Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ALW

1 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
A művésznő rendkívül be volt mindenezve amondó vagyok. Beszélő fatörzs őrmestertől a suttogó sziklákig,  minden van. ..
ALW 2016.05.31 09:41:31
@s̲a̲j̲n̲á̲l̲o̲m̲: ez szarabb reklám volt mint ez a zene
Gyűjtőoldal: szcientológia és az üzleti tanácsadás   Az egyéni szcientológus tanácsadók adatlapjai:  ..
30/40 Steve Jobs - filmkritika 2016.01.18 00:03:30
Nem ez az első kísérlet, amikor Steve Jobs vadregényes életét megpróbálják játékfilmes képkockák formájába önteni. Egy Joshua Michael Stern nevű rendező két évvel ezelőtt forgatta le a Jobs című munkáját, ami nálunk még a mozikba sem jutott el, valószínűleg azért, mert már a tengerentúlon is…..
Mi jut eszünkbe Texasról? Mondjuk Dallason, a tévésorozaton, John F. Kennedy meggyilkolásán, az olajon és a mexikói bevándorlókon túl is akad még jó pár érdekesség az amerikai állam kapcsán, ezek közül osztunk meg tízet. 1. A gépfegyverek állama Annyi gépfegyver (tehát…..
Benderik mesél A cicó 2015.06.18 06:53:00
  A cicóról sokan azt hiszik, valami suhancok festhették oda a híd tövébe. Pedig a cicó volt ott előbb. *** Igazából a cicó volt ott legelőbb. Mindennél és mindenkinél előbb. A cicó volt az egyik igazodási pont a Világ keletkezésekor És igazából ez nem is volt valami nagy…..
Az van, hogy a Balaton Sound teljesen lakosságira váltásával idén egyetlen helyszín volt a Zamárdii fesztiválon, ahol kicsit kikerülhettünk a soha véget nem érő dropok világából, az pedig a B My Lake terasz. Ennél már csak az lehet a jobb, ha például van egy egész B My Lake…..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Krisztián tanár úr szép levezetéssel bizonyítja, hogy nemcsak olvasni, de számolni sem árt, ha az ember vásárlásra adja a fejét. Az egyszeri jóváírás külön érdekes, amivel a Telekom szerette volna lehiggasztani az izgága matekost. Kérje mindenki azonnal, ha egyszer…..
A "vallás" alapítójának tiszteletére mi más is történt volna, mind PÉNZSZERZÉS! Íme az összefoglaló. Ja és 2015-ben meg akarják nyitni az új székházat. Mondjuk ezt már 2005 óta minden évben akarják. Tizedik nekifutásra talán összejön... Hiába na, tényleg jó ez a Hubbard…..
A nálunk a FOX-on, az USA-ban az AMC-n vetített The Walking Dead ötödik évada az eddigi legnézettebb volt, és ennek megfelelően azon sem lehet csodálkozni, hogy a hétfő esti finálé négyszer annyi fiatal nézőt érdekelt, mint bármi más a az amerikai tévében. Az évad…..
ALW 2015.03.31 13:16:57
Ez ugyan már jóideje hír, de most volt időm egy olyan hosszú posztot írni erről, amelyet a téma megérdemel. A Sundance filmfesztiválon most vasárnap mutatták be a Going Clear: Scientology and the Prison of Belief című dokumentumfilmet. A filmet az HBO megrendelésére az Alex Gibney…..
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
A 2011 őszén alakult Gypo Circus pont azt a zenét játssza, amivel nem nagyon lehet tévedni. A balkáni ethnót, keverik a cigányzenével és a punkkal, erre pedig mindenhol vevők az emberek. A színpadon is rendkívül aktív csapat most elkészítette új klipjét a Feledd és táncolj…..
ALW 2014.09.04 10:45:42
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
Nagy rajongója vagyok a kinetikus tipográfia műfajának, magam is szívesen bütykölök ilyesmit. Legelső After Effects szárnyprógálgatásaim egyike is egy ilyen anyag volt, és használtam már egyéb projektekben is hasonló technikát, például a 2011-es Te Szedd kampányhoz készült…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
ALW 2014.07.14 09:37:19
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
ALW 2014.06.16 10:13:54
@turulpina: Nem vagyok fideszes (te) faszhelikopter, de ne legyen már basszameg a sajtószabadság halála meg náci uszítás, megadóztatni egy német céget, aki Luxembourgba van bejegyezve és a Romániából sugároz Magyaroszágra három csatornával :)

Szarok a TV2-re is, ha eléri a 20 milliárd bevételt adózzon az is. Eszem megáll komolyan.

Nagy pénzmosoda-szivattyú lehet, hogy ekkora erőket mozgósítanak, hogy megvédjék a zsét...

Ui: meg minden ünnepen a Három testőr valamelyik változatát is kötelező vetíteni, nincs magyar ünnep Riseliő bíboros nélkül! - egyszerre kelt ellenszenvet (főleg vallási ünnepeken) a papsággal szemben, az aktuális hatalommal szemben és lelkesít a legyőzésükre, mert mindenki egyenlő! Kardot ide!
Kína hatalmas területe és népessége egyben azt is jelenti, hogy a kelet-ázsiai ország hihetetlen mértékben használja fel természeti erőforrásait, állít elő és fogyaszt élelmiszert. Talán épp ezért, de itt található a világ milliárdosainak tekintélyes hányada is. A…..
Átmeneti rossz időben jó megtanulni, mit is illik és mit nem illik csinálni a városi - pláne a külföldi városi strandokon...ÖLTÖZKÖDÉS Hiába is szeretnénk, a zokni / szandál kombó sajnos az európai strandokon már nem menő, sőt majdhogynem érthetetlen. Ugyan csak nem nyújt…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Nem, itt most nem egy klausztrofóbiás vekengés következik, hanem egy szokásos vérbeli irodai gerilla (c) poszt. Mai bejegyzésünknek két kiindulópontja van: 1. mérvadónak számító öltönyös patkány legalább 10 emeletes irodaházban dolgozik; 2. a kollégáink azért (is)…..
Pamutmacska talált egy eredeti, nem felárazott akciós terméket az Árkád Játéksziget boltjában, de nem adták oda neki azon az áron: Történt tegnap, hogy a budapesti Árkád 2-ben található Játékszigetben szerettünk volna megvásárolni egy akciós játékot. Ebből korábban,…..
Naiv ügyfelet hetek óta szívatja az egri Euronics, hogy majd elszállítják szervizbe a horrorhangokat adó hűtőjét, de ez sohasem következik be. Néha még cserekészüléket is beígérnek, hogy jobban fájjon. Amikor már nem bírta tovább, elment a Fogyasztóvédelemhez, ahol azt…..