Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsezse11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a jelenlegi folyamatok folytatódnak, akkor még több, pályázatok által meghatározta átgondolatlan, koncepciótlan beruházás fog épülni. Pályázni, pénzt bevonni viszont kényszerré válik, mert valamiből fedezni kell a már meglévő létesítmények fenntartását. A fenntartási…..
  Részvételi demokráciát! Haladéktalanul bevonjuk az albertirsaiakat a város minden tervezési folyamatába, a közösségi tervezés külföldön már jól bevált módszerével. Ami nem egy-két lakossági fórumot jelent, hanem szakemberek bevonásával civilek,…..
Az LMP és szimpatizánsai a lehető legnagyobb vállalkozásba fogtak ma Magyarországon, vissza akarják állítani a politika szó nemesebb értelmét. Hiszik, hogy nemcsak a rövidtávú egyéni érdekek mentén, hanem hosszútávú közösségi célokért is lehet, és kell is politizálni.Az…..
 300 milliárd forint. A Nemzetközi Valutaalapnak és az Európai Uniónak tett ígéretünk szerint ekkora lyukat kell betömni a magyar költségvetésen. Ennek jegyében szavazta meg a parlament a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvénymódosításokat. A 140…..