Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsófia Rentler

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki ismer, tudja rólam, hogy nem lépek ki könnyen a komfort zónámból és mindig mindent előre megtervezek, biztonsági játékosnak tartom magamat és szerintem mások is így látnak. Az elmúlt pár évben azért igyekeztem ezen javítani, de az a tény, hogy egy idegen országban töltök fél évet egyedül egy éve…..
Legjobban a norvégok lepődnek meg, hogy miért is választjuk, mi Erasmus hallgatók ezt az országot úticélként, hiszen ők semmi érdekeset nem találnak benne, de erre majd később kitérek. Az én válaszom általában a következő szokott lenni: „Amikor nyaraláshoz választunk helyszínt, akkor általában egy…..
Csak magadnak tanulsz. Hallottam sokszor Édesapámtól, amikor még kicsi voltam. Akkor még nem hittem el, de hát mindent saját bőrünkön kell megtapasztalni, hogy végül a sok-sok jó tanács értelmet nyerjen. De csak részben van igazság ebben is, hiszen minél többet tanulsz, annál nyitottabb leszel a…..
Sophie's travel First Impression 2021.09.14 23:59:00
Amikor készülünk egy utazásra alaposan megtervezzük minden egyes lépését. Nem akarunk semmit az utolsó pillanatra hagyni, mert a végén még valami kimarad. A tervezés persze attól is függ milyen hosszú időre hagyjuk el az otthonunkat. Egy hét, egy hónap, vagy akár 5 hónap. Akármennyi időre is leszünk…..