Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitty82

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgessünk egy kicsit a vitaminokról. Mai világban kicsit nehéz eldönteni, hogy vigyünk-e be kivülről plusz vitaminokat.  Erre a mondatra egyszerű a válasz IGEN Oké de akkor most melyiket a sok fajta közül?  A mai világban számtalan cég gyárt vitaminokat és vitamin komplexeket és mindegyik…..
Nem titok, hogy multi level marketingel MLM az-az hálózat építéssel foglalkozok. Engedjétek meg, hogy megmutassam miért választottam ezt a szakmát pénzkeresés céljából. Mert igen is ez is egy szakma.  Először is azért mert itt nincs főnököm és nővérként úgy tudok segíteni az embereknek, hogy a…..
Engedjétek meg, hogy megosszam veletek mennyire büszke vagyok a kisebbik fiamra.  Sajnos a kamasz kór kihozta neki az asztmát. Elhatározta, hogy meggyógyul, változtat az életén  ekkor 14 éves volt. Szoros orvosi kontrol és a ventolin mellett el kezdett futni be állított magának egy étrendet a…..
kitty egészség tanácsai indulás 2021.10.18 20:20:31
Sziasztok Ebben a blogban igyekszem olyan témaköröket körbe járni ami a segítségetekre lehet a gyors és eredményes életmód váltásban. Magán életemben 4 gyermek édesanyja vagyok és ápoló nőként dolgozok. Folyamatosan képzem magam hogy tudásomat bővítsem és nagyobb segítségetekre legyek. Jelenleg a…..