Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Razor1

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan eljön az idő, amikor a síelés tervezgetése helyett már valóban léceinken állhatunk a hegytetőn. Mivel ez egy igencsak veszélyes üzem, nem árt, ha van egy jó utasbiztosításunk is a lelkesedésünk mellé. Számos olyan oldal van, ahol több biztosító ajánlatát áttekintve…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Razor1 2010.11.09 22:10:43
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
Razor1 2010.09.14 14:31:38
@enamel: sérült készüléket ír, ehhez mi köze a garanciának? a garancia a gyártási hiábákra és a rendeltetésszerű használat mellett fellépő hiábákra vonatkozik, nem arra ha lezúzod, vagy vízbe ejted
Razor1 2010.09.14 15:05:43
@enamel: egyetértünk, én sem veszek szar tokokat, hanem használom ahogy kivettem a dobozból. persze minden mobilom karcos volt, mikor eladtam, le is ejtettem sokszor, de nem lett nagyobb bajuk. a vízbe ejtés már más tészta, azért ezeket a hordezható eszközöket nem erre tervezik
Miközben mindenki az Erzsébet híd díszkivilágításával van elfoglalva joggal, egy másik építmény is új fényeket kapott a közelmúltban. A Róbert Károly körúton, nagyjából szemben kedvenc törpe-felhőkarcolómmal és a furán ablakozott Domus-szal épült fel az Uniqa új…..
Razor1 2009.11.19 22:02:35
Nagyon durva történet, ráadásul igaz: a Foxconn egyik kínai munkatársa valahogy elkavarta a a 16 iPhone 4G egyik prototípusát. A 25 éves Sun Danyong valószínűleg eleve megzavarodott az esettől, ám a helyzetet súlyosbítja, hogy a rossz hír jelentése után néhány…..
Szerda este hét környékén az iTunes először nem találta az új szoftvert, de néhány perccel később már megjelent, hogy letölthető a 3.0-ás verzió, amivel a majdnem egyéves iPhone teljesen megújul. Az Apple sok újítást ígért, mert súlyos hiányosságokat kellett pótolnia.Az…..
Razor1 2009.06.18 15:34:19
@worm: iphonban settings, general, network menüben internet tethering on

utána csak simán rádugod a gépre az usb kábellel, automatikusan települ, és megy is

vista alatt próbáltam
Razor1 2009.06.21 12:43:04
@Arkangel09: a bt adatküldés ügyében nem tudok nyilatkozni, a többi mind megy már. az ébresztő továbbra is csak flight mode alatt megy, ezen eleinte én is csodálkoztam, de a gyakorlatban ilyenkor nem merül érdemben az akksi, ha hálózat sincs és a kijelző se megy. az akksi élettartama a gs-nél másfélszerese a réginek, de sztem a többi gyártó touch screen-es telóját is naponta töltheted, ha sokat buzerálod a kijelzőt, sajnos ez a mostani akksi kapacitások mellett ilyen játék.
Amint azt az előző cikk végén is jeleztem, még nem ért véget az iPhone 3.0 tesztelése, nem volt időm végigmenni minden újításon. Ezúton is köszönöm az észrevételeket!Nagyon várt újítás a tethering megjelenése, ami magyarul annyit tesz, hogy modemként is használható az…..
Razor1 2009.06.19 20:09:55
@Bernard Black: a hype generálása is a marketing része, aztán egyik cégnek megy, másiknak nem. azért a 3g eladásokat ne hasonlítsuk össze az első szifonéval, kicsit több helyen árulták az előbbit.
Mindig is szerettem az olyan reklámokat, amelyek figyelembe veszik a megjelenési környezetet, és ahhoz igazítják a koncepciót. Ezúttal a német ARAG biztosító hirdetése csalt mosolyt az arcomra, amelyben egy autós hirdetési újság felületét felhasználva vitték át nagyon ügyesen…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Razor1 2009.06.17 22:28:06
@uzsidoboz: settings, messages, mms messaging on

a tethering pedig settings, general, network menüben van
Az iPhone 3GS sok hiányosságot pótol, de az új mobil sem lesz problémamentes. A felhasználókat például azzal szívatják, hogy külön kell adatcsomagot vásárolniuk, ha modemként akarják használni a készüléküket. A BoyGeniusReport szerint az amerikai AT&T ügyfelei havi 70…..
Appleblog iDisznyó 2009.06.08 11:12:00
Képtelenség megúszni, a csapból is ez folyik. Úgy kezdődött, hogy Handrás megkezdte a zeneállat forgalmazását (amennyire tudom, egyelőre kizárólagos jelleggel), és onnantól nem volt megállás: ő is cseszegetett, hogy ki kell próbálnom, mindenkitől az iPigről hallottam, sőt,…..
Az utolsó pillanatig azt hittem, a Critical Mass már nem tud meglepni, hogy az évi kétszeri bringás felvonulás minden jellegzetességét ismerem. Beszámoltunk már arról, hogy a több tízezres demonstráció a legfeszültebb időkben is politikamentesen zajlik, hogy a felvonulók olyan…..
Razor1 2009.04.20 16:11:42
@Bartoki: Kicsit utánaolvastam mennyi lehet manapság egy km bringaút. A lenti két cikkben szereplő összegeket és km-eket elosztva az egyiknél 28M Ft /km, a másiknál 39M Ft /km jön ki.

www.operativprogram.hu/kerekparutak_fejlesztese_a_regiokban/
hir3.hu/index.php?hir=magazin&hirid=22297&kat=9
Igen, igen, tudom, a dizájn nem a legjobb, aminek köze lehet ahhoz, hogy nagyjából másfél óra alatt készült el 2008. elején. Mivel azóta is ha van szabadidőm, inkább írok, mint tervezek, az Appleblog több mint egy éve ugyanolyan, mint az első nap: van nála szebb is. Cserébe…..
Razor1 2009.04.19 12:45:58
@Vfair: remote
A Net Applications ismét felmérte a webes forgalmat, ennek eredménye meglepő arányokat mutatott. Ismét kiderült, hogy az iPhone nagyon elhúzott a többiektől.67 százalékos többségről számol be a tanulmány, vagyis az adatforgalom kétharmadát iPhone generálta. A következő…..
Razor1 2009.03.04 23:14:30
@daniL: pont nem úgy van, ahogy írod, latinból jön, médium = eszköz, média = eszközök, tehát utóbbi többes szám, jól írta rale