Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illetékbélyeges elvtárs

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
Belsőség Heti merítés 2013.08.25 10:29:16
Amerikai ikon Hogy mitől tud olcsó lenni, arra nem nehéz rájönni: csak azt kapsz, ami fontos, tehát egy eltalált kasztnit, egy méretes motort, és hátsókerékhajtást. Belül csupa műanyag, minden faék egyszerűségű, kapaszkodó nincs, az ülés előrehajtáskor nem jegyzi meg a…..
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nem mai darab, de csak most botlottam bele a Psdisasters oldalán. Elgondolkodtató, mint egy borzalmas szóvicc. Na ki jön rá először, hol a bibi? ..
Egy évig tartott míg elkészült, a súlya 315 kilogramm, a motorja 125 lőerős, de nem ez a lényeg, hanem hogy a jármű egy igen jelentős részét arany borítja. A motor megálmodója egy török tervező, Tarhan Telli, aki nem csak megálmodta, hanem a tettek mezejére lépve el is…..
A napokban jelent meg Jon Bon Jovi együttesének legújabb albuma, a What About Now. Az énekes élete más téren is komoly változás előtt áll, hiszen a hírek szerint piacra dobta New York-i penthouse-át. Jon Bon Jovi és párja, Dorothea Hurley még 2007-ben vette meg a lakást 24 millió…..
Az Antarktiszon az egy főre jutó szellemvárosok aránya a legnagyobb a világon. Az elpusztult japán Usaka állomás közelében lezuhant repülőgép (Fotó: Panoramio.com)..
Kellemes bilincselős szexszel kezdte az m1 a vasárnap délutánt. A 14:50 perckor kezdődő Díszkíséret című film 12-es karikát kapott, vagyis egy felső tagozatos a kanapén heverve, szüleivel nézhette végig, ahogyan egy tengerészgyalogos vidáman gyömöszöli az ágyhoz bilincselt…..
DEKE! & Co. Szovjet nők az űrben 2013.01.16 13:30:00
Tyereskovát jó ideig valószínűleg azért nem követte több nő, mert tengeribeteg lett a világűrben, olyannyira, hogy még fotózni sem tudott. Az alábbiakban részletet közlünk Deke Slayton "DEKE!" című könyvéből, amit ezen a blogon fordítunk magyarra; Deke a hatvanas évek elején…..
Illetékbélyeges elvtárs 2013.01.17 10:21:48
@Virtusblog: Az Igazakban lehet olvasni, hogy az amerikai űrhajósoknak úgy kellett kikönyörögniük, hogy legyen ablak meg manuális irányítási lehetőség a Mercury űrhajókban. Ugyanúgy automata űrhajók voltak ezek, mint az oroszok gépei, teljesen mindegy, hogy kiket raktak beléjük. Tyereskova helyett egy majmot is berakhattak volna, mint ahogy az amerikaiak meg is tették az első emberes küldetés előtt. Megkockáztatom, egy 80 éves kolhozparaszt nénike is élve jött volna vissza a repülésről.
Az autótolvajok között akad azért egy-két egészen pofátlan. Hiába van járőrszolgálat a Budapest XIII. kerületi Marina Parton.Volt lélekjelenlétük: nyilvános parkolóban, a szabad ég alatt szedték le a 3-as kombi BMW elejétés szabadították meg lámpáitól, valamint…..
Illetékbélyeges elvtárs 2012.11.21 18:29:30
@Rocko-: "akik a lakásban laknak, azok fényes nappal dolgoznak. legalábbis az emberek többségénél így működik"

Ez azért erősen megkérdőjelezhető állítás a 3 millió adófizető országában...
Dynapac Red Carpet az a fajta gép, amiből szerintem soha sem lesz semmi. Hozzá képest a térkőterítő berendezés egy hétköznapi használati eszköz. Még akkor sem hiszek benne, ha a Dynapac amúgy egy nagyon is létező útépítőgépes cég. Ettől függetlenül nagyon…..
Illetékbélyeges elvtárs 2012.07.26 14:29:25
@gergo: ha nem lehet rámenni egyből a javított útra, akkor elég felesleges találmány lenne ez. Végülis a fogtömések is egyből terhelhetők manapság, nem úgy, mint 20 éve. Itt is lehet valami hasonló technológiai varázslat :)
A szobafestő azt mondja, „hülyeség”, üres volt a lomtár, ő nem látott fegyvereket a Perényi 1 pinceklubban, a letartóztatást megelőző délután. Szerdán a Perényi 1 klubról faggatta a bíróság a szobafestő tanút, és a másodrendű vádlott egykori lakótársát…..
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
Fizettél már másfél millát? címmel vallott nemrég a saját ballépéséről egy póruljárt úriember. A fura történet nem csak a masszázsblog néhány olvasóját ihlette hozzászólásra, hanem a sztoriban szereplő hölgy egyik kolleganőjét is.Nekünk nem tisztünk kideríteni,…..
Két hónappal ezelőtt ugyan még nem volt teljesen tiszta a kép, de már akkor is világosan látszott: 2.8 millió megzsarolt manyup-tag szívhatja majd a fogát, illetve verheti fejét a falba, amiért hülyére vették. Mégis 100 százalékban megmarad a nyugdíjjogosultsága annak a…..
Illetékbélyeges elvtárs 2012.03.20 12:57:28
index.hu/kulfold/2012/02/14/67_evre_emelik_a_lengyel_nyugdijkorhatart/

Nem csak nyugdíj, de nyugdíjas se lesz ezen az egész káeurópai szemétdombon. Nem lesz, aki megéri a nyugdíjkorhatárt
Kevés olyan 100 méter magas építmény van Budapesten, amelyre kényelmesen fel lehet jutni. Valószínűleg azért, mert kevés 100 méter magas építmény van Budapesten. Épület például egy sincs: a Szent István Bazilika és az Országház a legmagasabb, mindkettő csak 96 méter.…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
A valóság a százalékok mögött Az egyszerűsített vállalkozói adó olyan hibrid pedagógiai eszköz, mint mikor a rossz szülő azt mondja gyerekének: „nem érdekel hol kujtorogsz, de vacsorára itthon legyél.” Ettől senkinek sem lesz jobb, de egyszerre élvezhető a…..
Eladó luxus víztorony a Ferencvárosban. Csak ne kellene hét emeletet lépcsőzni (im) Gyárkéménykandalló kobrával és krokodillal “A garázsban jelenleg buliszoba került kialakításra” Kúria a Balatonfelvidéken. De miért kellett szétefektezni az első képet?…..
Ebben a villában élt Fedák Sári Molnár Ferenccel - most két lakás is eladó benne (im) Szoba közepébe süllyesztett köralakú cserépkályhából kinövő dór oszlopok (tipp: Kornél, Debbenet) Zöld-fehér lakás plasztikus kínai betűkkel Szép műteremlakás a pesti…..