Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeStRoYeR

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Muszáj volt kiraknom ezt a videót, amit 'Ma44de' töltött fel, mert egyrészt a Butterbean féle alázás kultikus és később az amnéziás őrök hangulatváltozása igen érdekes.  Tudom, hogy ismétlem magam, de ez a játék tényleg kihagyhatatlan. Ha minden igaz, ez a 72.…..
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
Bese írta a kommenteknél, hogy próbáljam ki ezt. Kipróbáltam. Sajnálom azokat, akiket már nem érdekel a Ringriker, de ez lesz az ország első "valós idejű" közösségi végigjátszása egy játéknak. Be fogok számolni a fejleményekről, mert ez már személyes ügy köztem…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
A Legend Lifestyle webshop tájékoztatott, hogy a kukás motívumból kezd lassan összegyűlni annyi, hogy ellehessen gondolkodni újranyomáson, úgyhogy aki szeretne egy példányt, az itt leadhatja a rendelését. Ha az egésszel kapcsolatban van valami kérdésetek, olvassátok el az ottani…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.12 18:38:40
Jövő héten (kb egy hét múlva) kinnt lesz az új RPCJS epizód. Ahogy korábban jeleztem, újra egy jó régi retrós játék lesz, amire az első évad óta nem volt példa. Mindig is akartam még egy ilyet csinálni és szerintem egy igen jó alanyt találtam. Több mint 20 éves a…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
Ez nem egy játékbemutató, hanem egy kritika. A nevében is benne van, szóval nem félreérteni.....
DeStRoYeR 2009.09.23 17:41:38
@Agent Mulder:

Szerintem hülyeség odaírni, hogy "szerintem", mert ez egyértelmű. Ez egy véleménynyilvánítás, tehát szubjektív.
És ez az ÉN véleményem, nem MINDENKIÉ. Tehát nem várom el, hogy mindenki egyet értsen vele.

2016, 2029... Te tényleg ennyire szőrszálhasogató vagy? Nem veszed észre, hogy a lényeg felett elsiklasz? Tudod ezzel azt akartam kifejezni, hogy a játék főhőse ilyen taktikátlan stílusban, ami a játék sajátja, kb.: az első utcasarkig húzná a Terminátor világában.

Jó ok, tudom, ez egy akció játék. Rendben. Nekem csak az a bajom, hogy régóta várok egy olyan T-játékra, ahol a karakter fejlődése, a kritikus, életbevágó döntéshelyzetek, és az a csontig hatoló halálfélelem dominál, ami a könyvekben, vagy a régi filmben. És ahol nem őrült módjára rohanunk előre a harcmezőn, hanem inkább ésszel, csapdákkal, skillekkel pusztítjuk a Skynet katonáit.

A játék attól még lehet jó kikapcsolódásnak, mint régen a Carmageddon, de nem több, és én (hangsúlyozom: ÉN) csalódtam.
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..