Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veiledxposure

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második válogatóra, amit a zsűritagok öltözete alapján ugyanakkor vettek fel, mint az elsőt (hacsak nem az a helyzet, hogy Tóth Gabi művésznő minden ilyen szereplésére ugyanazt a combközépig érő, testre simuló, a bóti csöcsöket maximálisan kiemelő ruhát veszi fel), a…..
Fél kilencnél hamarabb nem érdemes bekapcsolni a készüléket, hacsak nem vagyunk mazochisták (Jelfogó 20:05 m1), akkor viszont a Dunára kell kapcsolni, mert kezdődik a Hello Goodbye, amiben Gérard Depardieu Izraelbe költözik, hogy megtalálja zsidó gyökereit. Ha inkább gyilkosos,…..
Nou San Trafford Mocskos Roja! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Eleve vicc, hogy az a csapat VB-döntőt játszhat, amelynek öltözőjében meccs…..
veiledxposure 2010.07.09 23:42:15
90 The Corrs - Breathless 2010.03.19 19:36:00
Év: 2000Nemzetiség: ír Az ír szokásokhoz híven a Corrs is egy családi vállalkozás, de szerencsére sokkal emberibb külsővel, mint a meghatározhatatlan nemű egyedekből álló horda, a nagy rivális Kelly Family. A 90-es évek végén éppen a Breathlessel robbantak be a köztudatba és…..
Ahogy ígértük, íme a Filmvilág blog évtized-összegző TOP50-je, pontosabban annak az első része. Sajátos módszerünkből kifolyólag (közel 50, a Filmvilágban az elmúlt 10 év során rendszeresen publikáló szerzőt kértünk meg személyes kedvenceik listázására, a legtöbb…..
veiledxposure 2009.12.25 18:23:20
 Tegnap a Csaba centerben vásároltam barátnőmmel, és ahogy kiértünk a főbejáraton 4 lányt pillantottunk meg, akik "ingyen ölelés" feliratú táblákat tartottak. Hallottam már a Free Hugs nevezetű kezdeményzésről, ám Városunkban még eddig nem találkoztam vele.…..
Sajnos a graffitizás és taggelés az egész országban probléma, ami alól Békéscsaba sem kivétel. Az emberek nagy része már észre sem veszi, hogy mennyire szennyezet a városunk a firkákkal. (Sajnos hozzászokunk a látványhoz, tisztelet a kivételnek persze;) ) Pedig mindenhol lehet…..
Gondolom elsőre mindenkinek értelmetlennek tűnik a cím, de ezzel semmi gond nincs alapból. Hamarosan megértitek miről van szó, ám előtte egy rövid bevezető történet. A múlthét folyamán sétáltam és fotóztam a belvárosban, a blogra készítettem képeket. Egyik barátom éppen…..
Most, hogy a világ négy legjobb férfi teniszezője közül három már elmondta a véleményét az új doppingszabályokról (csak Djoko nem), talán nem árt, ha picit körülrágjuk a kérdést.Fontos azonban tudni, hogy attól, mert valaki elítél egy ilyen szigorítást, még nem…..
Hogy feldobjuk egy kicsit az amatőr és félprofi labdarúgás híveinek, a kivételes különlegességeket kedvelő ínyencek, a perverzek és a komplett őrültek szürke hétvégéjét, megálmodtuk a skandináv futballkörút koncepcióját. Körbehordoztuk görbe tekintetünket azon, amit a…..
Ahogy közeledik a rajt, úgy válik egyre halványabbá a szívünkben lakozó bizonytalanság kétségbeejtő érzése. Miközben az angolos és németes kollégák már a bejegyzések hozzászólásait számolgatják, mi még jósolni sem merünk a La Liga 2008/2009-es szezonjával kapcsolatban.…..
A külföldön dolgozó spanyol edző fogalma olyannyira nem létezett, hogy amikor del Bosque Törökországban vállalt munkát, akkor még mindezt csak a vérében rejlő holland utazókedvvel magyaráztuk. Aztán Rafa Benitez liverpooli sikerein felbuzdulva a klubelnökök már egyre bátrabban…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
veiledxposure 2008.07.10 15:49:23
Drága galambocskáim, keressük fel templomainkat, most minden ortodox imájára szükség van. Pogrebnyak gyengélkedik. Szegény, szegény jó Pogrebnyak megsérült a szerbek elleni vitéz ütközetben, és térdét fájlalja. Nem tud edzeni bajtársaival, sajog a térdkalácsa. Tudjátok, ő…..
Drámai a cím, hát már semmi nincs biztonságban a webes kémek előtt? Nincs hát, amit egy embernél több tud, az nem titok, így lehet csemegézni a legjobb drámai és vígjáték sorozatra első körben jelölt 10 címen, sírni, hogy ki nem került be, és dühösen kommentelni, hogy…..
veiledxposure 2007.07.03 14:47:31
Igen, kérem szépen, verebek csiripelték már, megerősítést nem kaptunk egyikről sem, de a sorozatjunkie is kész tényként kezeli, így megkockáztatjuk mi is: jön a Studio 60 on the Sunset Strip és az Ugly Betty, már csak a Dexter és a Friday Night Lights kellene a totális…..
A jó filmek megint 22 óra után kezdődnek, de ezt már megszoktuk. Nyolctól a két nagy kertévén a minőségi szórakoztatás jegyében a hányinger, szirupos német állatság Álomhotel: Dél-Afrika fogyasztható, illetve fölidegesíthetjük magunkat a Szeszélyessel is.…..
Évek óta vártunk erre. Titokban ábrándoztunk csak, lelkünk mélyén dédelgettük a tervet, hogy az értetlen, ellenséges külvilág még csak ne is sejthesse. Leszegett fejjel mentünk el mellettük minden nap, mélyen magunkba rejtve az igazságot, hogy ne tudhassák meg ők. Ők mind, akik…..
comment:com Jarmusch, Welles, Danes 2007.02.14 16:30:00
Úgy tűnik, februárban összekapták magukat a csatornák. Indítsunk, mondjuk időrendben a Majdnem híressel, amiről már egyszer Sixx kolléga ódákat zengett emitt (m2, 21:37). Én mindenféle másságot tolerálok, úgyhogy még azt is, ha valakinek tetszik a Tök alsó: Európai…..
Persze megtehetjük, hogy emeljük a napi politikaadagot, főleg, hogy ma lesz Napló (Tv2, 19:00), meg Heti hetes (RTL Klub, 21:45), amin végre egyszer tényleg röhöghetünk, mert hát a csütörtökön felvett adásban egyetlen szó sem lesz a hét legfontosabb belpolitikai eseményéről, a…..
Az alapötlet pofonegyszerű: gyermekkorunk kedvelt társasjátéka, a Ki nevet a végén? és a Flúgos futam keveréke, 11 pár küzd egymással, az elemekkel és az idővel egy világkörüli versenyen az egymillió dolláros fődíjért. Nem is csoda, hogy 5 perc alatt jött elő vele…..