Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcoT

0 bejegyzést írt és 469 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
MarcoT 2024.03.20 08:29:45
@Rikoo: gattinak alapvető hiányosságai vannak
Az ismert, az utóbbi időben pedig meglepően hiteles információkat szállító olasz újságíró, Nicolò Schira a napokban arról értekezett, hogy a Juventus nagy erőkkel dolgozik Kenan Yıldız szerződésének meghosszabbításán. A tizennyolc esztendős török reménység jelenlegi kontraktusa 2027 nyaráig szól, a…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventusnak a következő években igencsak költségtudatosan kell működnie a játékospiacon, mivel megközelítőleg 120-130 millió eurós pluszt termelő átigazolási időszakokra lesz szüksége idén és a következő két pénzügyi évben. A bianconero klub eddig…..
MarcoT 2024.03.12 14:11:00
@ZED!: +1!
A La Gazzetta dello Sport friss hírei szerint a Juventus továbbra is szerződéshosszabbításokon dolgozik, zajlanak a vezetőség szintjén a kiértékelések, s ennek tanúbizonysága Dušan Vlahović ügynökének torinói látogatása, és a lap szerint a felek elkötelezettek a folytatás mellett, és szeretnék…..
MarcoT 2024.03.12 14:06:58
@Pedro32: locatelli +1. Régóta mondom, nem az igazi helyén játszik nálunk.
MarcoT 2024.03.12 14:09:33
@Rikoo: lesz itt pénz nyáron, ha megy Bremer, Géza, a traktoros fia, Iling, esetleg Kosztics. Felszabadul Rádió, Pogesz és a lengyel bére. Én bízom Guintioliban.
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni izgalmas döntetlen után a DAZN munkatársának elemezte a látottakat. „Jó meccset játszottunk egy jó Atalanta ellen, azt hiszem, két gólt kaptunk. Jól végezték el az első szabadrúgást, de mi jobban is teljesíthettünk volna, s ugyanez igaz a második gólra…..
MarcoT 2024.03.11 12:20:55
@JuveMI: azért én várnék azzal a kupa győzelemmel. A jelenlegi formánk alapján mennyi esély lehet rá? Még a negyedik hely is elúzhat, ha így folytatjuk.
A Juvetus hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott az Atalanta gárdájával, mellyel a Bianconeri egy helyet visszacsúszott a tabellán, hiszen győzelmének köszönhetően immár az AC Milan foglalja el a táblázat második helyét. A találkozót követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtette…..
Max Allegri egyik legfőbb bizalmasa és legjobb barátja, Giovanni Galeone a ma reggeli órákban ismét hosszabb interjút adott az olasz sportsajtónak, kijelentve, hogy a Juventus vezetőedzője az utóbbi időben elveszítette kreativitását, ami miatt el kellene ismernie, hogy ő is hibázhat, s nem csak az…..
Alessio Tacchinardi a TMW Radio számára adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Juventusnál a számos nyilatkozat ellenére már nem a BL-szereplés kiharcolása a cél, hiszen az nagyjából zsebben van a klub számára, hanem sokkal inkább a jövő építésén dolgoznak a klub emberei. „Cristiano…..
MarcoT 2024.03.06 08:08:51
@ggbuffon: mert szeretnénk már látni végre egy olasz játékost akiből igazi ikon válhat, a Boniperti, Furino, Scirea, Del Piero, Buffon vonulatból.
MarcoT 2024.03.06 14:30:41
@ggbuffon: nincsen köztünk vita, sajnos.
Az UEFA hivatalosan bejelentette, hogy jövőre új formátumban rendezi meg a Bajnokok Ligáját, ami nem csak meccsek számában hoz majd változásokat, hanem a lebonyolítási rendben is. A csoportalapú lebonyolítás idén búcsúzik, és jövőre nem nyolc négyfős csoport közül kerül ki a továbbjutó, hanem 36…..
A Juventus a Napoli ellen számos helyzetet dolgozott ki, és a kiváló helyzetek nyomán simán nyerhette volna a meccset, ám Dušan Vlahović nem tudta értékesíteni ezeket, és a szerb csatár hibái tudatában állt a DAZN mikrofonjai elé. „Őszintén mondhatom, hogy az összes kihagyott helyzetet bánom. Ha…..
Mint ismeretes, a FIFA nem hallgatva a játékosokra vagy az edzőkre a zsúfolt versenynaptár kapcsán, úgy döntött, hogy 2025 nyarától kezdődően négy évente 32 csapat részvételével egy hónapos tornává alakítja a korábbi klubvilágbajnokságot. Már a selejtezők és a tornán való részvétel is milliós…..
MarcoT 2024.03.02 11:49:33
Alessio Tacchinardi a La Gazzetta dello Sport számára nyilatkozott nemrégiben, s nem tagadta, hogy bizony tévedett a Juventus vonatkozásában. „Az Empoli elleni meccs előtt meggyőződésem volt, hogy a Juve megtette az utolsó lépést, és érett csapatról beszélhetünk. Ehelyett a csapat megmutatta komoly…..
MarcoT 2024.03.01 07:56:24
@Ethan Hunt: a Margit ellen például nem kevés bírói közreműködésnek köszönhetően. Dybala kiállítása például egy vicc volt, ilyet senki másnak nem fújnak be csak reálnak.
A mai napon Nicolò Fagiolinak egy rendezvényen kellett kötelezően részt vennie, ez volt az első ilyen alkalom, amelyen a középpályás pszichológusokból és diákokból álló közönség előtt beszélhetett a függőségéről. „Jelen helyzetben a meccseken való részvétel bizonyosan segített volna. Büntetésként…..
A Juventusnál továbbra is bíznak a csapathoz januárban csatlakozó Carlos Alcarazban, akit szeretnének Torinóban tartani, azonban ehhez újra kell tárgyalni a Southamptonnal kötött megállapodást. A 21 esztendős argentin középpályás az angol klubtól érkezett Torinóba egy hat hónapra szóló…..
MarcoT 2024.02.23 08:11:04
@venember83: meg először is azt kéne tisztázni hogy ki lesz az új edző, ha lesz új.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus hosszú távú megoldást keres Wojciech Szczęsny helyett a csapat kapujában, s a Monza hálóőre, Michele Di Gregorio személyében véli megtalálni a megoldást a poszton. A 33 esztendős lengyel hálóőr fontos szerepet tölt be Massimiliano Allegri keretében, a…..
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
Az Udinese elleni hétfői mérkőzéssel Massimiliano Allegri 405. alkalommal ülhetett a Juventus kispadján, ezzel beérte a legendás Marcello Lippit. A Hellas Verona elleni szombati találkozóval ráadásul újabb mérföldkőhöz érhet, s Giovanni Trapattoni után a második legtöbb mérkőzéssel büszkélkedő edző…..
MarcoT 2024.02.17 08:41:44
@venember83: azért a Margit elleni első meccsen nagyon ellenünk fújtak. Dybala kiállítása teljesen jogszerűtlen volt. A Margitot nagyon segítették végig az egész sorozat folyamán. Uefa kedvencei voltak mindig is. De ez akkor ott nagyon szégyenletesen kijött
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventusnál továbbra sem számítanak Moise Kean szolgálataira, ám Cristiano Giuntoli szeretné a 2025 nyarán lejáró csatár szerződését meghosszabbítani a 3,5 millió eurós bérének a csökkentésével. A vezetőség így elősegítené egy esetleges nyári…..
MarcoT 2024.02.15 08:08:52
@Shyr Kahn: szerintem nem mutatott eddig semmi különöset, messze esett az alma a fájától.
A Juventus egykori belső védője, a jelenleg a Bayern München kötelékében futballozó Matthijs de Ligt a minap érdekesebb interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak, melyben a Torinót 2022 nyarán elhagyó játékos betekintést adott Maurizio Sarrival való kapcsolatába, ezen felül pedig szót ejtett…..
A Bianconeri  tegnap este hazai pályán találkozott az Udinese együttesével, a mérkőzés lefújását követően azonban a vendégek örülhettek, hiszen 0:1 arányú győzelmet arattak a Zebrák felett. Ezzel a kiesés ellen küzdő csapat tett egy lépést a bentmaradást jelentő ösvényen, míg a hazaiak számára…..
Az Udinese elleni vereség meglepetésként érte a szurkolókat, ám az bizonyos, hogy a mester távozással kapcsolatos pletykái nem meglepők, hiszen pár hónapja a sajtó folyamatosan a mester sorsát firtatja. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az elmúlt fordulókban bebizonyosodott, hogy…..
Az Inter elleni, fájdalmas kudarcot követően a Juventus szerelmesei újabb kellemetlen hírekkel szembesülhettek a minap, ugyanis megbízható olasz források beszámolói szerint a csapat több kulcsjátékosa is kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett, sőt, az együttes második számú kapusa a hírek alapján…..
MarcoT 2024.02.06 17:45:16
@MdewC: nagyon úgy tűnik, hogy ő az új Dybala. Abban azért van valami sorsszerű, hogy akire hosszabb távon akarja a vezetőség építeni a csapatot, az mindíg, visszatérően lesérül. Dybala, Géza, Vlaho....
A Tuttosport kiemelten foglalkozik a derbit követően a Juventus edzőjének a jövőjével, mert bár 2025 júniusáig érvényes Massimiliano Allegri szerződése, a pletykák szerint a felek nem kívánnak úgy belekezdeni a következő szezonba, hogy a mester jövője kérdéses. Következésképpen hamarosan…..
MarcoT 2024.02.06 17:34:25
@Thuglife!: mondjuk, ha az araboktól kap helyette 20-at.
Charly Alcaraz tegnap este megérkezett Torinóba, ma pedig a J|medicalnál tett látogatást, és Romeo Agresti szerint a klub munkatársai a mai napon csupán egyes vizsgálatokat végeztek a játékoson, és többre nem volt mód, a fiatal argentin futballista nem csatlakozhatott az edzéshez egyes bürokratikus…..
MarcoT 2024.02.02 18:32:34
@DegerFaCan: Miretti mehet kölcsönbe.