Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nadal1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újságírás alapvető szabálya, hogy már a címmel fogjuk meg az olvasót, de ugyanilyen fontos, hogy az első néhány, gyakran kiemelt sor (ún. lead) is érdekfeszítő legyen. A Népi gyógyászat: Gyuri bácsi gyógyteái című írás az első kívánalomnak nem felel meg, azonban…..
Ja, valaki már megint moralizálgatni kezdett, hogy a DT az nem termel semmit, az nem is  munka, hogy az csak bit tologatás. „ Spekuláció, kapzsiság.“ „Inkább kellene egy jó szakma, és dolgozni kellene. Ez csak a számok tologatása Excel-ben egyik cellából a másikba, de…..
nadal1 2013.04.22 01:21:25
Egységesen ellenzi a kormány elképzelését a geotermikus-termálvizes ágazat: tiltakozó nyílt levelüket az összes komoly szakmai szervezet aláírta! Folytatjuk tehát pont egy hete hétfőn írt elég durva bejegyzésünket, a szavak szelídebbek lesznek, de az indulat (vagyis a kiinduló…..
nadal1 2013.04.15 20:55:35
Százmilliárdos nagyságrendű likviditási tartalékkal rendelkezik az OTP Bank – közölte ma Csányi Sándor. Nem akarnak venni saját részvényt sem, ülnek a pénzen. A bank saját tőkéje 945 milliárd forintra rúg, s eladták Garancia biztosítót 164 milliárd forintért. Az…..
Most épp 12 pontban foglalta össze Gyurcsány Ferenc a jövő gazdaságpolitikáját. A pénzügyi válság kellős közepén nem éppen a szép jövőről szól az új csomag, lássuk hát, min van okunk örvendezni és min kell keseregni újfent!           Mi…..
A már az európai bankszektorban is megjelenő krízis miatt érdemes megnéznünk, hogy a befektetéseinket mikor és hogyan láthatjuk viszont, ha az intézmény ,ahol a megtakarításunkat tartottuk tönkremegy. A hazai piacon egyelőre nem látszódnak ilyen jelek, de a törvényi szabályozás…..