Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esernyősEvezős

0 bejegyzést írt és 7937 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Erre a kérdésre kell válaszolnod.      Nem tudod ki "Kötter Tamás"?  A magyar Houllebecq, ugyanolyan gusztustalan, mint ez eredeti, csak tehetség nélkül, és most nem fogom a kicsi sárga savanyú poént csavargatni, egy rossz író, aki most a szoftnyilas médiában keménykedik, géppisztollyal…..
esernyősEvezős 2021.03.19 09:39:16
@balmoral: Like.
esernyősEvezős 2021.03.19 09:41:00
esernyősEvezős 2021.03.19 09:51:24
@Sheis:
Húdenagyon sok-sok lájk erre.
Cseke talán jobban bosszant, mint Szarvas - pedig az is! - mert Szarvas játszik valahol, úgy, ahogy, de játszik és van legalább egy elhíresült szerepe (Cingi) - ami valamilyen populista módon, de ismertté teszi.
De Cseke????
Közepesen irritáló szépfiúkat hozott anno kellemes bulvárdarabokban, meg kabarétréfákban. Aztán felnyalta magát színházigazgatónak. (A feleségéről még ennyit sem lehetne írni!).
Sikeresen szétverték Vidnyával együtt, kart karba öltve a kaposvári színészképzést.
Gusztustalan NERcsicska, a nyálasabbik fajtából.
      Vajon akkor is a Sandhurst Akadémia növendéke lett volna Orbán Gáspár, ha a kedves papa nem az ország miniszterelnöke? Biztos, hogy játszott volna NB I-es meccsen? Biztos kapott volna X milliót a fura egyháza, Y milliót a diákszervezete?      Orbán Gáspárról még azt sem gondolom, hogy…..
esernyősEvezős 2021.01.17 23:09:09
@: Mikor? Mikor küzdötte volna oda magát? Ha tíz éven belül, miután katona lett, akkor OK.
De fél órán belül azért nem kicsit necces.
Akármekkora zseni is - bár ennek semmiféle jelét nem láttuk még, soha! - undorító, hogy felnőve még mindig apuci kicsi fiát játssza, akinek a fater választ szakmát. Mikor, mit éppen.

Gáspárka sok minden volt már - mondjuk tűzoltó és vadakat terelő juhász még pont nem -, de azért 29 évesen már eldönthette volna - ha akarja! -, hogy hol szeretne kikötni. Legalább úgy nagyságrendileg.
Ebben az országban nem biztos, hogy sokan akarnak keresni arra, hogy őhercegsége még ötven felé is bóklászgasson a szakmák között, hátha valamelyik megfelelő lesz végre.
Nőjön fel és álljon a saját lábára - de ne úgy, mint a Récsölke, ha kérhetem.
       Boldog Salkaházi Sára nem a keresztény kultúrát akarta megvédeni. Ő a zsidókat akarta megvédeni a nyilasoktól és ezért megölték. A keresztény kultúra védelmezése Magyarországon azt jelenti, hogy nemcsak a zsidókat kell Dunába lőni, hanem a Salkaházi Sárát is, és amikor aztán boldoggá…..
esernyősEvezős 2020.12.19 00:34:00
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
esernyősEvezős 2020.12.13 23:29:25
@velőtanya:
Ezen már kiháborogtam magam, mikor a napokban olvastam.Ezek tényleg, de TÉNYLEG annyira ordenárék, mocskok, aljadékok, hogy arra nincsenek szavak már.
Az a bambafejű PénztárosLőre, a makogásával, a fennakadó szemeivel, mikor valami véletlen folytán eljut az agyáig egy igazi kérdés ... eh.
:-(((
esernyősEvezős 2020.12.13 23:33:05
@Wolff:
Gondolom, az adminisztratív állomány és a technikai személyzet részesült ebben. A megalázás csimborasszója.
Ha tévedek és a hierarchiában náluk magasabban levők is, akkor leginkább az a szégyenletes, hogy nem verték nagydobra, nem háborodtak fel nyilvánosan.
(Mindeközben a győri hulladékgazdálkodásnál az irodai dolgozók felajánlották a 13. havi bérüket a fizikaiaknak, magyarul a kukásoknak!)
esernyősEvezős 2020.12.13 23:36:37
@Hölderlin ist ihnen unbekannt?:

Én szétszórtam volna az intézmény termeiben ... esetleg lerakom a bejárat elé, olyan barikád formájában - a többiekkel együtt.
          Tamás Gáspár Miklós a 444.hu-ban közölt cikket Kurta szó a szólásszabadságról címmel. Tézise szerint a rendőrség helytelenül járt el, amikor előállította dr Gődény Györgyöt, akit általában és joggal koronaszkeptikusnak szoktak nevezni.        Nem vagyok jogász, ezért csak nagy vonalakban…..
esernyősEvezős 2020.12.12 12:04:04
@Bayaz:
"Nem, nem ő írja a halálos fenyegetéseket, és (úgy tudom) nem is bátorít fenyegetések írására. "

Hát pedig de. Éppen Kocsis-Cake Olíviót fenyegette meg és buzdította a követőit "cselekvésre", jelentsen ez bármit is.
esernyősEvezős 2020.12.12 16:42:02
esernyősEvezős 2020.12.12 16:43:40
@Keszthelyi Gyula: Kiskomád néked az, akinek nyócannya van.
Majd ha megtanulsz kommunikálni, és nem úgy mint egy fideszmorzsi, folytatjuk.
Talán.
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
esernyősEvezős 2020.12.04 19:52:27
@aronsatie: Bayer gyakorlatilag már visszakozott ...
(444. hu, Szily cikke, a végén az ápdételt kommentár)
esernyősEvezős 2020.12.04 20:20:08
@aronsatie: A "harcostársam" szót azért levezette Szily is ... ez volt a megtévesztő, és nem véletlenül. Ezen értelemben azért visszakozott ( a " te fasz" megszólítás külön is csodálatos....)
Amúgy én biztos vagyok benne, hogy előtte ügyvédek sokasága járt utána, hogy mit és mennyit mondhat, Zsótika meg a kétértelműséget turbózta fel.
esernyősEvezős 2020.12.04 20:20:45
@rinaldo-rinaldini: Így van.
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
esernyősEvezős 2020.12.03 10:56:58
@wulfer: Barsiné Pataky Etelka (elhunyt már) és don Pintér. Ez errefelé köztudott ... akkor még voltak határőrök (nem vakok és süketek) és a kórházban sem egy fideszes kápó volt a főigazgató, a dolgozók meg szintén nem voltak sem vakok, sem süketek.
esernyősEvezős 2020.12.03 15:13:01
@combo:
Aham .... gondoltam.
esernyősEvezős 2020.12.03 15:13:35
@wulfer: Na igen.
:-((
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
esernyősEvezős 2020.11.29 12:18:34
@Barkalot: Amit erről én tudok: a kórházban legalább heti két tesztet csinálnak. A kezelőorvosom szerint 9-10 nap (és vírusellenes szer adása után?) már mindegy, mi az eredmény, ugyanis attól is függ, hogy hova nyúl a garatban a pálcával, azaz van-e rajta kórokozó. Nekem váltakozva volt pozitív, és negatív.
A zárójelentésre ráírták, hogy nem kell karantén sem, nem fertőzök már.
esernyősEvezős 2020.12.03 09:59:41
esernyősEvezős 2020.12.03 10:01:36
@white999: Sógorom anyukája két hete halt meg coronában. Most szombaton lesz a temetése (koporsós), mert csak mostanra tudta vállalni a temetkezési vállalat....
     Demeter Szilárd szerint a szolidaritás olyan, mint a Zyklon-B, a multikulturális társadalom pedig maga Auschwitz, nyilván Priti Patelre és Rishi Sunakra gondol, esetleg a francia kormány muszlim gyökerű tagjaira, vagy arra a két török származású tudósra akik a Pfizer vakcinát fejlesztették…..
esernyősEvezős 2020.11.28 23:00:55
@ámbátor: +100
        Mielőtt leukránoznák és hazaküldenék (annyira magyar, mint bármelyikünk, amúgy Demeter és Vidnyánszky is az, csak kettejük lelkében van valami az óromán, ószovjet  bolsiortodox világból) Trill Zsoltot, aki tényleg nagyon jó színész...       Ő úgy érzi, hogy Vidnyánszky nyitott ember, hát…..
esernyősEvezős 2020.10.17 16:35:30
@Ahava:
No, azért ... itt elméletileg(?) gondolkodó emberekről beszélünk. Egy - akármilyen is, de azért - európai országban. Nem látják, mi folyik? Az nagy baj.

A nyomorúságukról: egyszer, régen - még a közelében sem jártunk ennek a fideszes kulturális gyarmatosításnak - Verebes István elmesélte kb. ugyanezt és még azt, hogy a korabeli (azóta liberálisnak bélyegzett) művészvilág mennyit segített nekik (ezeket azóta más is deklarálta, tehát - és más miatt is - nem lódított), gyűjtöttek, etették-itatták, lakásra, színházra, ÉLETRE szereztek nekik pénzt.
Aztán évek múlva - amikor Vidnyánszky már nem sima művészemberként működött, hanem kezdett belemászni a fidesz erős embereinek a seggébe -, meghívták őt is, meg a Vidnyánszkyt is valami beszélgetős műsorba. Évek óta nem találkoztak. És ... Vidnyánszky tüntetően külön várakozott, nem köszönt, a műsorban foghegyről válaszolgatott - Verebes nem is nagyon értette, mi a problémája.
A ... "harcostársai" (vagy inkább lekötelezettjei?)meg éltek bele a világba és nem látták mi történik? Nem érzékelték, hogy akik korábban pénzt gyűjtöttek nekik, segítették őket - azokat sorra mészárolja le a társuk? Hogy elfoglal minden posztot és úgy szerez díjakat, elismerést, kitüntetést, hogy azokat a lekötelezettjei osztogatják? Tényleg nem látták?
Ami az országban folyik, abból nem érzékelnek semmit?

Nem ismerem tüzetesen ezen emberek munkásságát - pedig, helyzetemhez mérten színházszerető, - követő, - odafigyelő ember vagyok -, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a tehetség és az elismerés az "odatartozás" hozadéka. Vidnyánszky viszi őket mindenhova.
Vidnyánszky nélkül mi lenne velük, vagy belőlük?
Na, ezt kéne megmutatni - és akkor sok minden a helyére kerülne.
Így szimpla csókosok(nak tűnnek) - és az igazuk, vagy részigazságuk e mentén kicsit ... szagoska.
esernyősEvezős 2020.10.19 21:41:01
@Sheis:
A hetvenes évek végén telepedett át Erdélyből a Bács Ferenc-Tanai Bella házaspár. Csak úgy, nem volt semmiféle kiváltságuk: játszottak Győrben - kaptak lakhatást és a lányuk ott járt gimnáziumba addig -, aztán Miskolcon is, rövid ideig.
És mindenféle hátszél nélkül felkerültek a fővárosba, Bács talán a Vígbe ... mert tehetséges volt, anélkül is, hogy egy szintén Erdélyből ideszármazott rendező mindenhova hurcolta volna magával és mindenhol főszerepek várták volna.
Csodásan beszélt, jó orgánuma volt - és megtalálta a film is ... meg a szinkron. Azt hiszem, tanított is a SZFE elődjén. Nem emlékszem, hogy a mellét döngette volna, mert onnan jött, ahonnan, arra sem, hogy a ceausescu-i elnyomatást táblán vitte volna maga előtt, hogy neki mekkora nyomorúságos élete volt addig. Pedig hát ...
Senki nem irigyelte tőle, és el sem vitatta, hogy mit ért el: ÖNMAGÁTÓL, ÖNMAGÁBÓL.
(Elváltak, mert a férj sikeresebb lett, mint a feleség - bár a hölgy is feltűnt kisebb szerepekben -, és ezt nem mindenki tudja kezelni. De egy másodpercig nem jutott vele kapcsolatban eszembe, hogy megkérdőjelezzem a helyét a magyar színházművészetben!)
      Amikor Szarka Gábor ezredes szigorúan megtiltja az SZFE munkatársainak, hogy együttműködjenek az egyetemfoglalókkal, törvényt sért. A kancellárnak nincsen együttműködés-tiltási joga, a 2011. évi CCIV. törvény 13/A paragrafusában ilyesmiről nincs szó. A pszichopata Vidnyányszky Attila totális…..
esernyősEvezős 2020.10.14 12:35:56
esernyősEvezős 2020.10.14 12:46:11
@Muad\\\'Dib:
Igen, mi arról vagyunk híresek, hogy olyan bíróságok működnek nálunk, melyek abszolút pártatlanul és törvényileg megalapozva el fognak ítélni egy Vidnyánszkyt arra, hogy a legyen földönfutó (az én olvasatomban szakmájában ne tudjon elhelyezkedni és megfosztassék mindenféle funkciójától). Erre vannak mindenféle törvények is, ha meg nincsenek, akkor egy ... rendszerváltás után az első teendők között fog szerepelni ezek megalkotása.
Aztán beleért a kezünk a bilibe ...

Emiatt van az, hogy nekem semmi bajom azzal, hogy a Gyurcsány megígérte Vidnyának, nem lesz elfelejtve, mit csinált - mert tulajdonképpen ezt történt. A reakciókból látható, hogy tökéletesen megértették.

Az pedig, hogy mi valósul meg belőle, egyelőre nem (tűnik) opció(nak).

Engem jobban izgat az, hogy már annyi ember(nek látszó NERtalpas) nevét kell megjegyezni valamiért, hogy sokan simán lekerülhetnek a listáról, annak hosszúsága és az idő múlása miatt. Pedig nem kéne ...
esernyősEvezős 2020.10.14 17:01:56
@Muad\\\'Dib:
Ach, nem kenyered a szövegértés...
OK.
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
esernyősEvezős 2017.07.07 13:46:15
@velőtanya:
Valahogy...?
A jelenlegi magyar államhatalmi gépezetben az elsődleges kiválasztó tényező az, hogy ki hányt együtt Orbánnal a koleszban, heti szinten ...
Utána rögtön a legsötétebb butaság következik, majd ezzel szorosan együtt, szinte egy sorban, a lopási mechanizmusban való gátlástalan működés.

Ennyi a magyar állam jelenleg.
      Ma a legfontosabb nemzeti érdekünk  az, hogy azt a szörnyű válságot, amelyet a koronavírus idézett elő, Magyarország a lehető legkisebb veszteséggel vészelje át.  Magyarok ezreinek élete, magyarok százezreinek munkája, egzisztenciája a tét.      Fél évig is eltarthat, amíg vége lesz ennek a…..
esernyősEvezős 2020.09.26 12:12:30
@látjátok feleim szümtükkel:
Még gondolkodom azon, hogy ez "csak" cinizmus, vagy szimplán gusztustalan megjegyzés.
Viszont minősítésre azért jó:szégyelld magad.
:-(((
esernyősEvezős 2020.09.26 12:15:42
@Igéző:
Csatlakozom.
esernyősEvezős 2020.09.26 12:16:46
@kisa: +1
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
esernyősEvezős 2020.08.30 21:53:20
@Kettes:
Hehe.
Elfogadnám - de a teljes vagyonelkobzást azért írjuk hozzá, ha kérhetem.
A kistafírozott családét is.
esernyősEvezős 2020.08.31 16:30:39
@incze: Szia! :-)
Az esernyő már régen nem releváns - a valaha volt pedagógus-ellenállás jelképe mára már szinte történelem -, de nem akarom lecserélni, mert mégiscsak valamiféle rebellio-szerűség ikonja volt...
esernyősEvezős 2020.08.31 16:37:07
@ATCG: Ezt köszönöm, mert elég pontosan írja le, amit én is érzek - és le is próbáltam írni, bár akkor még a Tiedet nem olvastam.
Ami kár, mert pontosabb, mint az enyém ...
:-)
      Bevallom, nem figyeltem oda Orbán Viktor végtelenül fontos évértékelőjére. Hallom, hogy beszélt a klímasemlegességről, amiről Mária asszony azt mondta kínosan röhögcsélve Herr Bayernek, hogy nem érti. Szerintem most meg fogja érteni, különben Jones gazda nem lesz happy.    A lényeg az, hogy…..
esernyősEvezős 2020.02.18 15:45:54
@velőtanya:
Ezzel szemben:
"(dr.)Bene). Krisztiánnak egyébként a rossz börtönkörülmények miatt egy 2019. február végi végzés szerint 591 ezer forint kártérítést ítéltek meg.

hvg.hu/itthon/20200218_lugos_orvos_alkotmanybirosag_kuria
   Szájer Józseffel kapcsolatban jogi képviselőnk kifejezett kérésére mellőzni szeretném a jelzők és a határozószavak alkalmazást, a biológiai jellegű hasonlatokról mit sem szólva. Vannak persze elképzeléseim. Szájer most az ellenzék hétszeres médiafölényéről írt párttársainak az EPP-ben. Nem erről…..
esernyősEvezős 2018.04.13 18:09:48
@balmoral: 444.hu/2018/04/13/orban-azzal-kezdi-az-uj-vicces-videojat-hogy-haromszor-is-megalazza-a-totalisan-kikeszult-patyi-andrast

Aki erről az emberről (Orbán) ennek a kis összeállításnak a megtekintés (gyengébb idegzettel rendelkezők, mint én: elolvasása) után azt állítják, hogy Orbán NEM diktátor, azok szerintem nem e világon élnek!
     ***********************************************************************************************************************   A MAB és az FvB által nem támogatott, kinevezett egyetemi tanárok (2016-ban, április 12-ig) Előterjesztő: Jobbágy…..
esernyősEvezős 2017.10.06 12:09:16
@heptakontanonaéder:
Nem, Eperjes a Széchenyi idején már hibbant volt.
Volt egy súlyos betegsége, amibe majdnem belehalt - szerintem sok köze volt hozzá a drognak és a szesznek, amit addig elfogyasztott, meg úgy egyébként az életmódnak, amit folytatott -, ahol az apja papot hívott hozzá, hogy feladja az utolsó kenetet.
Na, abból felgyógyult és utána lett teljesen és tökéletesen hibbant, vallási fanatikus (egyszer mesélte, hogy ők nem nyaralni járnak, hanem zarándokolni ...) és gyakorló elmebeteg.
esernyősEvezős 2017.10.06 12:15:00
@balmoral:
A szamóca-félékkel az a bajom, hogy mondjuk pl. Hegedűs D. Géza végigjárta az egyetemi tanárrá válás lépcsőfokait, doktorált és hasonló apróságok, vagy Fesztbaum Béla éppen most csinálja.
Ehhez képest Eperjes semmit nem csinált (á lá Mocsai Lajos) és mégis az lett.
Bár a sukorói telekcsere nem jött létre, s emiatt nem épült meg a Gyurcsány kormány idején tervezett beruházás, a King’s City kaszinóváros sem, de hűtlen kezelés kísérlete miatt mégis letöltendő szabadságvesztésre ítélték a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő két egykori vezetőjét. Császy Zsolt a Magyar…..
          "Az a helyzet, drága barátaink, hogy egyikőtök bizony nő, másikótok meg férfi. Ez a két nem van. Harmadik: nincs. Hogy melyikőtök melyik, azt leggyorsabban úgy lehet ellenőrizni, ha bepillantotok a lábatok közé." (Stumpf András "újságíró", huszonegyedik század, annak kapcsán, hogy…..
esernyősEvezős 2017.07.30 15:43:56
@breibeni4:

Ha bármilyen, halovány segédfogalmad lenne erről az egész témáról (de nincs!), akkor ezt az eszeveszett hülyeséget nem írod le.
Aki ott tart, hogy a külsőségeit változtatja meg már, az azért teszi, mert a belsőjében már régóta és múlhatatlanul ott van a tudat, hogy ő nem az, akinek kívülről látszik.
Mondanám, hogy nézd meg ezt a filmet - de aki ilyen zöldségeket tud összehadoválni, annak még ez a gyönyörűen megrendezett és a főszereplő által halálpontosan megmutatott vívódás és gyötrelem sem lenne képes megingatni a fejébe betonkeményen belekötött hülyeséget.
De hátha valaki kíváncsi rá, ezért ideteszem (stumpfbubika is megnézhetné - bár kétlem, hogy az elméje képes lenne befogni. Pénzről nem nagyon van benne szó ugyanis ...)

www.hbo.hu/movie/meghasonlas_-48768
        (A kérdés nem a poszt címére vonatkozik. A posztban szereplő okfejtéssel kapcsolatban szeretném tudni pl. a Defacto blog véleményét. Egyszerűen azért, mert bennük bízom, másokban meg nem. Én nem vagyok közgazdász, csak szeretek számolgatni. )       Magyarország éves GDP-je nagyjából 30000…..
          A szerelem: férfi és nő. A család: papa, mama, gyerekek. Ez számunkra nem kérdés, nem téma, hanem alap. Magától értetődő. (Szilvay Gergely Mandiner)          Szegény jogi képviselőnk imént hívott fel mobilon, hogy valahogy bezáródott a spájzba, sajnos egyelőre nem találom a kulcsot,…..
esernyősEvezős 2017.06.28 20:02:52
@DrGehaeuse:
Nem hiszem, hogy bárkinek eszébe jutna téged oda meghívni ....

(Tőled, meg a hozzád hasonlóktól maximum azt várják el, hogy ne akadályozzátok őket. Semmivel sem.
De úgy látszik, még ez is nagy kérés ....)
esernyősEvezős 2017.06.30 19:59:48
@DrGehaeuse:
De, az.
        „Mindenki azt tesz, ami akar, de nagyon nem értenék egyet azzal, ha fideszes politikus venne részt a Pride-on, és ezt kizártnak is tartom”. (Gulyás Gergely)        Amiről eszembe jutott, hogy negyvenöt magát nyíltan melegnek vagy biszexuálisnak nevező politikus került be a brit…..
esernyősEvezős 2017.06.12 16:14:08
@cheetah_01:

Bokros teendőim meggátoltak, hogy kommentet írjak egy - egyébként számomra még csak nem is különösebben érdekes - poszthoz (nem jt miatt, hanem a gulyásfélékkkel van tele a hócipőm, és abszolút igyekszem kerülni azt, hogy éppen mit röfögcsélnek bele a nagyvilágba), főleg, mivel olvasni is most olvastam csak el és a reakcióidat is.

Úgy látom, nem vagyok egyedül azzal, hogy az írásaidból ez jött le, amit írtam - a stílusát, veled ellentétben - nem minősítem inkább.
Talán el kéne fogadnod, amit többen is megírtak, külön neked, miszerint nyár van, jó idő, és gulyásgergely pedig Nerisztán egyik százhuszonötödik csicskamicskája, szerintem a kedves nején kívül vajmi kevesen foglalkoznak azzal, mit hadovál össze, ergo: aki nem érezte magában az erőt ahhoz, hogy megköpdösse, vagy megtiporja gulyás nem létező gerincét, az nem azért cselekedett így, mert homofób és gulyás megszólalása kedvére való volt, hanem mert nem érte el az ingerküszöbét, még jt stílusos írása ellenére sem.

De persze, lehet tovább nyafogni is.
Nem tenném a helyedben - ahogyan lehet, ki sem oktatnék senkit, aki poénból, vagy akár komolyan is, de értetlenkedett kicsinyég a hisztiden.
Ennyi részemről.
esernyősEvezős 2017.06.13 00:41:17
@cheetah_01:
Ember, azóta is ezen nyűglődsz ....
esernyősEvezős 2017.06.15 16:48:14
@incze:
Na, ezzel maximálisan egyetértek.

Valamint: ott van ez a Macron Emánuel, jött a semmiből, a minimum (nálunk tutira!) vitatható magánéletével és .... milliók omlottak a lábai elé. Fél/egy év alatt.
Nálunk meg ....
Ha az ellenzéki pártok az okos együttműködés helyett egymás ócsárlásával próbálják saját erejüket, fontosságukat demonstrálni, akkor csúfos kudarcot vallanak a következő választásokon is – nyilatkozza a B1 blognak Kuncze Gábor. A liberális párt egykori elnöke szerint hosszabb távon a Momentum a…..
esernyősEvezős 2017.06.13 00:56:39
@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: Te szerencsétlen, legalább nézz körbe Európában, mielőtt ekkora baromságot leírsz .... esetleg kezdd Franciaországgal.
Örülünk, Vincent? A rezsim díja 2016.08.20 21:00:41
      Makkai Ádám "a magyar kultúra nemzetközi megismertetését és jó hírnevének erősítését szolgáló elkötelezett tevékenysége, főként saját fordításában A csodaszarvas nyomában címmel angol nyelven megjelent monumentális magyar versgyűjtemény kiadása érdekében végzett munkája, valamint a világ…..
esernyősEvezős 2017.06.06 09:44:32
@ámbátor:
Komment:
"Akár író is lehetett volna ..."
       Akarunk-e egy ilyen országban élni?- teszi fel a kérdést Lánczi Tamás rezsimszolga. Apja egykori marxista szerkesztő, aki egyetlen sor értékelhető tudományos munkásság nélkül lett egyetemi tanár, intézetvezető, majd rektor, és az Orbán-rendszer főideológusa. Lánczi Tamás főnöke egy rosszarcú…..
esernyősEvezős 2017.05.23 14:13:42
@jotunder:
"Tehet róla, tehet ellene ..."
esernyősEvezős 2017.05.23 14:14:35
@velőtanya:
A komplett magyar kormány már rá is repült mint keselyűk a dögre ...
:-((((((((((((((((((((((