Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras_29

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszínű baloldali fiatalok, gyenge utánpótlás             Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok.  A baloldali vagy Orbánellenes fiatalok túlságosan különböző identitásúak. Lehetsz baloldali fiatal azért, mert szereted Greta Thunberget, lehetsz baloldali…..
andras_29 2021.09.15 18:50:41
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

mttmuzeum.blog.hu/2021/05/14/a_termeszettudomanyi_muzeum_titokzatos_oriassasa/full_commentlist/1#c40640298

Na, ennyit tud a mongolFidióta selejt. A Természettudományi Múzeum blogján én utaltam arra, hogy Orbánnak hála ezt a múzeumot elköltöztetik Budapestről Debrecenbe, ami egy idióta döntés volt. Főleg, hogy ahogy olvastam, a költözés csak károkkal fog járni.

Ne, ezek után a mongolFidióta csak azzal tud jönni, hogy alapítsunk városállamot. A mongolFidióta selejt "agyjárása" valami olyasmi lehet, hogy a Fidesz támogatottsága vidéken, főleg falun és zsákfalukban, tanyán nagyobb. Ahol nyilvánvalóan az egysebészek élnek. Na most ezek után akkor a nem Fideszesek szerinte alapítsanak városállamot. Ez a városállam nyilván Budapest lenne. Ez persze minden szempontból hülye ötlet, mert vannak azért vidéken is ellenzéki szavazók, és Budapesten is Fideszes szavazók. Elég sokan. Budapest a vidék nélkül nehezen élne meg, de a vidék is Budapest nélkül, mert sem irányítása nem lenne, és közlekedési szempontból is nagyon el lenne vágva. Majdnem annyira, mint Budapest. A beszólás alighanem a mongolFidióta frusztrált kis böfögése volt, mert érvei nincsenek, a témához nem tud hozzászólni. Mellesleg, a Fideszre ugye kisebbség szavazott. Pláne Magyarországon. Jelenleg a Fidesz még inkább kisebbségben van. Ha ténylegesen ketté osztanák Magyarországot, és az egyik helyre azok mennének, akik a Fideszes részben akarnak maradni, a másikban azok, akik inkább nem a Fideszes részben, akkor valószínűleg a lakosság sokkal kevesebb, mint fele maradna a Fideszes részben. Ráadásul kevésbé művelt, kevésbé képzett, hülyébb része. A Fideszes Magyarország átlag IQ-ja elég alacsony lenne. Ha a felosztás erőszakos módon úgy történne, hogy a nem Fideszes rész bUdapest lenne, amihez azért még hozzá kellene csapni Pest Megyét, és még némi területet, hogy a több, mint 5 millió embernek azért mégis méltányos terület legyen, akkor valószínűleg egy olyan kis városállam alakulna ki, mint mondjuk Szingapur. Nehéz lenne megélnie, de hacsak nem veszi a vidéki Magyarország úgy blokád alá, mint Nyugat-Berlint a szovjetek, valószínűleg még mindig jobban megélne, mit a magára hagyott vidéki, Fideszes banda. Nyugat-Berlin erre jó példa. Mégiscsak jobban jártak, mint az NDK. Annak ellenére, hogy egy nagyon nehéz helyzetbe hozott félvárosállam voltak.

No, a mongolFidióta ezt nem fogja fel, nem is neki írtam, hanem a többiek okulására, hogy hol van a mongolFidióta "színvonal".
andras_29 2021.09.15 18:57:13
@Le a spammerekkel:

te semmiben nem különbözöl a náciktól, te büdös náci vagy.
andras_29 2021.09.15 19:05:03
@midnight coder:

meltanyossag.blog.hu/2021/05/24/a_korrupciouldozes_uj_dimenzioja?full_commentlist=1#c40666360

a tény, hogy a Fidesz korruptabb minden korábbi kormánynál, beleértve a Kádárizmust. a többi csak a te, azaz egy mongolFidióta ostoba elképzelései, nem érvek.
Szerzőnk hiánypótló írással jelentkezik, egy teljesen más szemszögből elemezve a tegnapi miniszterelnök-jelölti vitát.  Úgy gondolom, érdemes megvizsgálni az ellenzék prominens képviselőinek outfitjét abból a szempontból mit szeretnének közvetíteni vele, mert az efféle vizsgálódás sohasem…..
andras_29 2021.09.15 12:38:59
@sírjatok:

1) tolvajoknak demokráciában is börtönben a helyük
2) Orbán, Mészáros, Tiborcz és tsai tolvajok.
3) ezért börtönben a helyük
4) mivel az ellenzék demokratikus, ezért bíróságok fogják leültetni Orbánékat.

ennyike, kis mongolFidióta selejt! ennyit tudtok. hülyék vagytok, mint a főd.