Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcoT

0 bejegyzést írt és 310 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tuttosport megerősítette a Mediaset munkatársa, Gianni Balzarini értesüléseit, miszerint a Spurs komolyan gondolkodik Federico Chiesa megszerzésén, és hivatalos ajánlat készül a Juventus számára, amely értéke megközelítőleg 30 millió euró. Nicolò Schira arról számolt be, hogy Cristiano Giuntoli…..
MarcoT 2024.07.26 13:16:32
@Leram7: mert Géza teljesen más karakterű játékos. Úgy tűnik, egy tipikus vonal szélső kell Mottának, aki megfelelően ki tudja szolgálni a centert. Erre Géza nyilvánvalóan nem alkalmas. Ő egy öntörvényű tehetség es aki nyilván nem illik bele az új elképzelésekbe. Adeyeminek nem volt rossz szezonja a bajnokok ligájában kifejezetten brillírozott. Szerintem legtöbbet dusán fog nyerni vele
A Juventus Németországban készülődik az új szezonra, s a csapat új mestere, Thiago Motta a Tuttomercatoweb munkatársának nyilatkozott a napi munkáról és a keret alakulásáról. A jövő évi csapat még formálódik, a vezetőség újabb igazolásokon, s a feleslegessé vált játékosok értékesítésén…..
Az olasz sajtó értesülései szerint az AS Roma megállapodásra jutott a Juventusszal Matías Soulé ügyében, s már csak az utolsó simítások vannak hátra, mielőtt hivatalosan is megvalósulna a fiatal játékos klubváltása.  A fővárosi együttes legfőképpen a Leicester City-vel futott versenyt a 21…..
Vasilije Adžićet, a Juventus idén nyáron érkezett fiatalját kapták mikrofonvégre az újságírók a Herzogenaurachban tartott edzőtábor alatt, aki a hírek szerint nagyon jó benyomást tett az edzői stábra, alább a Tuttojuve.com által leközölt nyilatkozat olvasható. „Hihetetlen itt lenni, a Juventus…..
A Corriere dello Sport értesülése szerint a Juventus fiatal középpályása, Fabio Miretti iránt több klub is érdeklődik. A Parma, a Monza és a Como képviselői is felvették a kapcsolatot az Öreg Hölggyel az elmúlt napokban, és kölcsönben vinnék a középpályást, akiben Thiago Motta hisz, azonban még nem…..
Az AS Roma nagyon közel került Matías Soulé megszerzéséhez, azt követően, hogy megemelte ajánlatát, s 28 millió eurót, valamint bónuszokat kínál a Juventusnak. Ugyan a játékosért szintén versenyben levő Leicester City ennél magasabb ajánlatot tett, Soulé választása a római csapatra esett. Az…..
Azt követően, hogy a játékos ma sikerrel teljesítette az orvosi vizsgálatokat, a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a Hellas Verona kolumbiai védőjét, Juan David Cabalt, aki 2029 június 30-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Juan David Cabal hivatalosan is bianconero…..
A mai napon Thiago Motta bemutatkozik a sajtónak a Juventus edzőjeként, s közben a Juventus hivatalos bejelentést tett Adrien Rabiot távozásáról, az alábbiakban a klub közleménye olvasható. „Adrien Rabiot és a Juventus útjai elváltak. A francia középpályás torinói pályafutása öt szezon után ért a…..
MarcoT 2024.07.18 16:01:11
Fabio Cannavaro a Serie A várható éllovasairól beszélt a La Gazzetta dello Sport számára adott interjúban, s az Udinesétől a szezon végén elküldött mester arról beszélt, hogyan fejlesztheti keretét a jövő évi scudetto legfőbb esélyese, az Inter. „A feladat nem egyszerű. Talán Denzel Dumfries…..
MarcoT 2024.07.17 09:14:09
@Juvino: +1
Olasz források szerint Teun Koopmeiners nyomást fejt ki az Atalanta vezetőségére, és a középpályás a Juventushoz kíván igazolni, ahol a szakemberek szerint ideális lenne Thiago Motta 4-2-3-1-es rendszerébe. A Juventus is szeretné megszerezni a középpályást, ám az Öreg Hölgy nem tud megfelelni a…..
Nicolò Schira értesülései szerint a Leicester City komolyan gondolja Matías Soulé szerződtetését, ezért bónuszokkal együtt 32-33 millió eurós ajánlatot fog küldeni a Juventusnak, miközben az Öreg Hölgy 35-40 millió eurós árat határozott meg a játékos kapcsán. Az argentin futballistával az angol klub…..
MarcoT 2024.07.14 00:06:45
@MGB75: +1
Romeo Agresti nemrégiben arról számolt be, hogy Matías Soulé és Federico Chiesa ügyében a Juventus nem kapott még semmilyen ajánlatot kluboktól, ugyanakkor Fabrizio Romano értesülései szerint a Roma valóban érdeklődik Matias Soulé iránt. Egyelőre nem küldött a klub hivatalos ajánlatot, mivel az…..
MarcoT 2024.07.12 10:36:48
@venember83: nagyon komoly hiányosságai vannak a védő munka terén. Olyan mint egy brazil hátvéd, igazánból támadni szeret, azt kétségtelenül jól csinálja. Ha jól emlékszem, két bolt is róla kaptunk az Ajax elleni bl párharcban
MarcoT 2024.07.12 10:37:27
Leonardo Bonucci számára továbbra is fájdalmas, hogy tavaly nyáron kénytelen volt elhagyni a Juventust, és most erről beszélt a The BSMT podcastjében. „Kényszerítettek a távozásra, szinte futnom kellett, mivel valaki úgy döntött, hogy ez a megfelelő út. Ez egyetlen személy döntése volt, és én nem…..
„A mai napon hivatalossá vált, hogy a Juventushoz csatlakozik a 18 éves montenegrói tehetség, Vasilije Adžić. A játékos 2027. június 30-ig érvényes szerződést írt alá, és a klub számít rá úgy a Next Gen, mint a felnőtt keretben. A futballista évről évre, de talán helyesebb úgy fogalmazni, hogy…..
Khéphren Thuram átigazolása tegnap hivatalossá vált, így a 2001-es születésű középpályás visszatért Torinóba, amelyhez több emlék is köti, s érkezését követően természetesen a klub munkatársának is nyilatkozott. „Már gyerekként is álmodtam arról, hogy majd a Juventus játékosa leszek, így most nagy…..
Azt követően, hogy a játékos kedden sikerrel teljesítette az orvosi vizsgálatokat, a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette az OGC Nice középpályását, Khéphren Thuramot, aki 2029-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Khéphren Thuram hivatalosan is csatlakozott a Juventushoz,…..
MarcoT 2024.07.11 09:48:01
@Leram7: a marseille-i polgármester nyilatkozott, hogy a város számára sértő lenne egy olyan játékos leigazolása, aki megverte a feleségét.
MarcoT 2024.07.11 11:10:10
@venember83: nem értékeltem az elhangzott nyilatkozatot. Kizárólag tényként közöltem.
A Juventus a mai napon elköszön Moise Keantól, aki a Fiorentina együtteshez csatlakozik végleges jelleggel, az alábbiakban olvasható a bianconero klub hivatalos közleménye: „A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megegyezésre jutott az ACF Fiorentinával Moise Bioty Kean játékjogának…..
MarcoT 2024.07.10 14:30:34
@Wizzurah: akkor nézzük a számokat! Vlaho eddig 73 meccsen szerzett 33 gólt, ez 0,45 átlagban. Kean mutatói 95/18, az átlag 0,18. Ráadásul az utolsó 19 meccsén ez a kis zseni 0 (!) gólt lőtt. Nem a szerbet akarom védeni, de ezek után ha valaki még sajnálni tudja traktorosapucikicsifiát, hogy elmegy, hát...
MarcoT 2024.07.11 08:02:07
@Wizzurah: értem. Szóval Kean jobb játékos, mint Vlaho.
MarcoT 2024.07.11 09:41:46
@Juvino: vihetném magával a hasonlóan tehetséges többi, hozzá hasonlóan sokszorosan bizonyított játékost is mint Arthur, DS, Rugani, Kostic, Meki. Talán még a scudetto is elérhetővé válna a liláknak.
Alessandro Matri a Tuttosport számára adott interjút, amelyben beszélt a következő évad esélyeseiről, illetve az olasz bajnokság kulcscsapatait érintő változásokról. „Thiago Motta már nagyszerű eredményeket ért el a Speziánál, és az elmúlt szezonban is nagyszerűen teljesített. Felért egy csodával a…..
Alfredo Pedullà értesülései szerint Daniele Ruganiért az Al Shabab jelentkezett be egy 3 éves, 6 millió eurós bért garantáló szerződéssel, s a védőjátékos egyelőre gondolkodik. Az Ajax nem tett további lépéseket annak ellenére, hogy a holland klub edzője, Francesco Farioli szeretné megszerezni a…..
Douglas Luiz után a Juventus pénteken egy újabb játékos érkezését jelentette be, a torinói klub szerződtette a Monza kapusát, Michele Di Gregoriót, aki kölcsönben, kivásárlási záradékkal csatlakozik a kerethez. A jelenlegi megállapodás értelmében Di Gregorio 2025 június 30-ig, 4.5 millió euro…..
A Tuttosport értesülései szerint Jakub Kiwiorra eshet a Juventus választása, mivel a játékosnak kiváló a technikája, illetve nagyszerűen lát a pályán, és ezért Thiago Motta őt már a középpályán is bevetette a Speziánál töltött idő alatt. Az eredetileg kiszemelt Riccardo Calafiori jelenleg nagyon…..
A Corriere dello Sport a herceg utolsó könnycseppjéről ír Adrien Rabiot kapcsán, aki vészesen közeledik szerződésének lejártához. A lap megemlíti, hogy a futballista a Créteil, a Pau és a PSG csapatától is ingyen távozott, s feltehetően a Juventus esetében is erre fog sor kerülni. A lap által közölt…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus és a Fiorentina megállapodásra jutott egymással Moise Kean ügyében, s az olasz támadó a firenzei együttesnél folytatja majd pályafutását. Romeo Agresti és Gianluca Di Marzio szerint már csupán a hivatalos bejelentés hiányzik, s a Fiorentina 13…..
MarcoT 2024.06.27 20:20:55
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Az…..
MarcoT 2024.06.23 09:51:46