Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ex-Zep

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó Zoltán MSZP-s képviselő nem tud nyugton maradni. Már foglalkoztunk izgága természetével, amikor nemrég interpellációt nyújtott be Veres pénzügyminiszternek a Kaya Ibraham - Orbán Viktor titokzatos meggazdagodása ügyében, vagy amikor a parlamentben játszott a laptopján.De a…..
Vastagbőr Mozgássérült taxisok 2008.11.10 09:31:00
Egy kedves olvasói levéllel indítanánk ezt a hetet:   "Nádor utcai cégbíróságra vitt az utam tegnap, de előtte leültem egy kávéra, mert punnyadt voltam. Hamar feltűnt, hogy a környék valami taxis találkahely lehet, mert ameddig a szem ellátott, mindenütt taxik…..
Országos sztrájkot hírdetett november 29-ra a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) a katonákat, rendőröket, tűzoltókat, vámosokat, büntetés-végrehajtási dolgozókat és a nemzetbiztonság területén…..
A kedvenc multink vérkomolyan veszi a klímaváltozást és a "Zöld Tesco" szlogent, amit magára aggatott. Sőt, ennek egy külön weboldalt is készítettek: "Vásárlóinkkal, dolgozóinkkal és beszállítóinkkal azért dolgozunk, hogy csökkentsük működésünk…..
Nem normális japán tévéműsorokat bemutató sorozatunkban egy újabb gyöngyszem kerül az éhes disznók elé: alacsony termetű japán csajok ugrálnak bikiniben egy léc alatt, majd megrázzák a csöcsüket, mert az ezek szerint kibaszott vicces. ..
ex-Zep 2008.11.05 10:27:24
Vastagbőr Szórja a pénzt a BKV 2008.11.05 09:01:00
Szűk két és fél év alatt összesen 1 milliárd 263 millió forintot fizetett ki a BKV 53 különböző tanácsadó cégnek, tudta meg az Index. A legtöbb pénzt a Cemi Kft.-nek fizették üzleti tanácsadásért, összesen 283,6 millió forintot, az IFUA 107 millió forintot üzletviteli,…..
Egy érdekes, és egyszerű lelkünk számára vicces tény, amit sehol sem említenek Kozsóról: Az Ámokfutók formáció megalapítása előtt a Nyugdíjbiztosítónál volt ellenőr. ..
A Homárnak régen volt már esküvője, egy ekkora torta manapság 62ezer forint? Persze ha a Sugar Shop olyanokat ír, hogy "Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a…..
killtheradical Szélsőjog 2008.11.02 07:24:00
Ha te versz össze valakit, mert nem tetszik a képe, az erény - ha téged vernek össze, mert nem tetszik a képed, az bűn. Ha egy paranoid és agresszív elmebeteg - mint Slota - háza előtt demonstrálsz azzal, hogy bárcsak megdögölne, és ő rád uszítja a kutyáit, akkor te ugye nem…..
Bali eddig csodaszép tengerpartjáról és gigantikus bulijairól ismert turistaparadicsom volt. De ennek vége! Most az a hely, ahol a helyiek teheneket dugnak seggbe és aztán vízbe ölik őket. Egy 70 éves parasztgazdát két hónapja kapták rajta a rokonai, hogy a pajtában keféli…..
Valóban nagy lehet a baj, ha már a mellrák sem fut olyan jól és meg kell akciózni, hogy ne maradjon a nyakunkon. Ajándéknak valami apróság,  egy petefészekgyulladást vagy legalább egy gombás folyás? Nem vagyok egy nagy fényképező és küldözgető típus, de ez a mindent visz…..
ex-Zep 2008.11.03 13:27:28
Erről kivételesen nem a válság tehet, a legtöbb magyar bank ugyanilyen prosztó módon igyekszik lehúzni ügyfeleit mindenféle alapvető szolgáltatás után. Ambrus otthon szerette volna kinyomtatni és az OTP-ben hitelesíteni folyószámlakivonatait, de arrafelé csak a helyi nyomású…..
ex-Zep 2008.11.03 13:26:27
Azt meséli egy csocsórajongó lány, hogy most szombaton záráskor egy szekuritis torkon ütötte a Szimpla Kertben. Mi minden rosszat elhiszünk a biztonsági őrökről, de ez azért komoly vád, ha valaki szemtanúja lett volna, kérjük írja meg a Homárnak a sztorit. Beszámoló alant.…..
ex-Zep 2008.11.03 13:24:05
Vajon direkt villogtatták a lámpát Várpalotán a benzinkútnál? Találkozott már valaki ilyen átveréssel? Nekünk őszintén szólva nem tűnik életszerűnek, annyival szenyóbb módszerek vannak a lehúzásra, a villogó fény meg annyira feltűnő. Részletek hajtás után.  …..
ex-Zep 2008.11.03 13:22:27
Úgy látszik a Citrommal nem csak az a baj, hogy akcióval veri át a tanulóit. GR 2 hónap után megunta, hogy oktatóra várjon és átiratkozott máshova, ám hiába kérte vissza a gyakorlati oktatásért befizetett pénzt, azt 4 hónapja nem kapta meg. A szerződés 8 napról szól, ez már…..
ex-Zep 2008.11.03 13:17:46
Ezúton gratulálunk a Raiffeisen Bank lízingeseinek, akik annyira stílusos pénzügyi szekemberek, hogy van képük 900 forintot számlázni egy bevallottan sikertelen telefonhívásért. Az a vicc, hogy amúgy az ügyfél volt a hibás, hiszen nem fizette a részletet, de ez a sóher…..
ex-Zep 2008.11.03 09:09:58
Mirko dán kollegájának rendelt a saját nevére egy laptopot, amit online, a dán kolléga hitelkártyájával fizettek ki. Ám a laptopot már nem vehették át: az OTP felfüggesztette a tranzakciót, mert gyanúsnak ítélték, hogy egy magyar állampolgár megrendeléséért egy…..
ex-Zep 2008.11.03 09:07:44
 Mitől lesz valakiből kultikus horror ikon? Nem tudom, de szerintem egyszerű, jó munkás emberbarátunk Bruce Campbell sem. Ő csak úgy ott volt. Jó helyen, jó időben , jó haverokkal és máris bevonul a történelembe. Ehhez csak olyan „csávó a szomszédból” kinézet…..
Vastagbőr Shake it, shake it 2008.10.29 09:59:00
Egy Zalaegerszegi középsuliban gólyaavató bulit szerveztek az elsős srácoknak a tornateremben. Valamelyik kreatív pedagógusnak fény gyúlhatott az agyában és sok játékos, zenés probram közé berakatta a tanári sztriptíz nevű produkciót is. Persze sok nevelő rögtön kihátrált a…..
Szombaton, október 23-án azt találta mondani Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy "hogy hatalomra jutásuk esetén a TV2-t és az RTL KLUB-ot lerombolják és a romokból emlékparkot létesítenek az utókor számára". Ezen jóízűt mosolygott az ember, mert jelenleg Jobbik elég…..
Kázmér tesztelte a Malév rugalmasságát egy mondhatni kiemelt úticél, Brüsszel esetében milyenek az esélyek, ha valaki az utolsó pillanatban szeretne repjegyet foglalni. Röviden: rosszak. Hosszabban: Személyes okokból meghiúsult, hogy autóval térjünk haza Brüsszelből, ezért az…..
ex-Zep 2008.10.28 13:00:37
 A Citrom Autósiskola ajánlata szerint Peri mindenestül 100ezer forintért megkaphatta volna a jogosítványt. Ám mire eljutott az iskola titkárságára, már egy ettől merőben eltérő szerződést toltak elé. A recepciós szerint még nem volt idejük megváltoztatni a már nem…..
ex-Zep 2008.10.28 11:11:33
Subba Kiugrott a Szuperpuma 2008.10.28 08:35:00
Nem kérjük, hogy keressétek meg a hibákat a képen mert nincs akkora notesz a világon amibe a lista férne. Ellenben egészen kiugró jelenség a legklasszabb sérós srác teniszlabdája ami nem bírta a nadrág fogságát, és kirugózta magát onnan. Az egyik karja ráadásul törött, a…..
ex-Zep 2008.10.28 11:05:19
A Homár prémiumhájtek hűtőt még nem vásárolt, az összes többi kategória kattog, berreg, füttyög. Akadt már olyan, ami a macskát is leutánozta, de a kedvenc az a kólaautomata volt, amelyik egyazegyben hozta a Star Wars hiperhajtóművét, csak közben nem ment sehova. F.A. nem…..
ex-Zep 2008.10.27 14:30:05
Behazudott egy nemlétező telefonszámot, kötbért vetett ki a megvezetett ügyfélre és szinte minden elképzelhető Homár-kompatibilis szemétséget elkövetett a T-Com szegény Kvassyval. Nem reprezentatív és erősen szubjektív megállapítás, de az utóbbi hónapokban mintha jócskán…..
ex-Zep 2008.10.27 13:04:43