Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueEyes55

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
BlueEyes55 2021.10.04 21:27:15
Az összes évadot legalább 14-szer meghallgattam, mert hasznos háttérzaj a tanuláshoz. És őszintén szólva, ha lemondanának a nevetésről, a sorozat rögtön egy kicsit jobb lenne, mert egy kicsit nyilvánvalóbb lenne, hogy ezek a karakterek mind-mind egyszerűen csak alacsonyrendű, szörnyű emberek.

Különösen Sheldonnál bosszant a kibaszott következetlenség, ami a legjobban idegesít. Úgy mutatják be, mint aki bunkó és mindig a saját feje után megy, de aztán ami az egyik epizódban nagyon zavarja, az a másikban nem probléma, vagy panaszkodik valamire, aztán maga csinálja meg. Azt hiszem, az egyik legnagyobb probléma az, hogy soha nem diagnosztizálták. Így nem kellett jelenteniük semmit, és azt tehettek, amit akartak.

Igen, ezek a közvetlen gondolataim a műsorral kapcsolatban. A Song of Laughter a legnagyobb problémám, mert nagyon sokszor mutatja, hogy Sheldon valódi szorult helyzetén kell nevetnünk, és ez undorító.

Emberek, mondjátok el, milyen online szerencsejátékokat szerettek játszani? Nagyon szeretem az online oldalakat a lehetőségek és a nagy választék miatt, mindenféle szerencsejátékot. Játszom nyerőgépekkel és blackjackkel, és mielőtt elkezdtem volna navigálni az online nyerőgépek gazdag világában, egy jó kaszinót kerestem, ahol nagy és izgalmas nyerőgépválasztékkal játszhatok
imoneyslots.com/hu/online-kaszino-bonusz. html volt az első platformom. Nagyon egyszerűnek tűnt, mert ingyenes pörgetéseket adtak, és jó pénzt nyertem a nyerőgépeken. A nyerőgépek érdekesek voltak számomra, és egy hónapnyi esti nyerőgépes játék után 1600 dollárt tudtam keresni csak a játékkal, figyelembe véve, hogy nem erőlködtem túl sokat számomra, ez egyfajta reveláció volt. Aztán úgy döntöttem, hogy új játékokat próbálok ki, és rátaláltam a blackjackre. Ez nehezebb volt, de nem kevésbé érdekes. Elkezdtem megtanulni, hogyan kell számolni a kártyákat és kialakítani a saját stratégiámat. Hosszú időbe telik, amíg a készségeid fejlődnek, de van értelme. A blackjackkel sok pénzt lehet keresni, ha helyesen játszunk.
Összefoglalva, a szerencsejáték a maga módján érdekes. Sokan izgalmas játéknak tartják a nyerőgépeket, és igazuk van. Mert nagyszerű szórakozás és jó pihenés.