Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr_lemming

41 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Egy kevés rontóc van benne. Majd szólok.) Két kisgyerekkel a háztartásban egy időre sokmindennek búcsút lehet inteni. Nem teljes a felsorolás, de a szabadidő az egyik, a horrorfilm a másik. Mert ha marad is szabadidő, azt nem közös horrofilm-nézéssel töltjük ki (mi legalábbis). Emiatt a kevés…..
Vajon determinált, hogy az egészségügy igénybevevői bárhol a világon frusztráltak? Lehetséges, hogy a szolgáltatás nem is annyira csapnivaló, mint ahogy az gondoljuk? Egészségügyi statisztikáink visszaigazolják az elképzeléseinket, pedig azok nem csak Budapestet tükrözik, hanem…..
Kihelyezett műsor. Rekordkísérlet a maratonon: Hány műsorkészítő és meghívott tudja körbeülni a Roburban a stúdióasztalt? Ezt teszteltük vendégeinkkel a BAGázs Közhasznú Egyesület tagjaival. A résztvevők létszáma a hangok alapján visszaszámítható :-) A bagi cigánytelepen…..
Hitek és tévhitek a hazai ingatlanpiacról. Jó-e, hogy az állam előírta az energia-tanúsítványt? Vagy ez is csak egy újabb csekély értelmű papír, amivel ki lehet húzni egy kis pénzt a lakáseladók zsebéből? Emelkedni fognak-e a lakásárak csak azért, mert alacsonyabbak, mint…..
Nemrégiben két műsorunk is felkerült a Tilos rádió Hangtárába - http://tilos.hu/index.php?page_id=hangtar_musorok Ez azt jelenti, hogy itt már nem félórás blokkokban szerepelnek, hanem összevágva, egyben, kényelmesen hallgatható formában. Az egyik műsor a Varga Júliával…..
Megpróbálom elmondani (és persze jónéhány poént lelövök, úgyhogy óvatosan). A tudatalattiról (vagy valami hasonlóról) szóló filmek narratívájával az a gond, hogy az ember igazából nem tudja nagyon beleélni magát - meg nem is akarja. Az elejétől fogva lehet tudni, hogy valami…..
Ez a film három kívánság teljesítéséről szól. Amerikai akarok lenni. Buddhista akarok lenni (oké, ez ellentmondás). És dokumentumfilmes akarok lenni. Amerikainak lenni egész biztosan valami megközelíthetetlen állapot. A film egyik síkja, hogy az egyik parttól eljutnak a másikig.…..
Mégis mozog Nagytakarítás 2011.03.10 10:38:13
Az utóbbi időben (mondjuk években) túlságosan megszaporodtak a filmek a merevlemezeken - még annál is jobban, mint ahogy a tárolókapacitás nőtt. Úgyhogy nagytakarítás. És hogy a fájdalom is kisebb legyen, ehelyütt mementót állítok a törlésre ítélt alkotások előtt. (De…..
ingyenebéd hidegindítás 2010.11.28 18:34:57
na hát, eltelt jónéhány hónap, visszaérkezve Magyarországra elég sokféle állapotokkal lehet találkozni. mi lenne, ha újra használni kezdenénk az ingyenebéd blogot, ha már úgyis annyi téma van?mindjárt itt egy érdekes dolog. ha megnézitek ezt a linket, olyan kommenteket…..
A mégmindig és az újraitt között vergődve. Szóval a Kovács Ádám hangpostája továbbra is működik a Tilos rádión, kéthetente csütörtökön 18:00-1930 (és mindig belelógunk az esti mesébe is). Van adásnaplónk is, mostanában ápoltnak mondható, ha valaki kíváncsi a…..
Ezen a héten a magánszektor szerepéről fogunk beszélgetni a hagyományosan állami feladatként kezelt területek vonatkozásában. Lesz angliai börtön, Social Financial Engineering, PPP és ami még belefér. A stúdióban (várhatóan) visszatérő műsorkészítő-társunk, Muraközy…..
Akkor vegyük fel a fonalat a legutóbbi bejegyzés utolsó mondatánál, még ha 5 hónapja is volt. A Kovács Ádám hangpostája a Tilos Rádión évek óta futó közgazdasági műsor. A legutóbbi adásában Tóth István Jánost láttuk vendégül, akivel a korrupció közgazdasági…..
Meglepetések nélküli hideg volt, egy jelentéktelen BKV-sztrájk közepén. Szűk járdaszigeten torlódó emberek, majd korlát, azon túl pedig felszabadult autók sorakoztak, szmogriadóról ábrándozva. - Szarok az időre! - mondta egy néni, aki váratlanul tipegett elő egy…..
But I think it was my fault...
WakeFrom your sleepThe drying of your tearsToday we escapeWe escapePackAnd get dressedBefore your father hears usBefore all the hell breaks looseBreathe, keep breathingDon't lose your nerveBreathe, keep breathingI can't do this aloneSing us a song, a song to keep us warmThere's such a chill, such a…..
Mégis mozog Szemét 2009.09.19 13:00:00
Ma reggel arra ébredtem, hogy a Bartókon egy költő mesél az élet hullámzásáról. Látni még nem láttam, a kispárnát utoljára fordítottam meg, hogy újra a hideg fele legyen felül. Aztán 5-10 perc, és látás, felkelés, napkezdés. Azután a gép előtt ülve rájöttem, hogy a…..
Mégis mozog Kids! Don't do drugs! 2009.09.19 12:38:00
Major Lazer "Pon De Floor" from Eric Wareheim on Vimeo...
Mégis mozog Nagy nap ez a mai 2009.05.04 12:58:00
Mégis mozog Folyamatok 2009.04.29 23:09:00
  Conquest of Paradise from viktor kadar on Vimeo.       MUTO a wall-painted animation by BLU from blu on Vimeo.  ..
Mégis mozog Yes 2009.04.29 22:46:00
Miss Platnum - Give me the food. Japán motorosok után német-román énekesnő. Multikulti, hopp.  (Most már tényleg írnom kellene egy hosszabbat, mielőtt átmegyek klipajánlóba. Meg félreérthető leszek, hogy mire akarok kilyukadni.)..