Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patchwork

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag sokszor kerül kínos helyzetbe a magyarországi Tiszta Korrupciómentes Igaz Turbómagyarok pártja, a Jobbik. Volt a keszthelyi, khm, ingatlanos, aztán a Tiszta Pártnak  éveken keresztül nem sikerült pénzügyi beszámolót írnia, amikor sikerült az is csak…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
patchwork 2009.07.15 08:59:16
@leslielong: Aha, aki meg a szigetről jár Vácra középsuliba, az évet halaszt. Nem rossz üzlet. :-)

Komp amúgy is baromi lassú, valamint kicsi, 5* átérsz a Lánchídon dugóban, mialatt felférnél a kompra.
Következzen egy olvasói levél, amelyet Digler nevű olvasónktól kaptunk, akinek a Spar legújabb promócióját látva azonnal bevérzett a szeme. Nem csoda, hiszen a hupikék promóció tényleg mindennek alámegy, és jófajta mekdonáccos merketinggel próbálja behúzni a szülőket az…..
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..
Hosszas magyarázat helyett álljon itt a műfaj egyik klasszikusa, hbbalint tollából. Ez nem borzongat, nem pusztít agysejtet, az ember csak összerándul, mint a kísérleti békacomb.- hé te, múltkor akkora lagziban voltunk...- és ittatok?- húúbazmeg, az ott maradt... ..
patchwork 2009.02.13 13:46:01
Kb. mikor emberünk talál egy fasírtot a postaládában, és felsóhajt:
- Ki a
f@sz küldte ezt a fasírtot, amikor nem is tudok olvasni?

(gy.k. "Ki a fasírt, ...?")
Félrefordítások Right as rain 2008.12.18 19:00:00
A következő email viszonylag friss, de én egyrészt nagyot nevettem rajta, másrészt seth_grevennek, a kedves beküldőnek, egy másik beküldésével már régóta adós vagyok. Szóval következzen a levele, téma a Börtön fék A szökés. Az első évad vége felé valamelyik epizódban,…..