Regisztráció Blogot indítok
Adatok
llkkklkkk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre ez is meglett. Akár így is kezdhetném ezt a bejegyzést, hiszen egy olyan hazai játékról van szó amire már régóta fájt a fogam. Ez pedig nem más mint Föld-Gömb játék párja, a Varázs-Gömb. A Föld-Gömbről már egy hosszabb írást készítettem, amit itt olvashattok el.Mit is kell tudni a Lemezárugyár…..
Ahogyan A Galaktika urai értékelésében írtam, egy este ültem az ágyam szélén, néztem a szemmagasságban levő könyvespolcot, amin gyalázatos módon két sorban egymás mögött vannak a könyvek (s ami hátul van, az ugye, gyakorlatilag nincsen), majd egy merész mozdulattal, összefogva lehúztam róla egy…..
Olyan rég írtam, hogy el is felejtettem, hogy kell. Frappáns bevezető, ami felkelti az érdeklődést, meg ilyenek. Azt hiszem. Hát... Bevallom, amikor egyáltalán megfordult a fejemben, melyik képregényről is fogok írni, elolvastam a fülszöveget. Pedig nincs is füle. Mindegy, bocs. Nem könnyű olyanról…..
      A nyáron megbizonyosodhattam róla, hogy a Calvin Klein fehérnemű áhított dolog. Egy teljes család feszített ebben a strandon. Szóval azt gondolom, ez eléggé átjött a köztudatba. Most a cég az igen kreatív énekesnő-rapper-producert bízta meg a márka képviseletével. Na mutatom is. Jennie…..