Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabiba

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sevilla otthonában a Juventusnak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a budapesti EL-döntőbe, a házigazdák 2-1-re hozták a 120 percig tartó mérkőzést. „Ezeken a meccseken a részletek jelentik a különbséget, és egy pillanat választja el a gólszerzést a gól elszenvedésétől.” - értékelte a meccset…..
Szabiba 2023.05.19 20:49:47
@Pilsnerurquell: teljesen egyetértek veled..ez a keret sokkal többre lenne hivatott..ez a sevilla kieső helyről most a 10ik a Laligába..simán tùl kellett volna lépni rajtuk..rhelyett erőlködès meg edzői magyarázkodás egész szezonba...ezt a szezont az E.L gyœzelem megmenhette volna de ez se jött össze..de Allegrinél semmi sem baj..mindent magyarázkodással utasít el ès ez megfelel a Juve vezetèsének..EZ A LEGNAGYOBB BAJ...
Ha ők nem akarnak ezen változtatni akkor a zzurkolòk tehetetlenek..igy az B.L - ben esélytelenek leszünk évekig:(
A Juventus 15 pontos büntetése után az Atalanta elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón is sok szó esett erről. „Holnap fontos meccs vár ránk, különleges mérkőzés a tegnapi események után. Még jobban össze kell fogjunk, lehajtott fejjel kell folytatnunk a munkát. Csak a pályán nyújtott…..
A Juventus vereséggel zárta a BL-csoportkört, ám az eredmény ellenére Wojciech Szczęsny is némi elégedettséggel nyilatkozott a PSG elleni 1-2 után. „A BL-csoportkör elején nyilván nem az Európa Ligába jutás volt a célunk, de ott vagyunk, az általunk viselt mez iránti tisztelet jegyében kötelezően…..
A Juventus 1-2-re kikapott hazai pályán a PSG ellen, ám ez a vereség is elég volt az EL-be jutáshoz, mivel a Maccabi Haifát 6-1-re győzte le a Benfica. Massimiliano Allegri a mérkőzés után kettős érzésekről beszélt, hiszen bár a csapat kiesett a BL-ből, tavasszal legalább az EL-ben…..
Szabiba 2022.11.03 08:19:12
@Apuleius: Teljesen igazad van!nekem olyan érzésem van mintha mi szurkolok egy másik dimenciòban lennénk!az ő dimenziòjukban ez elfogadhatò a valòságban viszont NEM!!!Érthetetlen hogy miért nem történik SEMMI...
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
A Juventus a jelek szerint a Maccabi Haifa otthonában elszenvedett vereség dacára is kitart Massimiliano Allegri mellett, aki érthető csalódottsággal nyilatkozott a mérkőzés után. "Nehéz volna megmagyarázni, nem tehetünk mást, mint hogy csendben maradunk, mert ez nem volt jó teljesítmény tartás…..
A Juventus gyenge, passzív és szinte minden elképzelést nélkülöző játékkal lépett pályára a címvédő otthonában, s így a mérkőzés az AC Milan magabiztos, megérdemelt 2:0-ás győzelmével zárult. "Nagyon keveset mondhatok a mai meccs után. Hosszú hullámvölgyben vagyunk, s azt hittem, hogy magunk mögött…..
A Maccabi Haifa elleni BL-meccs előtt a Sky Sport műsorában nyilatkozott Pavel Nedvěd alelnök, s természetesen felmerült a Juventus igencsak szorult helyzete, hiszen az Öreg Hölgynek a PSG és a Benfica ellen sem sikerült pontot szereznie az első két meccsen. „Nem tudom, miért ilyen nehéz számunkra…..
A Bologna elleni meccs előtt Massimiliano Allegri azt mondta, hogy ez a szakasz újrakezdést jelent a bajnokság tekintetében a Juventus számára, és az együttesnek sikerült hazai pályán legyőznie a Bolognát. „Tetszett a szellemiség, a csapat szilárdsága, kivéve az első félidő végét, amikor…..
A Juventus szégyenteljes produkcióval zárta az őszi szezon első felvonását, a Monza elleni meccsen véget ért a bajnokságbeli veretlenségi sorozat is. A mérkőzés meghatározó pillanata volt Ángel Di María kiállítása, s ezt követően a Juventus már nem tudott igazán felülkerekedni ellenfelén, s a…..
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
A Juventus salernói vendégcsapatot fogadott a vasárnap esti bajnokin, ám az Öreg Hölgy már az első félidőben kétgólos hátrányba került, majd a folytatásban úgy tűnt, hogy a döntetlen is nehezen lesz elérhető. A mérkőzés végén viszont Arkadiusz Milik góljának az érvénytelenítéséig a hazai csapat…..
A Juventus kedd este megkezdte a BL-menetelést, és bár a mérkőzés elején nagyon másképp festett a találkozó, végül 2:1-es elfogadható eredménnyel zárult a mérkőzés. „Jó meccset játszottunk, és a meccset kihagyott lehetőségnek tekintem. Az utolsó percekben higgadtabban kellett volna játsszunk.” -…..
Szabiba 2022.09.07 15:44:14
@m.martin91: tökéletesen egyetértek Veled!Tökéletesen megfogalmaztad a lényeget!Számomra ùgy tünik hogy Allegri valamiért érinthetetlen...
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
A Juventus hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Spezia felett, az első találatot Dušan Vlahović jegyezte szabadrúgásból, míg a másodikat a padról beálló Arkadiusz Milik szerezte Fabio Miretti passzát követően. A csapat egyébként nagyrészt ugyanaz volt, mint a Roma elleni meccsen. „Még mindig…..
Az AS Roma elleni hazai mérkőzésen hiába játszott nagy fölényben, s hiába szerzett korai vezetést a Juventust, Massimiliano Allegri csapatának ezúttal is mindössze egyetlen ponttal kell beérnie. "A szezon hosszú, de azt kockáztattuk, hogy a vége felé még egyet kapunk egy másik szögletből. A Juve…..
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..
Massimiliano Allegri a Villarreal elleni súlyos vereség után arról beszélt, hogy srácai jól teljesítettek, nincs miért hibáztatni őket, és megközelítésén sem változtatna annak ellenére, hogy a Juventus a második félidőben veszélytelen volt az ellenfél kapujára, cserébe tizenként perc alatt három…..
A Juventus újabb kiábrándító vereséggel folytatta, s egyre nehezebb helyzetbe kerül a bajnokságban, régen látott mélységekbe süllyedve a tabellán. "A Verona két korai találatot szerzett, de az is igaz, hogy sokkal élesebbek voltak nálunk, s rengeteg párharcot nyertek. Amikor az ember ilyen…..
A Juventus a tegnap este nem súlyos, ám igencsak fájó vereségbe szaladt hazai pályán a feljutó Empoli ellen,  Leonardo Mancuso találata három pontot ért, a Juventusnak pedig a második félidőben kapura tartó lövése sem volt. „A srácok erősen kezdtek, aztán az első hibából gólt kapott a csapat, majd…..
A Juventus az Udinese ellen a meccs utolsó szakaszában elbutáskodott győzelem után az Empolit fogadta, azonban az Allianz Arenába látogató bianconero szurkolóknak nem volt lehetőségük ünnepelni a csapatukat, mivel az Öreg Hölgy együttese borzasztó teljesítményt nyújtva elvesztette idei első hazai…..