okj-szám: 31 623 01 Képzési idő: 2 év (felnőttképzésben 2 000 óra) Rész-szakképesítések: Erdei melléktermékgyűjtő és -hasznosító; Erdészeti növényvédő; Erdőművelő; Erdőőr; Fakitermelő; Motorfűrész-kezelő Ráépülő szakképesítés: Lakott-területi…..
Okj-szám: 31 623 01 Képzési idő: 2 év (felnőttképzésben 2 000 óra) Rész-szakképesítések: Erdei melléktermékgyűjtő és -hasznosító; Erdészeti növényvédő; Erdőművelő; Erdőőr; Fakitermelő; Motorfűrész-kezelőRáépülő szakképesítés: Lakott-területi fakitermelő A…..
Az új Képzési Jegyzékben újfajta okj-számokkal találkozunk. Már ez a hétjegyű azonosító is elárul ezt-azt a kiszemelt szakképesítésről, de persze igazán részletes információkat továbbra is az szvk (szakmai és vizsgakövetelmény) rendeletekből szerezhetünk. De lássuk,…..