Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csilla vargáné

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forradalom közeleg. Jézus követőinek felkelése a kereszténységnek nevezett vallási rendszer ellen. Akik Isten akaratát cselekszik, érzik, hogy közeledik ez a pillanat; akik nem, azokat meglepetésként fogja érni. A kereszténység végét fogja ez jelenteni, az Atya és a Fiú örök dicsőségére, az Istent…..
„Dobd a kenyeredet a vizekre, mert sok nap múlva megtalálod azt.” (Préd 11,1 RSV) Bármit is adsz Istennek, megsokszorozza.  Ha Istennek adod a tehetségedet, megsokszorozza a tehetségedet. Ha Istennek adod az energiádat, megsokszorozza az energiádat. Ha Istennek adod a pénzedet, megsokszorozza a…..
„Legyetek egymással türelmesek, nézzétek el egymás tévedéseit szeretettel” (Efézusiakhoz írt levél 4:2b TLB fordítás). Mindenkinek vannak rossz napjai. Kay tudja, hogy én hetente kétszer érzek így. Ingerlékeny vagyok szombat délután, mert már a másnapi prédikációmra…..
„Viseljétek el egymás hibáit, és bocsássatok meg mindenkinek, aki titeket megbántott! Emlékezz, az Úr megbocsátott neked, tehát neked is meg kell bocsátanod másoknak.” (Kol 3,13 NLT) Isten azt akarja, hogy megbocsássunk másoknak. De ez egyáltalán nem könnyű, mivel gyakran magunkat helyezzük a…..
„A hit az üzenet meghallgatásából származik, és az üzenet a Krisztusról szóló beszéd által hallható” (Róm 10,17 NIV fordítás). Mindent, amit Isten az életedben el akar végezni, a hitre alapozva teszi. Mindenkinek van hite. Még az ateisták is hisznek. Csak attól függ, hogy mibe helyezed a hited,…..