Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricse

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
  "A villa fő ékessége a 106 m2-es, ólomüveg ablakokkal díszített 7 m magas nappali, a trójai háborút megjelenítő freskókkal, a Mátyás palotájából származó kövekkel, kovácsolt vasakkal díszítve, egy hatalmas kandallóval és egy gyönyörű épített…..
Félrefordítások Sun horse 2010.08.20 05:57:00
Miigeii egy filmcímnek nem utánanézős hibát küldött.Most nézem épp az 'Egy kapcsolat szabályai' című sorozat páradik részét.Láttam, hogy volt már itt a Szex és New York nem-ismeretével, most egy újabb film címét nem sikerül eltalálni:A szomszéd visszahoz egy filmet a fiatal…..
Ricse 2010.08.20 14:54:01
Igazi betiltás-várományos Kylie Minogue új albumáról érkező első klipje, melynek előzeteséből kiderül, a videóban mindenki egymásnak esik, a túlfűtött erotika jegyében. Aszfaltorgia. Előre!  ..
Még nem zárultak le a vizsgálatok, hogy létezik-e képzőművész, aki soha nem foglalkozott az elmúlás és az élet körforgásával. De az biztos, hogy a témában nehéz eredetit alkotni. Ez volt az a pont, ami elgondolkodtatott, hogy  amit a szobrászként és búvároktatóként…..
FASZKIVAN! blog Frizbi 2010.02.07 23:33:00
Na hát ma kiderült, hogy a TV2 új reménysugarának színvonala fordítottan arányos a műsorvezető-ötletgazda Hajdú "lángosképű" Péter beképzeltségével. A Norbi féle interjú szánalmasan kusza volt, a kérdésekre ez a dadogós kis törpefasz (Norbi) vagy nem válaszolt,…..
Ricse 2010.02.08 12:32:12
„Ha nincs pénzed, akkor adok kölcsön mozijegyre, és holnap visszafizeted” Következő posztolónk vérciki randiélményt kínál, és nem is csalódunk. A két történetet egyetlen közös motívum köti össze: a kamugazdag pasik. Azok a férfiak, akik azt hiszik, hogy minden…..
Ricse 2009.12.02 15:12:29
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
 Hogyan lett a férjem az al kaida filmese XDD Azzal kezdődött, hogy szabadszellemű emberek lévén már vagy tíz éve évi szabadságunk idején járjuk Európa útjait egy, a férjem által kisteherautóból kialakított, lakóautóval. Bárkinek tudom ajánlani a nyaralás eme…..
Azt hittem, az autóipar nem tartogat több meglepetést, de most leesett az állam. Őszintén szólva azt az időt akartam elütni, amit TéZé Need-for-Speed-ezéssel töltött, tehát ráértem, rendesen. A 9-es pavilonban volt néhány motor, meg pár öreg autó: pár mentő a Német…..
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..