Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béj

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem maradok csendben" címmel megjelent a miskolci illetőségű KP. Project debütáló EP-je. Az öt dalt tartalmazó anyag elérhető a főbb zenei streaming-szolgáltatóknál...
Idén nem a sodródós fesztivállátogatási metódust lőttem be magamnak, hanem inkább a célirányos koncerttervet választottam. Nyilvánvalóan a számomra üresjáratok idején volt némi bolyongás a színpadok között...
Nem kell címmel megjelent a miskolci KP Project első videoklipje. A Ranion soraiból ismert Kocsis Péter szólóprojektjeként indult történet eredeti alapkoncepciója az volt, hogy ezen belül valósítsa meg azon ötleteit, melyek a Ranionba nem férnek bele. Minden egyes dalhoz más-más énekessel...
Készülő új albumába enged bepillantást  a BM-körökben méltán népszerű Frost. A kazincbarcikai horda vadonatúj dalára készült szöveges videó a nagy nézettséggel bíró Black Metal Promotion YouTube-csatornáján tekinthető meg. A Mirror ismét egy, a Frosttól megszokott mondanivalójú, igen súlyos tétel…..
Egy hét múlva érkezik el az a nap, amikor Debrecenben gyűlnek össze a metalzenei underground jeles képviselői. A thrash, black, doom és death metal hordák a világgal és/vagy önmagukkal harcban álló rajongóinak nyújtanak felemelő és a mélybe rántó élményeket. 2022. november 19-én 18 órától a…..
Novemberben újra Debrecen gyűjti össze a thrash/black/death/doom metal megszállott rajongóit. A  Full Of Anger  2022. november 19-én, 18:00-tól üli XIII. szeánszát. Az underground metal szcéna szerteágazó vonulatainak jó néhány hazai és egy talján résztvevője osztja majd az igét a Nagyerdei…..
Szombaton, amikor visszaértem a fesztiválra, végre sikerült szereznem egy műsorfüzetet. Azt hiszem, a szállás-mizéria mellett a naponta elfogyó programfüzet volt az egyetlen, a látogatók számára érzékelhető, de tulajdonképpen elhanyagolható szervezési probléma. De van internet, illetve a Mátra ezen…..
Az éjszakát a kocsimban töltöttem.Vettem ugyan sátorjegyet a Mátra-táborba, de a sátrat nem vertem fel. Volt némi gebasz a szállásfoglalások körül: új rendszer, kapkodás, a szobák pillanatokon belül elkeltek. A Mátra-kempingben jólesően tiszták a vizesblokkok, de az éjjelek túl zajosak...
Az alcímben feltett kérdésre ugye többféle magyarázat létezik: a széles skálán mozgó zenei felhozatal miatt. A festői természeti környezet miatt. A lazulós, barátkozós napok miatt. Régi, különleges zenekarok, esetleg új bandák megismerése miatt. Kapcsolatépítés céljából. Van, akinek ez a nyaralás. A…..
Csak két hét és ilyentájt már javában alapozunk a barátokkal az idei Fekete Zaj nyitónapján. Kétség sem fér ahhoz, hogy a Fekete Zaj kiérdemelte a legszebb helyen megrendezett hazai fesztivál címet. Mindemellett az underground szcéna legváltozatosabb felhozatalát produkáló rendezvénye is.…..
Mint azt mindannyian a saját bőrünkön érezhettük, ez e fránya pandémiás helyzet komoly érvágást jelentett mind a fellépő bandáknak, mind pedig az élőzenére szomjazó közönség számára. Szerencsére ez a nyár bővelkedik nevesebbnél nevesebb külföldi és hazai zenekarok koncertjeiben. Olyannyira, hogy…..
A közelmúltban jelent meg Juhász Marci (ex-Nomad) első szólólemeze a GrundRecords gondozásában. Régóta érlelődött már benne ez az akusztikus hangszerelésű album, mely a "Sorsszimfóniák" címet kapta...
Felkelt a nap és gyűrött fejjel, kialvatlanul, a „kelő nappal én is kelek”... Nagyon vártam a szombatot. Nem titkolom, ami engem is a leginkább érdekelt, az a fesztivál fénypontja: a Mezolit – Mesék a Thy Catafalque-ról. Sokan voltunk így ezzel...
Istentelenül hideg volt az éjszaka. Annak ellenére, hogy felkészültem rá, mégis majd' megfagytam. Bár, akik az első éjjelt is sátorban vészelték át, azok szerint ez már elviselhető volt. Nem vagyok egy sokáig alvó típus, ezért elég hamar felkeltem és kellemesen meglepődtem, hogy most is van meleg…..
Rockfesztivál-látogatóként idén a fejembe vettem, hogy legalább egyszer nekem is el kell jutnom a sástói Fekete Zaj fesztiválra. Kissé csalódottan tapasztaltam, hogy az összes fesztivál-barátom lemondta a Zajon való részvételét, akikre pedig igencsak számítottam. Nyilvánvalóan a jelenlegi oltási…..