Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coconut_43

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok vita övezte annak idején a szállítógépek beszerzését. A haderőfejlesztés első fecskéi az elmúlt napokban visszahozták az árukat. Kép a kimenekítés egyik pillanatáról kőevővel, menekültekkel, Airbussal... ...és a létrát se felejtsük ki :-) Zord  ..
coconut_43 2021.08.29 21:18:32
"- Azért van egy kis rossz érzésem... Miért kell ekkora felhajtást csinálni? Mégiscsak becsaptuk az embereket!
- Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. Kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. Széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Azoknak alaposan túljártunk az eszén! Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót : legyen magyar narancs, és lett magyar narancs! Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán!"

Valahogy nekem ez a párbeszéd jutott eszembe erről a diadalittas posztról (a meg a fővezérúr sajtájon tett kijelentéséről), ami annak apropóján született, hogy 3 azaz HÁROM röpke év után, végre sikerült 1 azaz EGY alkalommal arra használni a "nem kormánygép" Airbusokat, amire amúgy normális országokban használni szokták az ilyen gépeket focimeccsre járás helyett.

Csak valahogy máshol ebből ebből nem szoktak diadalittas ömlengést kerekíteni, "na ugye, hogy ugye" felütéssel. Vajon miért?!

De lényeg, hogy az imperialistáknak, a hanyatló nyugatnak, nameg a hazaáruló libernyákoknak most meg lett mutatva. Az osztrákoknak pl. van ilyen szállítógépük? Nincsen, nemzettelen csóró lúzerek ők. Igaz ugyan, hogy ott pl. Covidban csak 10 ezren haltak meg, nem 30 ezren, de itt kérem meg lett védve a haza, ott meg nem. Ott nővér van meg orvos, meg működő egészségügy, itt meg honvédelmi képesség honvédelmi képesség hátán amíg a szem ellát. Meg a készlet tart. A magyar ember attól még megdögölhet a kórházban, de hát nem is a magyart kell védeni. Azt nem tudom kit, de láthatólag nem a magyart.

Indulhat a számláló, meg lehet tippelni, hogy hány év múlva lesz legközelebb alkalom hasonló diadalittas bevetésre, addig is maradnak a focimeccsek és lélegeztetőgép szállítások 3 géppel, mint legutóbb, kár, hogy ebből nem született ilyen diadalittas poszt, pedig ha valami alkalmas a nemzeti létünk megélésére, azok az ilyen "bevetések":
24.hu/kulfold/2021/08/11/szijjarto-peter-mongolia-repules-airbus-hm-falcon-lelegeztetogep/

Sebaj, a nemzeti létünk most aztán meg lett élve, ahogy a mester mondja. Jó nem azoknak a honfitársainknak akiknek nem jutott lélegeztető, mert nem volt nővér aki bekapcsolja, mert a nagy képességfejlesztésben arra már nem jutott pénz meg akarat, de a többieknek mindenképp. Ez itt kérem az "ugyehogyugye", level végtelen.

És ez a lényeg, igaz-e elvtársak?! Kiadtuk a jelszót : legyen magyar nemkormánygép, és lett magyar nemkormánygép! Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán! (taps)