Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peregrynn

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ha jól látom, sikerült megdöntenünk a rekordunkat, mindennel együtt kettő és háromnegyed óra, ilyen hosszú adásunk még nem volt eddig. De hát sok érdekes hír volt márciusban, például olyanok, amik a mesterséges intelligencia (illetve a mostanában annak nevezett extrapoláló algoritmusok)…..
Folytatjuk "újságíróból valamirevaló ember lett" sorozatunkat, amiben a gémerszakma érdekesebb arcait mutatjuk be portrészerűen. Ezúttal Tóth Tibor vállalta el a vendégeskedést, akit Uniq néven ismerhettetek a PC Guru meg a PC.Games meg még néhány újság hasábjain. De hogy az újságírás előtt és után…..
Huh, április elég zűrös hónap volt, betegséggel, utazásokkal, sok háttérmunkával, ezért nem frissültünk úgy, ahogy szerettük volna, de tudjátok, év végén legkésőbb mindent behozunk. Ami tovább viszont nem várhat, az az új Checkpoint Now - tudjátok, a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk…..
Peregrynn 2022.05.17 17:40:07
@DraconisGladius: szerintem Grath már a Werdy-interjú óta tudja, hogy valami kimaradt az életéből :)
Peregrynn 2022.05.21 17:52:45
@ric64st (Rihárdó): na igen :) Azért amikor a Transarcticában minden csata előtt lemezcserét kért, az egy idő után már nem esett olyan jól...
Újra itt a Checkpoint Now - tudjátok, a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk az előző hónap híreit. Egy hónapja, az akkori adás felvételekor még friss fejlemény volt az orosz-ukrán háború, de már akkor lehetett sejteni, hogy olyan krízisről van szó, ami az egész világra hatással lesz -…..
Peregrynn 2022.04.14 12:36:46
@jed: Igazad van :)
Peregrynn 2022.04.22 07:55:18
@Szekrényszagú néni: Gluhovszkij könyvei (Metro) is jók, de mindegyik nagyon keményen kritizálja a mostani rendszert. Is.
Peregrynn 2022.04.27 10:15:09
@Peregrynn: Elden Ring update: megvettem, kipróbáltam egyelőre visszatérítést kértem. A nem gyenge PC-men kellemetlenül szaggatott harc közben, remélem jön patch, ami ezt orvosolja.

Dark Souls szerverek továbbra sem mennek, állítólag kell a kapacitás az ER-nek.

De hogy legyen valami jó (és retro) hír is: kijött az A500 Mini, végre van egy saját "Amigám"... :-) Nagyon jól hozza azt a hangulatot, amilyennek az Amigás "eredeti" játékokat mindig is képzeltem. Írtam a gyártónak, azt az infót kaptam, hogy ha jók lesznek az eladások, akkor terveznek A500 Maxi-t is (a la C64 Maxi), remélem összejön nekik. Mindig szerettem volna egy Amigát, de egyértelmű volt, hogy ha veszek egy korabeli darabot, akkor át kell képeznem magam elektroműszerésszé, hogy tartósan üzemképessé tegyem, és ehhez nem éreztem komolyabb elhivatottságot... Ez így sokkal kényelmesebb :)
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Már egy hét eltelt elseje óta, ideje kilőni az ehavi Checkpoint Nowt. Tudjátok, ez az előző hónap legfontosabb híreit végigkommentáló adásunk, néhány egyéb aprósággal. Visszajelzések továbbra is jöhetnek bátran. Nem volt kérdés, hogy mi lesz a júliusi hírösszefoglaló témája: a Blizzard körüli…..
Peregrynn 2021.10.05 11:05:48
@molnibalage: Szia Molni, ki fogod egészíteni az F-15 cikket, most hogy az F-15EX-szel az öreg Sas feltámad?
Próbáltam utánaolvasgatni pro és kontra, de elég nehéz objektív cikket találni a témában...