Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imres

2 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk, nagyon nincs min meglepődni annál a pártnál amelyik tavaly egy érvénytelen népszavazással (tényleg, emlékszik még rá valaki?) is nagyon boldog volt. ..
imres 2017.06.05 20:13:54
Nos, akkor induljunk ki abból, hogy 3,3 millióan szavaztak tavaly a Fidesz javaslatára. Annyira azért nem olyan rossz az az eredmény elvtársnők és elvtársak! Hiszen azzal simán parlamenti választást lehet nyerni.
Sőt!
Egy millióval kevesebbel is.
Csak hogy a tényt rögzítsük.
:)
* amelyik a Momentumtól... blablabla, blablabla.
Ez így ebben a formában nem igaz. A Momentum még sehol sem volt, amikor a kormány már meghirdette a konzultációt.
* amelyik egyből orosz szerverekre küldte blablabla, blablabla.
Szimpla hazugság. A Yandex cirill, de Hollandiában bejegyzett keresőszerver. Ennyi. Már, ha tudjátok, mit jelent a keresőszerver.
* amelyik annyira rosszul indult, blablabla, blablabla.
Eddig minden Nemzeti Konzultáció alkalmával volt fideszes kampány. Az országjárás inkább azt a célt szolgálja, hogy a Fidesz vezetői kapcsolatot tartsanak a közvéleménnyel, illetve nem árt a helyi szervezetek figyelmét felhívni, hogy nem is olyan soká választási kampány indul. Ja, meg persze a Konzultáció része a Kubatov listának is. Nem árt azt tudni, kikre számíthat a párt. Tekintettel arra, hogy - így vagy úgy - minden párt ezt csinálja, nem kell ebből ügyet csinálni.
* amelyiket félidőben le kellett állítani, blablabla, blablabla.
Annyira az orrára koppintott, hogy Orbán személyesen szkanderozta le a brüsszeli idiótákat.
* amelyiket meg kellett hosszabbítani, blablabla, blablabla.
Milyen adataid vannak elvtárs, hogy meg vagy győződve a kevésről? Tekintettel arra, hogy eddig egyetlen alkalommal sem számolhattad meg te sem és más libnyaf elvtárs sem a konzultációk visszaküldött példányait, így merész állítás azt mondani, hogy kevés. Propagandának persze, jó.
További kellemes orgazmust és propaganda-tevékenységet kívánok!
Varánusz Bazmeg, Viktor! 2017.04.13 17:09:23
- Varga Gergőt és Gulyás Mártont bilincsben, vezetőpórázon vezették a bíróság elé, mert a Bajszos Szar palotáját 23 ezer forint értékben vízbázisú - lemosható vagy könnyen átfesthető - festékkel megrongálták. - A vagyonosodásütemben Zuckerberget lepipáló Pénztáros Lőrinc zsebre tette a fél…..
imres 2017.04.13 19:50:42
@Eszter68:
Szerintem is hatalmas beszédet mondott. Utoljára ilyen hatalmasat szellemi elődötök Rákosi Matyi durrantott 1925-ben.
A szabadszájú twitteres csipogásáról elhíresült politikus a valóságra reflektáló (!) digitális fejlesztési stratégiát dolgozott ki, amiben ténylegesen előremutató (!) javaslatokat fogalmazott meg és bírálta a kormány oktatáspolitikáját...
imres 2017.01.16 10:16:24
Menjünk sorjában!
1. a magyar oktatás a krétatáblával és a számtógépet még sosem látott pedagógusaival borzalmasan le van maradva (bizonyíték: PISA-teszt eredmények),
Hetek óta hangoztatom, hogy a magyar oktatás minőségének romlásában vastagon benne vannak a pedagógusok. Eddig mindenhonnan gyalázkodást kapta. Ezen a blogon is. Pedig igaz. A pedagógusok fele arra is képtelen, hogy az osztálynaplót kitöltse. (Az osztálynapló ma már online, digitális felület. Nincs papíralapú)
2. az egyetemeken tilos az újabb eszközök beszerzése, ezért az egyetemi oktatók is 10 éves laptopokon tanítanak, dolgoznak;
Azért az a 10 év erős túlzás. De. Kivéve a szakmai irányultságú (értsd informatikai) oktatókat, a többinek megfelelő az 5-6 éves eszköz. Win10, Word, Excel, PowerPoint, levelezés azon is akadás nélkül fut.
3. Magyarországon van vagy 1-2 millió ember, aki sosem látott számítógépet, internetet és nem is érdekli;
Így van. És nem is fogja érdekelni.Ettől függetlenül ezen a téren sokat lehet tenni. De ez korántsem pénzkérdés. Vagy ha igen, akkor minimális ráfordítással megoldható.
4.az emberek iszonyat sokat fizetnek az internetért.
Nem igaz. Összehasonlítva sem. Németországban drágább és szarabb az internet. Például.
De ez a kérdés rövidesen lekerül a napirendről. Meggyőződésem, hogy a technikai fejlődés, a digitális ágazat főszereplői megteremtik azt a lehetőséget, hogy az internet lesz az első közműszolgáltatás, ami ingyen áll mindenki rendelkezésére. Lehet, hogy az ingyenes nem lesz szélessávú, a legkiválóbb minőségű, de bárhol leszel, internetelérést találsz.
Legalábbis most, és ezen csak ő maga változtathat...
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Győztesország, Győztesország... Kit csapsz te be, Viktor? Magadat? Te tudod, hogy nincs itt semmilyen Győztesország. Az új arisztokráciádat? Azok azt mondják, amit hallani akarsz, hiszen te fizeted őket. Az istenadta népet? Ők úgy utálnak téged és a bagázsodat, hogy azt te el sem tudod képzelni. A…..
Végre egy épkézláb kezdeményezés a magyar értelmiségtől, bár a sikertelenség garantált, hiszen Orbán Viktor nem fogja engedni, hogy bárki érdemben bekavarjon a közelgő elnökválasztási komédiába. A miniszterelnök volt harcostársa mellett tette le a voksát a múlt év végén, és ez azt jelenti, hogy a…..
imres 2017.01.03 21:01:38
@legeslegujabbkor: Én értem, Bélám.
Csak azt nem értem, hogy Majtényi elvtárs miért és mivel is fogja a nemzetet képviselni?
Hazaköltözni (pláne több évtized után) nem is olyan könnyű, mint azt esetleg elképzeli az ember. Sok minden más, mint amilyennek emlékszik, és a hétköznapok apró bosszúságai is felnagyítódnak, nem hiába mondják, hogy a visszaköltözés legalább akkora kultúrsokk, mint az elmenetel. Azt hiszem, erre…..
Igaz ugyan, hogy Magyarország nem köztársaság többé, de van egy köztársasági elnöke. A díszlethivatal élére díszletember kellene, aki tud mosolyogni és Orbán Viktor megbízik benne. Ilyen sajnos nincs. Így a miniszterelnök választott: továbbra is egy mogorva, bajuszos horgász lesz a köztársaság…..
Vannak ezek a jószándékú kisformátumú politikusok. Szeretik, féltik, vagy inkább visszasírják a demokráciát, éleslátóan elemzik a maffiaállam kialakulását és komolyan hisznek abban, hogy mivel a társadalom józan többsége rühelli Fidesz-rezsimet, csak össze kell állnia néhány nagy demokratának…..
imres 2016.09.08 11:06:29
@NemodaBuda:
"... a fazon szereti ezt az országot és tenni akar érte ..."
Buta, mint a segg. Ráadásul az kevés, mint hófúvásban a tyúkfing, Bélám.
imres 2016.09.08 11:07:22
@Hakapeszi Miki:
"...lényegtelen, hogy 90 százalékban igaza van."
:)
Kilencven százalékban?
Viccelsz?
Az internetcenzúra bevezetését nem övezte különösebb társadalmi vita, annak kiterjesztése kapcsán pedig már szakmai vita sem igazán alakult ki. Sőt, talán sokan még mindig nem tudják, hogy a hazai internetszolgáltatók blokkolni kötelesek a KEHTA adatbázisban szereplő weboldalakat...
Felülről vezérelt hivatali obstrukció, egy csapat kopasz, egy polgármesterné – hosszú út vezetett odáig, hogy végül egyáltalán lehetőséget adott a hatalom arra, hogy népszavazás lehessen a felmérések szerint is rendkívül népszerűtlen vasárnapi boltzár kérdésében. A…..
Valójában ki gondolta komolyan, hogy egy elhivatott ápolónő képes lesz bármit is elérni? Mégis mire számítottak, akik reménykedtek, hogy egy hatvankilós nő, aki szar pénzből tartja el a családját, majd itt csodát fog tenni? Hogy nem fog tönkre menni? Hogy nem fogja felőrölni a teljesen hiábavaló…..
imres 2016.04.04 17:13:20
@NemodaBuda: elvtárs!
Utánajártam. Könnyen ment, mert a párom ápolónő. 35 éve.
Sosem volt kafetéria.Az kétségtelen, hogy volt 13. havi. Ami bruttó 100 ezer volt. Néhány éven keresztül. Meg volt 26 %-os SZJA.
Most van alacsony SZJA és van közel 40 %-os béremelés. Ami nem évi plusz bruttó 100 ezer, mint a 13. havi, hanem évi nettó 420 ezer pluszban.
Óriási különbség.
imres 2016.04.04 17:14:08
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása „Kit teremt magának A boldogtalan,S mint védangyalának, bókol úntalan.” (Csokonai) Fekete Nővér – istenem! Szegény Sándor Mária! Vele is elhitették, hogy nagypolitikát csinál, és most keserűen adja föl – a mit is? A korrupció legyőzéséért meghirdetett harcot? Az…..
imres 2016.04.04 16:21:11
@kérem vigyázzanak, a rácsok záródnak!: elvtárs!
Azt a kérdést próbáld megválaszolni magadnak, hogy Pukli elvtárs miben különbözik Sándor elvtársnőtől, azon kívül, hogy Sándor elvtárnőnek van egy-másfél év közéleti szereplés fórja és amortizációja.
Megvan?
:)
„Gyilkosság elkövetésére irányuló szövetség”, „emberölésre való szövetkezés”, vagy „Lenin-fiúk”. Ezekkel a fogalmakkal jelölték a vádat azokban az 1919 őszén indult perekben, amiket a Magyarországi Tanácsköztársaság terrorista szerveihez tartozó egyénekkel szemben folytattak le. A mintegy…..
Nem szabad azt sugallni - semmilyen formában - hogy a választópolgár véleményt nyilváníthat - akár így is értelmezhető a Kúria olimpiai és városligeti népszavazást elkaszáló döntésének indoklása. Mert ami el van döntve, az már el van döntve, nincs okoskodás, belepofázás a nagyfiúk játékába holmi…..