Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcoT

0 bejegyzést írt és 364 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megjelent egy újabb rész Luca Toselli és Wojciech Szczęsny beszélgetéséből, ami betekintést ad a színfalak mögé, s több játékos emberi oldalát világítja meg. „Utálom a túlzott pörgést. Nagyon jó kapcsolatban voltam Matthijs De Ligttel, és ő is nagyon hasonló volt hozzám a meccsre készülés…..
A Tuttosport és a La Gazzetta dello Sport szerint a piac lezárulta után a Juventus újra tárgyalásokba kezd Dušan Vlahović szerződéshosszabbítása érdekében, a csatár a projekt középpontjában található, így teljesen más a helyzet, mint Federico Chiesa esetében.Az elmúlt hónapokban már voltak kezdeti…..
A La Stampa a Juventus kapcsán 205 millió eurós befektetésről beszél, amelyek célja a keret megerősítése, miközben a klub a versenyképességet és a bértömeg csökkentését tartotta szem előtt. A mercato végeztével a klub 11 év után nem első a bértömeg tekintetében, ráadásul sikerült a tavalyi 27 éves…..
MarcoT 2024.09.03 14:51:26
@babo0410: +1
A Juventus gól nélküli döntetlennel zárta az AS Roma elleni bajnoki mérkőzést, így a két győzelem után most egy bajnoki pontot gyűjtve várja a válogatott szünet utáni folytatást. "Dolgoznunk kell azon, hogy veszélyesebbé váljunk olyan csapatok ellen, amelyek mélyebben védekeznek. Többet tettünk a…..
Az első két fordulóban aratott győzelmeket követően a Juventus gól nélküli döntetlennel zárta az AS Roma elleni bajnoki rangadót s a csapat mestere, Thiago Motta értékelte a látottakat a mérkőzés lefújását követően. "Ma egy jó csapattal néztünk szembe, nagyon kiegyenlített mérkőzés volt, s egy…..
Az olasz sajtó értesülései szerint megakadtak az egyeztetések Jadon Sancho ügyében, s a jelenlegi állás és feltételek szerint az üzlet nem fog megvalósulni mert a Juventus túlzottan magasnak ítélte a Manchester United igényeit. A torinóiaknak nem áll szándékában több, mint a felét állni a játékos…..
A sok érkező után a Juventus megállapodásra jutott a távozók frontján is, Facundo González a szezont kölcsönben a Feyenoord együttesénél tölti majd, s a holland együttes opciós vételi jogot s szerzett az uruguayi védőtehetségre, aki a 15-ös számú mezt viseli majd új csapatánál. "A Feyenoord…..
Fabrizio Romano beszámolója szerint megvan a megegyezés a Liverpoollal, Federico Chiesa 13 millió eurós átigazolási díjért csatlakozik a vörösökhöz. A díjat további bónuszok emelhetik. A játékos négyéves szerződést kap, s a mai nap később Liverpoolba érkezik. Federico Chiesa azonnal igent mondott a…..
MarcoT 2024.08.28 15:33:51
Az olasz sajtó egymással egybehangzó állításai szerint a felek között végre valóban megszületett a megállapodás Teun Koopmeiners ügyében, s a holland középpályás a holnapi nap során teljesíti majd a kötelező orvosi vizsgálatokat Torinóban. A La Gazzetta dello Sport és mások mellett a…..
MarcoT 2024.08.27 15:06:26
@sleepy8: sanchot állítólag a Chelsea kerülgeti...
MarcoT 2024.08.27 21:08:58
@Rocky80: egyáltalán nem állítottam azt, hogy ez így korrekt. Valószínűleg félreértettél. Ez egyszerűen csak egy helyzetelemzés volt részemről. Én egyébként is mindig az aktuális csapatnak drukkolok nem személyeknek. A klub ugyanis több mindenkinél.
A Juventus újabb 3:0-ás győzelmet aratott, ezúttal a Hellas Verona otthonában, s ezzel az olasz bajnoki tabella élére állt. A vezető találat Kenan Yıldız gyönyörű passzából született, amit Dušan Vlahović váltott gólra.  "Ezekből látható a csapat hozzáállása. Nyomást helyezni az ellenfélre azt…..
A Juventus számára még távolról sem ért véget a nyári átigazolási időszak, a klub bízik benne, hogy napokon belül megoldásra juthat három kiszemeltje ügyében. Ma minden bizonnyal lezárul majd Francisco Conceição klubváltása, a fiatal portugál játékos tegnap késő este megérkezett Torinóba, jelen…..
MarcoT 2024.08.26 13:14:57
MarcoT 2024.08.26 14:44:16
@Attilio79: grazie!
A mai napon végrehajtott orvosi vizsgálatok után a Juventus bejelentette Pierre Kalulu csatlakozását, aki egyéves kölcsönben érkezik az AC Milan együttesétől. A védősor több távozója után végre erősítést is kapott Thiago Motta a 2000. június 5-én Lyonban született védővel, aki 2010-től 2018-ig az…..
MarcoT 2024.08.21 21:27:36
MarcoT 2024.08.21 23:02:19
@JuveMI: azért, mert nem illett bele az újonnan követendő bérpolitikába. A Fener elnöke is csak lesett, hogyan igényelhet évi 9 misit?
Giovanni Albanese értesülései szerint további türelem indokolt Teun Koopmeiners kapcsán, a középpályás csatlakozni fog a Juventushoz, ám jelenleg türelmesnek kell lennünk. A bianconero klub jelenleg Nicolás González helyzetének a megoldásán dolgozik. Lényegében ugyanezt erősítette meg Romeo Agresti…..
MarcoT 2024.08.21 15:55:05
@Krisztianson: Samardic már nem eladó ha jól tudom.

Vajon mik lehetnek az elvi akadályok?
A Juventus keretéből több játékos is kikerült, miután a klub és/vagy Thiago Motta nem számol velük, s az egyik ilyen játékos a harmincéves Daniele Rugani, aki pár hónapja hosszabbította meg szerződését a Juventusszal, s így 2026 nyaráig a klub kötelékében maradhat, ezt a szezont viszont az Ajaxnál…..
A Juventus az elmúlt napokban egyetlen átigazolást sem jelentett be, de Gianluca Di Marzio értesülései szerint előfordulhat, hogy Lazar Samardžić átigazolásával Gian Piero Gasperini csapatába, az Atalanta végre elengedi Teun Koopmeinerst. A játékos továbbra is a bianconero klubhoz kíván csatlakozni,…..
MarcoT 2024.08.18 17:23:03
MarcoT 2024.08.18 21:40:58
@MGB75: +1
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy 2029-ig meghosszabbította fiatal játékosa, Kenan Yıldız szerződését, aki mostantól a legendás 10-es mezben játszik majd a zebramezeseknél. "A Juventus örömmel jelenti, hogy a török tehetség, Kenan Yıldız meghosszabbította szerződését, így 2029 június…..
MarcoT 2024.08.16 22:33:23
@Gaben Smith: ez biztos?
Több olasz hírforrás, köztük Giovanni Albanese is arról számolt be, hogy fordulat következhet Weston McKennie ügyében, s az amerikai válogatott kész meghosszabbítani szerződését, így visszakerülhet a Juventus keretébe. McKennie, aki mindeddig az első csapattól külön edzett, személyes megbeszélést…..
Fabrizio Romano értesülései szerint a Juventus újabb ajánlattal állt elő, miután az Atalanta elutasította az 55 millió eurós ajánlatot. Az új javaslat 52 millió eurós rögzített árat, s további 7 millió eurót tartalmaz bónuszok formájában, a Juventus mindent megtesz a játékos megszerzéséért, a…..
MarcoT 2024.08.15 23:37:00
@Zsltrk977: nyilván nem lehet egy mercato alatt a keret minden hiányát pótolni. Azért, ha Koop mellett még meglesz Gonzales, esetleg a kisgyerek a Portóbol, le a kalappal Guintioli előtt!
MarcoT 2024.08.15 23:38:44
@JeetTrader: kérdés Bremer, Gatti, Cabal, Danilo mellé kell-e még valaki. Meg ott van a srác a next genből is.
Nicolò Schira arról számolt be, hogy a mai nap lesz az utolsó Wojciech Szczęsny számára a Juventusnál. Az útja a Juventusnál véget ért. Fabrizio Romano szerint megvan a megállapodás a szerződésbontásról, a La Gazzetta dello Sport pedig 4 millió eurós bánatpénzről ír. Gianluca Di Marzio értesülései…..
MarcoT 2024.08.14 11:02:24
@venember83: + Rádió, ahogy olvasom a nagy sikerű francia barátunk sem kell nagyon senkinek
MarcoT 2024.08.14 11:05:07
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus megoldásra jutott egyik feleslegessé vált játékosa ügyében, Wojciech Szczęsny kész közös megegyezéssel szerződést bontani a klubbal, s így szabadon igazolhatóvá válik. Szczęsny az elmúlt szezonok során a zebramezesek első számú kapusa volt, azonban az…..
Az utolsó felkészülési mérkőzésén a Juventus az Atlético Madrid együttesével mérkőzik meg a göteborgi Ullevi Stadionban, s a találkozó vasárnap délután 15:00 kezdettel kerül megrendezésre. Thiago Motta utazó keretéből sérülés miatt kimaradt Fabio Miretti és Vasilije Adžić, rajtuk kívül nem kaptak…..
Számos forrás, például Alfredo Pedullà és Mirko Di Natale arról számolt be, hogy Teun Koopmeiners határozott állásfoglalással szolgált helyzetét illetően, és kedden összeveszett az edzővel, majd szerdán már nem is edzett az Atalanta keretével. Gian Piero Gasperini az Eco di Bergamo számára…..
A Juventus idén nyáron sem a családi birtokon, Villar Perosában, hanem a saját stadionjában rendezte a már hagyományos összecsapást a fiatalok és a felnőtt csapat között, és erre az alkalomra közel teltház várta a futballistákat a pályára. A felnőtt keretben több új szerzemény bemutatkozott hazai…..
A Juventus ma szerződéshosszabbítást jelentett be, az alábbiakban olvasható a klub közleménye. „Gleison Bremer meghosszabbította szerződését a Juventusszal, így a klub és a játékos közötti kapcsolat 2029 június 30-ig érvényben marad. Ez jó hír úgy a klub, mint Gleison számára, aki bőven kiérdemelte…..