Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piroe

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux usa box office: gain 2013.04.28 18:08:00
A box office rövidesen felveszi ünneplőjét, hiszen már kopogtatnak a májusi pénztermelők, de most még utoljára 20 millió dollárral is az élre lehetett kerülni. Ez Michael Bay low-budget akciófilmjének, a Pain & Gainnek sikerült is, pedig egyetlen amerikai város sem lesz rommá…..
A Sport1-en közvetített keddi Bayern München – Barcelona mérkőzés a 2012-13-as BL-szezon eddigi legnézettebb találkozója Magyarországon. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 exkluzív háromórás keddi BL-műsorára közel 1 millió ember volt kíváncsi. Az UEFA…..
piroe 2013.04.25 04:03:42
@fess86: beszartam én is a hozzáértőkön. barcás vagyok fájt is! persze király szerint jó ha egy kapus be van lőve...szegény faragónak úgy kellett kihúznia belőle 3 mondatot, az is baromság volt. Meg persze kassai ténykedését ne szidjuk a 3 büntető területen kezezés, meg 3 erősen véleményes góllal...
Ha megölsz egyet, jön helyette két új. Talán pont Peter Dinklage foglalja így össze a Trónok harca sok varázsa közül az egyik legszédületesebbet, amely ilyen, és ehhez hasonló rajongói plakátokat szül. Szerencsére a harmadik évad első epizódja inkább az újak bemutatására…..
Miért is? A karácsonyi időszakban a sok öröm mellett, elkerüli figyelmünket, hogy a gyertyák, izzók, karácsonyfák, koszorúk mennyiféle veszélyt is jelenthetnek otthonunkra, szeretteinkre.Elég néhány perc figyelmetlenség, és kész a baj. Ami miatt ez a blog is született, hátha…..
piroe 2013.01.09 09:03:29
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
E-könyv olvasók Amazon.hu? 2012.12.01 23:06:27
Röpködnek a találgatások a szomszédban nyíló Amazon logisztikai bázis kapcsán. Mivel az érintett még nem nyilatkozott expliciten, a leendő versenytársak spekulálnak hangosan. Biztosat még én sem tudok, végezzünk hát el egy gondolatkísérletet. Adva van egy príma hardver,…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Az úgy kezdődött, hogy kimentem a Driftgarage-ba, közösen feltalálni a bukócsövet. Mindjárt kész a gyerek, nem ölhetem meg magam, mielőtt meg tudná nézni apa vén verseny-Datsunját rendesen. Íme a mozgókép: És egy halk szusszanással kiengedtük a súlyos nördség…..
Mindenki tudja az alapvetést, miszerint egy tisztességes terepjáró saras, koszos. Hiszen terepet járnak vele. Háborús időkben meg fokozottan igaz ez minden hadieszközre: a fegyvereket természetesen pucolni, takarítani, olajozni kell, mert különben besülnek, de ritka látvány lehetett…..
Folytatjuk a Willys Jeep makett építést. Legutóbb ott torpant meg a móka, hogy lefestettük a kocsi egyik felét úgy, ahogy a leírásban szerepelt, a másik oldalát viszont továbbra is hagyjuk, hogy olyan maradjon, amilyen egy makett akkor lesz, ha valaki csak összeragasztgatja az…..
piroe 2011.02.21 09:40:28
@Pityubácsi: csatlakozom!
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
Egy ügyes felhasználó fogta magát, és összevágta a The Walking Dead hat részében látható minden zombihentelést, gondolom, azoknak, akik a karakterdráma helyett a belezést részesítik előnyben. Jó szórakozást hozzá, a szendvicseket azért eltenném egy időre. ..
Csak röviden, amolyan felvezető jelleggel fussunk át azon, mi történt eddig: megírtam a posztot Andrásról, amiből kiderült, hogy egy jóindulatú, a polgári attitűdhöz ragaszkodó hajléktalan lakik a Ráday utcában, aki egy sátorban próbálta meg túlélni az utcára kerülést, és…..
Októberben írtam róla a blogon, azóta sokakat érdekel a sorsa. András idén tavasszal került az utcára, sokáig egy sátorban próbálta megőrizni polgári múltját, amikor azt szétvágták, újat vett, amikor azt is tönkretették, megindult a lejtőn. Egy hónapja már keményen ivott,…..
...az bizony pont így nézne ki. (Klikk a nagyításhoz.) (via Kotaku és PikiGeek)..
Aki még nem tudná: 12-én, azaz péntek este összejövünk kicsit ünnepelni a négyéves Bigyóblogot és az egyéves IDDQD-t. Lesznek nyereménytárgyak is (igaz, főleg a Bigyóblog részéről, de mint lapunk megtudta, IDDQD-olvasók is cápázhatnak), kulisszatitkok kiteregetése, tőlünk…..
piroe 2010.11.10 22:01:11
A Discovery Channel november 11-én kezdődő Két hét pokol című dokumentumfilm sorozata azt a folyamatot mutatja be, ahogyan az amerikai hadsereg különleges egységének, a zöldsapkásoknak a leendő tagjait kiválasztják. A katonai és civil jelentkezők egy 14 napos kiképzésen vesznek…..
Ha az ember egyszer összerak egy forgatókönyvgenerátort, utána mindenhol automatizálható sztorikat lát. Ilyen például a japán RPG-k műfaja, amikből én sokat mondok, ha 5-6-tal játszottam talán, mégis sűrűn bólogattam az összes sablonfordulatnál, amik Joe Juba (fogalmam sincs ki…..
Új trailerünk van a Walking Dead-hez, állat ez is, mint a két korábban bemutatott. Az év sorozata lehet, ha nem finomkodnak. ..
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..
Filmdroid Heti néznivaló 2010.09.02 11:43:57
4 új filmre válthatunk jegyet e héten, a három dráma között akad egy kis kung fu-karate is. A karate kölyök (Karate Kid): Egy anya és fia Kínába költözik, ahol a srácnak nehezen megy a beilleszkedés, ráadásul a helyi diákok el is verik. De szerencsére a karbantartó…..
A Szupercsapat premierjét nem a szokványos vörös szőnyeges felvonulást előzte meg, a Fox ugyanis begördített egy tankot is, amelyen a film két főhőse Shartlo Copley és Bradley Cooper feszített. Az alkotásban egy helyen bizonyosan fel fog tűnni ez a "szerkezet", mikor a…..
Ha valami igazán egyedire vágysz, akkor ezek után minimum egy pipát kellene az arcodra varratni, bár ez akkor is az első számú állatság lenne, amit valaha a tetoválógéppel műveltek:) Akár idiótának tartjátok, akár nem, szerintem ez mindenkinek mosolyt csal majd az arcára!A srác…..
comment:com Bollywood és a fagy 2010.03.23 18:49:00
Hát a kedd a mostani hét hétfője, tényleg teljes adásszünet, legfeljebb reciklált sorozatok mennek monoszkóp helyett. Azért ne keseregjünk, nézzünk inkább kopasz, nyalókát szopogató nyomozót este nyolctól a Filmmúzeumon, mert hát van valami bájos a hetvenes évek amerikai…..
Az HBO marketingesei nagyon jó arcok, amikor meglátták, hogy milyen nagy az érdeklődés a The Pacific - A hős alakulat díszbemutató iránt, úgy döntöttek, hogy újabb húsz jól válaszoló olvasónkat lepik meg egy-egy kétszemélyes belépővel. Az új nyertesek névsora itt olvasható,…..
piroe 2010.03.08 19:57:18
@megmondtam?megmondtam: csak az első rész premierje 15-én lesz a hbo-n, ami nem mindenkinek van. Szóval még sokat kell várni azzal a feltöltéssel! grat az újabb nyerteseknek! holnap találkozunk!:D