Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisRita

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február elsején indult a FOX magyarországi adása, és már rögtön itt is az egyik újonc, a Da Vinci démonai. Örvendezzünk kedves Hogyvótolvasók, mert van itt minden, mint a búcsúban: reneszánsz Olaszország, laza erkölcsök, zseniális feltaláló, ármány és kaland. Csak azt a…..
Hé spoilernácik, ehhez mit szóltok? Az Entertainment Weekly szerint 99 százalék, hogy Brian kutya már december 15-én visszatér a Family Guyba, és utána ott is marad. Íme a ráutaló jelek, amikből a szemfüles amerikai újságírók levonták a következtetést: ott van a neve a…..
Elkezdődött a tábor, az X-Faktor kétnapos parasztvakítása, ami elméletileg azt a 24 énekest és zenekart hivatott kiszűrni, akikkel majd jövő héten, a mentorházban találkozunk, hogy ott lefeleződjenek, és kialakuljon az élő adások mezőnye. Nincsenek illúzióink, ez egy…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
kisRita 2013.07.01 23:42:06
A jó Laller komolyan veszi a közmondást, miszerint aranyat lel, ha elég korán fel tud kelni. Szinte a nap még fel sem jött, ő már a konyhában számolgatja az aranyát, ugyanis azt álmodta, meg tudja venni a lakást. Sok volt a mese lefekvés előtt? Gabi csatlakozik hozzá, majd érkezik…..
kisRita 2013.06.13 09:45:13
@jog-ász: már a pár hetes babáknál is meg lehet mondani szinte napra pontosan, hogy mikor készült:) gondolom ez alapján tudta volna eldönteni ki az apa, ha valòban terhes.
Tényleg rohamosan közeledhet a szezonzáró adás, a villában ugyanis pont úgy történnek a dolgok, ahogy azt a néző baromira nem akarná. Ritát gyorsabban szippantotta be a hanyatló kapitalista nyugat, mint Buci a fehér csíkot, így valószínűleg ő az egyetlen, aki simán rávert VV…..
Mától az Egyesült Államok után Európába is megérkezett a Barbie-rajongók Disneyland-je, a Dreamhouse Experience. Berlinben nem csak a csicsás Barbie-ház nyílt meg, hanem egyúttal a vita is a női sztereotípiákról. A német lapok azon élcelődnek, miként hatolnak majd át az…..
A sajtóhírek szerint Ferenc pápa határozottan föllépett egy egykori bíborossal szemben, aki nem megengedhető módon közeledett paptársaihoz. Jézus Natália nővér látomásaiban azt mondta, végtelenül szomorú papjai alkalmatlansága miatt. Mégis akkor mit gondoljunk…..
Nem lehetett túl jó hétvégéje Marcinak, pénteken ugyanis valahol ott hagytuk lógva a szálat, hogy a srácot továbbra is kínozza a lelkiismeret, mert meghúzta Joe lányát, Regi viszont arcoskodása ellenére megakadályozta, hogy művészünk hülyére veresse magát Baltaarcúval. Marci…..
kisRita 2013.05.15 08:54:04
@elmagnifico: nem-nem, tenyleg kimaradt, en is kerestem:))
Mi jóra számíthatunk a mai részből? Könnyekre és búcsúzásra, sokak imája meghallgatásra talál, de ez nem tesz mindenkit felhőtlenül boldoggá. Ugorjunk is rögtön a közepébe, ébredezik a villa, Marci hívogatja Ritát és néz reménykedően ki az ajtón, Anikó se bír aludni, de…..
Egy kedves barátom a mai rész után a péntek esti bulizás helyett a következőket írta nekem: „A MAI BP TAG UND NACHT: LEGJOBB EPIZÓD EVER!!!44!44!". A pénteki résznél a szerkesztők tényleg egy beekizett hód sebességével pörögtek, ami nekünk, nézőknek csak jót jelenthet,…..
Sok rendező használja ki azt a kiskaput egy film készítése során, hogy kreativitás és megfelelően képzett színészek hiányában egy-egy fő karakter egyetlen jellegzetessége és egyben fő jellemvonása az lesz, hogy például szexi (Megan Fox – Transformers), irreálisan menő (Bruce…..
Militia Christi Habemus papam! 2013.03.14 08:43:13
A vártnál talán kicsit gyorsabban, megnyugtató módon pedig az elemzők (akik habitustól függően összevissza tippelgettek) elképzeléseitől eltérő pápánk lett. Az egykori Jorge Mario Bergoglio Buenos Aires-i érsekről, aki tegnap este óta Ferenc pápa, sokat fogunk olvasni a…..
kisRita 2013.03.14 13:39:04
@Katekéta:
Nem vagyok vallásos, mint írtam. De találkoztam már női papokkal, és emberségben mindegyik lekörözte bármelyik katolikus papot, akit ismertem. Ettől még természetesen igaz, hogy nem tájékozódtam a témában.
kisRita 2013.03.14 13:45:34
@Katekéta:
Nem irreleváns, mivel Maga írta, hogy sajnálja, hogy nem lehetek lelkész, ha annyira az akarok lenni. Nem akarok, mivel nem vagyok vallásos.
Persze.. a tudatlanok fegyvere.. ezért nem lesz a katolikus egyházban sohasem rend, mert nem mernek vele szembenézni.
kisRita 2013.03.14 13:50:33
@Muad\\\'Dib:
Miről beszélsz? Milyen felsőbbrendű? Olvastam jó pár korábbi kommentedet más oldalakon, volt, hogy egyet is értettem veled, azt hittem ennél intelligensebb vagy.
További szép napot.
Egyre több olyan ügy kerül bíróság elé, amelyekben roma származású magyar állampolgárokat vádolnak meg magyarokkal szembeni rasszizmussal. A Tavaszmező utcai ügyben már Kúria döntés is született a közelmúltban. Mindeközben keresve-kutatva is alig találunk eseteket, amikor a…..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Bár az MLSZ fellebbez, és a csapat érdekében magam is azt remélem, hogy a FIFA módosít a döntésén, de ettől függetlenül a szégyen már ránk égett: a magyar-román vb-selejtező focimeccset zárt kapuk előtt kell rendezni. Az indoklás szerint a magyar-izraeli meccsen tapasztalt…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Ha karácsony, akkor karácsonyfa. Az évvégi ünnep körüli felhajtás sokaknak visszatetsző, azonban azt hiszem nincs olyan ember, aki ne gondolna jószívvel a feldíszített fenyőre, melyet 24-én körbe lehet állni, mely egy-két hétre különleges atmoszférát varázsol a lakásba. A…..
kisRita 2012.12.06 00:27:44
@Megyeri Szabolcs:
azt azért gondoltam, hogy fenyőt lehet vásárolni - minden második bokornál lehet - csak fent azt írta, hogy "nálunk.. lehet kapni" és "árulunk". a kérdésem arra irányult, hogy Önöknél lehet-e vásárolni Szombathelyen. eddig két évben sikerült nagyon rossz fát választani, idén nem szeretnék csalódni..
kisRita 2012.12.06 09:44:36
@Megyeri Szabolcs: igen, akkor félreértettem, bocsánat:) csak az én gépemen oldalt volt egy kis ablak, és abban volt, hogy Vas illetve Zala megyében àrulnak fàt, nem gondoltam, hogy az egy különállò hirdetés.. Tovàbbi szép napot:)
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
kisRita 2012.11.18 16:52:48
@trhd: vastag alatt nem volt kiirva hogy elo meg a kozos playback alatt sem. Mikor belepett ordog nora, akkor raktak ki a feliratot
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
kisRita 2012.10.28 23:11:28
@ErlTamas: 9gag.com/gag/3233772

nem Einstein miatt nézel tv-t. nagy tudós volt, de azért nem mindennek ő az alfája illetve omegája.
abban egyetértek, hogy bizonyára sokat készültek illetve gyakoroltak eddigi életük során, de ettől függetlenül jimmy juniornak nem lenne helye a képernyőn - meg stone-nak - mert egy kalap szart nem ért, amit az asztalra tettek!
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
hogyvolt X-faktor 3x09 - 1. döntő 2012.10.15 09:00:00
Elkezdődött ez is, X-faktor élő adások, egyenes kiesés, dráma, könnyfolyam és persze bulváretetés egyenes adásban, most pár hétig ez lesz a program. Előzetesként bevágnak pár jól megválasztott mondatot a mentoroktól, meg Ildit smink nélkül, ez utóbbit nem gondolták át…..
kisRita 2012.10.15 13:12:24
@Riley?: de! Szerintem is az! Mar irtam is valamelyik blogon, de ott nem osztották a véleményem:D
meg van vastagodva is egy kicsit:)