Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bate

0 bejegyzést írt és 325 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AMC nálunk Reklámőrültek címmel vetített díjnyertes sorozatában, a Mad Men-ben a készítők annyira törekednek a hitelességre, hogy nem sajnáltak egy kisebb vagyont sem arra, hogy az egyik jelenet aláfestő zenéje a Beatles-dal, a Tomorrow Never Knows legyen. A pár perces…..
Az elmúlt hetek eseményei bebizonyították, hogy a LEGO nagyon nem gondolta végig a CUUSOO működ(tet)ését. Történt ugyanis, hogy a 10 000 like-ot begyűjtött Shaun of the Dead építményt mégsem fogják kiadni a téma erőszakos (alkohol, vérengzés, zombik) jellege miatt, figyelembe…..
Életünkben napról napra mind nagyobb szerepet tölt be a szakszóval felhőnek hívott jelenség. A hatalmas adatközpontok számítási felhőiben tárolódnak leveleink, zenéink, fényképeink és státusz-üzeneteink, mindaz, amivel barátainkkal és családunkkal a neten át kapcsolatban…..
Újabb öt digitális magazin érhető el a Dimag oldalon a Marquard Media kiadásában: a Joy, az Éva, a Shape, a Playboy és a CKM. A magazinokat számítógépre, mobiltelefonokra és iPadre lehet letölteni, a fizetés interneten keresztül történik, a Playboyért például 715 forintot…..
A Blastr.com a mai Hálaadás alkalmából (az USA-ban ilyenkor ünneplik, hogy a kedves őslakosok annak idején nem hagyták éhen dögleni a derék telepeseket, akik ezt úgy hálálták meg kicsivel később, hogy elvették a földjüket és akit értek, kiirtottak) összeállította a 14…..
Onlinemarketing blog Álhírvírus 2011.10.21 09:37:00
Ma reggel félig még alvó állapotban belefutottam valahol egy hírbe, miszerint "Meghalt Dargay Attila".  Rutinosan megnéztem az Index.hu-t, ott nem volt hír, de ugye még reggel volt, gondoltam elaludtak, így aztán bepötyögtem Twitteren és megírtam. És... kiderült,…..
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
Varga Juditot is jelölték a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjra látványkategóriában az 1490-ben játszódó Borgiák-sorozatért Francois Seguin látványtervező és Jonathan McKinstry supervising art director mellett. A kanadai-ír-magyar sorozatot - amiben Rodrigo Borgiát, VI. Sándor pápát Jeremy…..
bate 2011.08.07 20:52:01
@alfabela2: A produkció költségvetésének az égvilágon semmi köze nincs a berendező cég árbevételéhez.
A Kardamom új sorozata úgy készül, hogy beülünk egy helyre, ahol ott helyben, pár pontban írunk egy gyors reflexiót arról, amit tapasztaltunk. Sorozatunk első részében a Treffort Kertet néztük meg, most a Bajcsyn található Il Basilico olasz étterem a soros. A jó olasz étterem -…..
Érdekes szerkezetek tűntek fel a minap előrendelésre az Amazon.com-on: Mintha nem láttuk volna ezt a gépet egyetlen 2011-es legós előrejelzésben sem. Vagy valakinek ismerős ez a kamion? Láttad már őket valahol tán? Mondjuk a tévében? Ha azt mondom Transformers, dereng valami? …..
Az alábbi írást A nép fia - X-Men és képregényrajongó - küldte be. SpoileresA rajongók öt éve várnak egy új X-MEN-filmre (az X-MEN Origins: Wolverince c. vadhajtástól most jótékonyan tekintsünk el), és ím, a mostani Hollywood-i szokásokhoz híven kapunk egy előzmény-filmet.…..
bate 2011.06.04 13:37:35
@doggfather: Nem is mondtam, hogy olyan lesz. :)
bate 2011.06.04 14:27:16
@A nép fia: A Rozsomákban Emma Frost van, a nevén lehet nem nevezik, de a stáblistán ott van. Meg a Marvel univerzumban nem nagyon van másik gyémánt testet öltő szőke mutáns. :)
IDDQD Irónia 2011.05.20 14:50:00
Na vajon melyik cég küldözget "lost property" feliratú borítékben press kiteket a sajtónak? Igen, a Sony. Egyébként az Infamous 2 című játékhoz vannak benne mindenféle izék, és persze az egész elveszett tárgyak osztálya sztori tök jól passzol a játék…..
A Barefeats összevetette az új iMaceket a legújabb Mac Prók és egy MacBook Pro teljesítményével, leginkább a játékokra hegyezték ki a vizsgálódást. A konklúzió: az iMac a legjobb választás a gamereknek az Apple gépparkjában, legalábbis az igen népszerű ár-érték-arány…..
Meglehetős tufa/lusta dolog tőlem, hogy gyakran kiteszek szavazásokat, aztán a végén meg jól elmarad az eredmények közlése.  Most ezen jól változtatok. A dudorügyi eldöntendőt jól nem döntöttétek el:…..
Ahogy ígértem az előző posztban, most belevágunk a lecsóba, vagyis inkább a lasagnéba, ahogy tetszik. Az ötlet onnan jött, hogy délután gondoltam egyet, hogy valami tésztafélét kellene csinálni. Tudtam, mi van a hűtőben, és kitaláltam egy új fajta vega lasagnét kicsit egyedien.…..
bate 2011.05.14 17:41:50
Ennél egyelőre jobb kép nincs a neten a TNT új sci-fi-sorozatának idegen lényeiről. A bemutató ugyan még előttünk van (június 19.), de a TNT és a sorozatot gyártó Dreamworks TV már nekilátott a második évados tárgyalásoknak, és hogy jelezzék komoly szándékukat, vitték…..
Kezdjük a jelentéktelenebb, ám számomra annál fontosabb hírrel: végre elindult a LEGO (és honlapjuk) abba az irányba, hogy az ott található videók embeddelhetők (beágyazhatók) lesznek, nemcsak felettébb 2003-as módon a gyár honlapján megtekinthetők. Aki blogot ír, fészbukol,…..
bate 2011.05.07 12:24:41
@tío: Szerintem is magánakció a látogatottság növelésére. A linkek 85%-a a bevezetem.hu-ra mutat és az egészet átlengi egy nem túl bájos amatőrség. Olyasmi, ami még a legbénább kommunikációs cégekre sem jellemző.
bate 2011.05.07 13:34:24
@rozsamarci: Nintendo Magyarország szerencsére van. :) www.facebook.com/nintendomagyarorszag
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
bate 2011.04.07 09:35:27
@SAni: Persze még az is lehet, hogy tévedünk, és nem is a párválasztás után van a balhé (az esti felvételek ellenére sem).
bate 2011.04.07 09:40:12
@Gliese 581 g: Abszolút igazad van. De jó egy kicsit spekulálni a reggeli kávé mellett. :D
bate 2011.04.07 09:42:11
@beacska: Kristóf nem az egyenfeszítős pólóban rúgta fel a szerencsétlen kerekes padot? O.o
Szomorú, és rettenetesen idegesítő folyománya macintosh kompjúterek birtoklásának, hogy akarva-akaratlanul a márka kicsit nevetséges prófétájává válik az ember.Éppen ezért semmiféle legós hablattyal nem húzom az időt, bátran a szemetekbe mondom, a kép alant kizárólag…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
Missing - Steve Shill főleg Európában forgó krimije, amiben egy ex CIA-ügynök fia eltűnik, és a muter utánamegy megkeresni. Egyelőre csak Ashley Judd neve ismert, de ez bőven elég, egy ilyen kaliberű színésznőt nem igazolnak le egy potenciálisan drága pilot kedvéért. A sztori a…..
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
Lehet mindenféle érvet felhozni kontra, engem nagyon nehezen győzne meg bárki arról, hogy az, ami a mikroblogok (twitter, tumblr és társai) és a facebook ellen szól több, mint ami mellettük. Rettenetes fordulattal: aki kimarad, lemarad – feltéve persze ha nem a kilencvenes éveket…..
bate 2011.03.10 09:06:04
@Mityu: Bár nem tartom magam nagy divatgurunak, a fekete kraken különösen jól mutatott a fekete, pánt nélküli ruha mellett. :)

Amúgy az általad felhozott műsorok tekintetében teljesen egyetértek veled. :)
A képregényhősök általában nem nagyon cserélgetik kosztümük kinézetét, mindig a jól megszokott cuccban indulnak bűnt üldözni. Pókember több évtizedig csak a piros-kék ruhában osztogatta a pofonokat, majd fekete öltözékben nyomult, bár erről kiderült, hogy idegen lény,…..