Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moviemaniac101

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Francia Kiadás talán az év egyik legjobban várt filmje volt. A szereposztás sztárokkal teli (Timothée Chalamet (Dűne, Kisasszonyok), Bill Murray (Szellemírtók, Elveszett jelentés) vagy Frances McDormand (Fargo, Nomádok földje) csak, hogy néhányat említsek), és a rendezőt, Wes Andersont (Grand…..
Denis Villeneuve (Szárnyas Fejvadász 2049, Érkezés) új filmjében Frank Herbert sokak által megfilmesíthetetlennek tartott regényét adaptálja, amibe korábban (többek között a stúdió beleszólásának köszönhetően) David Lynch-nek (Kék bársony, Mulholland Drive) már beletört a bicskája. Hála a…..
Edgar Wright hatodik nagyjátékfilmje eltér a korábbiaktól. A humort alacsonyabb fokozatra tekerték, mint a Scott Pilgrim a világ ellenben (2010), és akcióból is kevesebbet látunk, mint a Nyomd, bébi, nyomdban (2017). Az alkotó a feszültségteremtésre helyezi a hangsúlyt, méghozzá sikeresen: sosem…..
A Marvel-filmes univerzum első animációs sorozata 9 epizód után a végéhez ért. A koncepció érdekes: a multiverzum különböző történéseit figyelő Őrző (Jeffrey Wright) mesélésében eltérő univerzumok hőseinek kalandjait látjuk. Mi lett volna, ha Carter ügynök (Hayley Atwell) kapja meg szuperkatona…..
Daniel Craig utoljára ölti magára James Bond szmokingját a 25. Bond filmben. A film elkészülését több nehézség árnyékolta be: eredetileg Danny Boyle ült a rendezői székben, ám kreatív nézeteltérések miatt ott hagyta a produkciót, ami végül Cary Fukunaga (True Detective, Maniac) irányítása alatt…..