Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asok

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő este újabb Trónok Harca epizódot sugárzott az HBO, úgyhogy itt az ideje átrágni magunkat a hatodik rész történésein. Spoilerek a tovább mögött...
asok 2016.05.31 14:53:03
@Equinoxe: Jon Snow csináltatta neki, de valóban nem valíriai acél.
Kiszivárgott a frászt, ha nagyon akarnák a cégek, akkor senki nem láthatná reklámfilmjeiket a meccs előtt, pláne nem HD-ben a YouTube-on, de ők pont azt akarják, hogy minél többen lássák a portékát így "kiszivárogtatnak" és úgy tesznek, mint aki nem is tud róla, hogy a…..
asok 2013.02.03 15:12:57
@berger90: te is a Magyar Patriots Fan Club tagja vagy, ugye?
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Balbal73 rutinos bevásárló, ezért mindig átnézi a blokkot kifelé menet. Alábbi akciójával 8 ezer forintot spórolt egy tál tescós libamájon:Szerintem én egy elég tudatos és szemfüles vásárló vagyok, aki mindig rákérdez az árra, átböngészi a blokkot s általában mindig van…..
asok 2011.08.23 14:38:58
@EÖ: Ez így van, nyilván majd a hentesnél nem csak az lesz ráírva a mérlegre, hogy csak vízszintbe állítva működik pontosan, hanem a bolygót is megemlítik a szövegben. :)
Abcúg 80s! OLIMPIA 2010.10.28 01:12:00
GRÉTI A LEGJOBB (vívó)NŐ   Na nekem már rögtön az elején betette a kaput, hogy a köpcös kis Misa rendesen hazavágta a görög félistent. Misa civilben mackó, profiként kabalafigura volt. A félisten meg civilben, mai szóval, celeb, profiként világverő volt. S amikor…..
w Papír, ami elérhető 2010.09.22 07:04:00
Volt itt száz évvel ezelőtt ez a kísérlet, ami egy letisztázott tegnapi Indexről szólt. Akkor arra a jelenlévők látható többsége azt klikkolta, hogy jó lenne. Nekem pedig éppen most, száz évvel később lenne jó egy darabig mást (is) csinálni, illetve most jött össze hozzá az…..
A Homár itt szögezné le, hogy értelmetlen fogyasztás ideoda, elhatárolódik azoktól, akik olyan hirdetésekre kattintanak komoly vásárlási szándékkal, ami a bolti ár huszadáért kínál termékeket. Nyilván valami trükk lesz mögötte. Petyabaa a yoodli.hu oldal mesés áraira…..
asok 2010.09.21 19:52:11
@enamel: az már úgy csak a mocskos pénz, nem az intellektuális gyönyör.
asok 2010.09.21 20:02:41
@Garott: miért lenne lehetetlen a robot használata? ha nyerésre állsz, a robot rálicitál egyet, és máris nem állsz nyerésre, újra kell licitálnod, ha nem akarsz bukni (és olyan hülye vagy, hogy futsz a pénzed után).
asok 2010.09.21 20:04:00
@enamel: az intellektuális az heterónak számít?
  Feladatmegoldások   Az alábbiakban számos makrót fogok bemutatni. A lista nem teljes, hiszen eddig olyan feladatokat oldottam meg, amiket saját magam fontosnak tartottam. Semmi sem lehet tökéletes, a makrók sem azok. Ezek „robotok”, mindig mindent pontosan ugyanúgy…..
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
A sorozat fogyóeszköz a tévében, olyan, mint a szövetségi kapitány a magyar válogatott mellett: ha nem hozza a számokat, kíméletlenül elkaszálják. Nem azt a fejest, aki a tévénél zöld utat adott a projektnek és aki berendelte a sorozatot, majd kis cédulákon elküldött…..
Tegnap este rendezték a Super Bowl-t, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntőjét aminek csak egy része a sport, legalább olyan fontos a körítés, a felvezetés, a félidei műsor és a szünetekben sugárzott reklámok is - így lehet 100 millió nézőt leültetni a tévé elé három és…..
Tegnap pletykaszinten már emlegettük, mára viszont kiderült, hogy tuti az infó: a Comedy Central 26 epizódos berendelést adott Matt Groeningnek és csapatának, így hatéves tetszhalál után ismét lesz Futurama a tévében, mégpedig vadonatúj epizódokkal, ráadásul az eredeti…..
Hiába csak jövő héten lesznek a bejelentések, máris annyi infó van a csatprnák terveiről, hogy alig győzzük kapkodni a fejünket. Mi várható a négy nagytól, és mit akar a CW most, hogy a Gossip Girl-spinoff terve csak nem tűnik annyira faszának? A híreket a Hollywood Reporter, a…..
A UPN és a The WB összeolvadásából létrejött CW nem igazán tud beleszólni a nézettségi versenybe, technikailagnem is network, csak netlet szegény, sokkal kevesebb saját programmal, mint a többiek, és persze pénzben sem úgy vannak eleresztve, hogy látványos sorozatokat…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.15 11:30:00
Tegnap elhunyt a nálunk nem túl ismert, Fantasy Island című sorozat egykori sztárja, Ricardo Montalban. Ő volt az első olyan, mexikói születésű színész, aki meg tudta törti a fehérek hegemóniáját Hollywoodban, és nagy filmekben kapott főszerepeket. 88 éves volt.Elment…..
w 220 felett 2008.08.18 06:00:00
A verseny jó, a verseny hasznos; remélem, kívülről fújja mindenki. Attól lesz egyre jobb és olcsóbb a minden, nemcsak a zenélős kulcstartó, hanem a biztosítás is. Miért? Mert a rosszabb elbukik. És hát izé, akkor abból vesztesek keletkeznek. Egy biztosító esetében egész sokat…..