Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törppapa

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár magam inkább sétapárti vagyok, de ez nem jelenti, azt, hogy ne érteném meg az autósok problémáit. Sőt, ha olykor mégsem értem meg, a hangjuknak még akkor is szívesen helyt adok. Hogy mennyire van igaza Péternek, és hogy mennyire megnyugtató az alpolgármester válasza, azt a…..
OurFashion Jeges tűz 2010.08.07 14:29:00
Az angol Harper's Bazaar szeptemberi számában fog megjelenni ez a csodás ékszereket csillogtató fotóanyag. Szépségesen egyszerű, semmi felesleges, már unalomig ismert meztelenkedés, helyette mesteri beállítások. Bár hozzátenném, ez első ami igazán megfogott a képeken, nem az…..
Mióta a Subba rákoppintott Mesterházyra, azóta buzgón írogatják a posztokat az MSZP-elnök Facebook-oldalán, habár némileg energiatakarékosabb üzemmódban: hogy jobbára csak az amúgy máshol is megtalálható parlamenti felszólalásokat és egyéb beszédeket linkelik.Orbán Viktornak…..
Megdöbbentő kijelentést tett Berlinben, Angela Merkellel közös sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök: kerek-perec elismerte a Bajnai-kormány eredményeit. Orbán Viktor lázas és félrebeszél, vagy tényleg ekkora a baj?Először azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok,…..
A Tanár úr megerősítette a Borsnak, hogy megszűnik az ATV-n csütörtök esténként futó politikai, közéleti vitaműsora, a Hőmérő. Havas a bulvárlapnak elmondta, "nem volt szerződésem az ATV-vel, eseti megbízásom volt, és a volt szón van a hangsúly". Hogy miért nem…..
A bohócköztársaságielnök afféle, mint a bohócdoktor. A szándéka jó -de mióta periplaneta plumbum a fejembe ültette a bogarat, azóta agyalok egy jó bohócdoktorok szócikken [-> spindoctors]. A bohócköztársaságielnöki rendszer kidolgozásában alaposan vette ki a részét…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Vasárnap délután találták meg a 22 éves francia modell, Tom Nicon holttestét a milánói apartmanja előtt. A híres férfi topmodell vasárnap reggel még elment a Versace ruhapróbájára, de délután már nem jelent meg az ügynökségen. Tom többek között a Burberry, a Louis…..
108 értelmiségi védi petícióban Gyurcsányt a fideszes elszámoltatástól. Jól jöhet ez a Mesterházy elleni meccsében, pedig az MSZP-nek inkább meg kellene szabadulnia Gyurcsánytól - heti szavazásaink. Különös aktualitást ad cikkünknek, hogy ma 108 baloldali politikus és…..
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Május 24-én tüzifává apríttatott egy köztéri faszobrot Pécs egyik kulturális csúcsmenedzsere, Bozóky Anita. Helló Pécs, Helló EKF, Kultúra! UPDATE! A kultúrblogszféra Bodoky Tamásának érezhettem magam egy pillanatra, hisz cikk is született ezen blogbejegyzésem…..
törppapa 2010.05.28 13:52:04
@ ColT · kilatas.webuda.com
A kérdéseim a poszt írójához szóltak, - sajnos a választ is tudom:
Azért nem kérdezte, mert akkor nem lett volna balhé... :-(
törppapa 2010.05.28 14:11:42
@ ColT · kilatas.webuda.com
Én meg azon háborodok fel, hogy a szobrászt egyáltalán nem érdekelte alkotásának a sorsa. Vagy az már nem fért bele a kifizetett keretbe? Egy telefonra se futotta?
A kettős állampolgárság ügyéről kevesen tudnak, akarnak racionálisan gondolkodni (amikor 2004-ben vitatkoztam egy amúgy értelmes barátommal, elismerte az összes ellenérvemet igaznak, a vége mégis az lett, hogy de attól még meg kell szavazni, mert csak). Ennek ismeretében most…..
Költői a kérdés, de majdnem úgy hangzik, mint egy dakota közmondás: vajon milyen iránytű az olyan, amelyik nem azt mutatja meg, hogy merre kell menni, hanem azt, hogy honnan el?Ez jutott eszembe, Orbán Viktort hallgatva a kormányprogram beterjesztőjeként a parlament keddi ülésén. És…..
A Magyaridiotizmus Ellenesség Nyilatkozata "...és legyen világbéke"   Múlt, jelen, eljövendő, habala babala. Zavaros múlt, tiszta jelen, fényes jövő, hohohohó, nyennyere. Szar volt régen, pocsék most is, demajjólesz, zibriznyi. Forradalmak, kotmány, gusztus…..
Van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például amikor egy csaj áll letolt nadrággal az út szélén. Csak akkor van baj, ha közben nyélgázon tekerünk egy gyorsasági szakaszon. „Egy nagyon fehér fenék terelte el a figyelmemet egy másodperc tört részére, aztán…..
  Már régóta két kézzel rázzák a pofonfát az MSZP-sek, de most fogtak egy láncfűrészt, és nekiálltak kivágni azt - rájuk is dőlt az egész.   Pedig a szocialisták a kampány során már rákészültek a biztos vereségre: Vonáékkal ellentétben nem nyilatkozták…..
Előrebocsátom, hogy ez nem egy buzizós poszt lesz, úgyhogy a harcos homofóbok ne annyira örüljenek. Gyorsan lefutnám a kötelező köröket is: nekem nincs bajom a mássággal, közös megegyezés alapján szerintem mindenki azzal hál, akivel akar, továbbá biztos vannak meleg barátaim,…..
Modorosblog A Devizahiteles 2010.05.09 16:45:00
-Hijj, 268... 269... 274... mi a faszom van itt? -Mi az? -Az euróárfolyam, apám, az. A helóták hegedültek sok-sok nyáron keresztül, aztán szar lett a palacsintában. Pedig már kezdett volna normalizálódni a helyzet. Aztán majd csodálkozom, ha nem tudom miből kifizetni a…..
Schumacherék feje fölött a Spanyol GP-n már nem lesz nyílás, mellette két oldalt viszont igen.Az airbox effajta kettéválasztásával és áthelyezésével csökken a kocsi légellenállása, ez a leglátványosabb újítás a jelentősen módosított W01-es gépen. Megnövelték továbbá a…..