Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levy7

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a róla elnevezett székesfehérvári jégcsarnokban. A válogatott tagjai is búcsúztak, tudósít az MTI. Az Alba Volán és a válogatott 19-esét a Béla úti temetőben helyezték örök nyugalomra. A fehér koporsót az…..
levy7 2009.04.02 07:50:29
Szombat délután játsszák le a román bajnokság ötödik döntőjét. Ha az SC Csíkszereda nyer, bajnok. A HC-nak bravúr kell ehhez a 3-1-re vezető SC ellen: zsinórban három győzelem. Az edzők számoltak be az előkészületekről. Gál Sándor (SC Csíkszereda): "A csapatból…..
Huszonnégy mérkőzés van már csak hátra a Mol Liga alapszakaszából, de még mindig akadnak nyitott kérdések. Pénteken este öt helyszínen folytatódik a küzdelem. Mindkét Romániába induló magyarországi csapat komoly nehézségekkel küzd, pedig közülük a Dab.Docler számára…..
levy7 2009.01.09 15:29:27
A román bajnokságban a négy közé jutást jelentősen befolyásoló találkozón az SCM Fenestela 68 Brasov csapata az otthonának tekinthető csíkszeredai jégcsarnokban 5-3-ra verte a Progymet. A brassóiak még két, a gyergyóiak egy mérkőzést játszanak.A találkozót a Mol…..
Don Sanderson december közepén, egy mérkőzés közbeni verekedés során beverte a fejét a jégbe, és kómába esett. Soha nem ébredt fel: január 2-án elhunyt.Az Ontario Hockey Association (OHA) Kanada legmagasabb szintű amatőr bajnokságának számít. Jellemzően a juniorkorosztályból…..
A sorsolás szeszélye folytán nagy hagyományú csatákkal kezdődik 2009. a Mol Ligában, az Újpest elvben zárkózhat az SC-re, a Dunaújváros pedig a Steaua, NZ-Stars párosra.A magyar sport legnagyobb múltú párharca az újpestiek és a ferencvárosiak évszázados vetélkedése. Ennek…..
levy7 2009.01.02 19:06:46
Az UTE-csoda hamarabb véget ért, mint hogy elkezdődött volna. A lengyel Sanoktól méretes verést kaptak a lilák. A Dab javított szlovákok elleni mérlegén. Igen gyenge kezdés után állt fel a Dab. Hamar 2-0-ra megléptek a tapolcsányiak, de sikerült egyenlíteni, majd a…..
A HC Csíkszereda hibátlan teljesítményt nyújtott Szeredában, a Miskolc pont nélkült zárt a Sanok tornáján. Biztató a Steaua és a gyergyószentmiklósi Progym játéka.A Miskolc két váratlanul nagy arányú vereséget szenvedett szlovák másodosztályú ellenfelekkel…..
A magyar válogatott első számú kapusa az EBEL-szezonra készülő magyar bajnokkal edz, erősítette meg kedves olvasónk információját id. Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató ugyanakkor hozzátette, ez a fejlemény egyelőre nem jelent semmit. A kiváló hálóőr nevét, aki az elző…..