Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktorúr

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei szauna-világbajnoság gyászosan ért véget. A döntő egyik résztvevője, név szerint Vlagyimir Ladizsenszkij orosz versenyző elhunyt. Valószínűleg súlyos égési sérülései okozták halálát, mint ahogy az jól kivehető a blikk.hu sokkoló fotóin (18+). A verseny másik…..
doktorúr 2010.08.09 11:46:08
Minden bizonnyal emlékezetes nap lesz Kósa Lajos számára a június 3-i, csütörtöki nap. Szavak helyett beszéljen inkább az alábbi grafikon:   Nem tudtam azonosulni a forradalmi helyzettel és biztos ezért állok értetlenkedve Szijjártó Péter szavai előtt, amikor azt…..
...néhány politikus illetve bizniszmen feje fölött. Van akinek már felfüggesztették, de van akinek az új kormány megalakulásával fogják felfüggeszteni a mentelmi jogát. Megkezdődött hát a visszaszámlálás. Május közepe után néhány exképviselőre, valószínű…..
Én is fel szoktam idegesíteni magam Hajdú Péter parkolásain, meg a különböző, négy keréken guruló elmebetegekről szóló történeteken, de ekkora köcsögséget még nem láttam. A videó feliratozva van (nem én voltam, úgy tűnik, a jó szándékú feltöltő a google translatort…..
Praxis Nem adta be az oltást 2009.11.22 10:44:00
Egy nagyon kedves barátom küldte nekem az alábbi E-mailt még csütörtök délelőtt. Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a vele lejátszódó bizarr történetet, vagy csendben maradjak és hallgassak, mint a sír. Végül úgy döntöttem, életre keltek egy blogot, ami a hasonló…..
doktorúr 2009.11.22 15:39:23
@Punxsutawney Mormota: Hogy az Omninvest számláján van-e már a pénz, azt nem tudom, de szerződés szerint meg fogja kapni. Függetlenül, hogy hányan fogják felhasználni a vakcinákat. Szóval ne az döntsön, hogy off-shore ellenes vagy-e.
doktorúr 2009.11.22 15:52:34
@Mária: Abban tökéletesen egyetértünk, hogy az egész dolog kommunikációja úgy lett elb*va, ahogyan csak lehet. De ez nem ment fel minket az alól, hogy ésszerűen gondolkozzunk és cselekedjünk.
doktorúr 2009.11.22 16:07:25
@Mária: Folytatva a gondolatmenetedet:
Ha nem vagy kellően tájékoztatva, akkor elkezdesz gondolkozni, és számba veszed, mit veszíthetsz ezzel, mit veszíthetsz azzal a döntéseddel. Szerintem nem olyan nagy ördöngősség ez. A vírus már okozott néhány ezer tüdővérzést. Az oltástól még nem hullott el senki. Logikusan miért nem látható az be, hogy néha egy hiteltelen kormányzat is dönthet értelmesen?
Az Orangeways úgy látszik megint biztosra ment. Mint tavaly nyáron, most is többszörösen eladta ugyanazokat helyeket, így újra póruljárt magyarokat hagyott  Prágában. Segíteni most sem segített senki, csak ugyanúgy beígérték a a jegy visszafizetésének árát, ami egy ilyen…..
A mi „kis” történetünk 1995-ben kezdődött (és még most is tart) a fiú, vagyis én 22év, a lány 19 mindkettőnknek első munkahely egy kisvárosban.Nagyon megtetszik a lány, aki egy volt iskolatárs barátnője. Állandóan egymást kerestük a munkahelyen, és persze meg is…..
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
Szkeptikus blog Ember a Holdon? 2009.07.20 07:10:00
Harminchét éve nem járt ember a Holdon! Soha nem járt ember a Holdon! A ma élők milliárdjai – a negyven év alattiak – számára a két állítás közötti különbség nem tűnik nagynak. A Hold ma is ugyanolyan távolinak és elérhetetlennek tűnik, mint a hatvanas években. Ez mintha azoknak az elméletét…..
doktorúr 2009.07.20 12:10:12
@A nép fia: Hozzászólás előtt célszerű elolvasni az eddigi kommenteket: 11:24
Rég szerepelt lapjainkon a magyar képviccelők egyik szakállas alapmotívuma, a kulázó Geszti Péter, Pumpi is rég írt, így mi lehet szebb kedd reggel, mint azzal szembesülni, hogy valaki Hevesen gesztikulál Ugye milyen kínzóan humortalan ezt a visszatérő…..
A hét bűnözője egy 38 éves kanadai férfi, aki elmondása szerint nem emlékszik az alább történtekre de szemtanúk láttak az esetet, és nem is próbálja meg tagadni. Internetes értesüléseink szerint május 4.-én a férfi egy parkban elkezdett iszogatni a hugával,…..
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..
Sziasztok! 20éves lány vagyok, több, mint másfél éve vagyok együtt a párommal. persze vannak/voltak problémáink a kapcsolatunkban, de én azt mondom, hogy alapvetően nagyon jól kijövünk egymással. és nagyon szeretjük egymást. De 2hónapja megismerkedtem a munkahelyemen egy másik…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Lusta vagyok és kényelmes, főként ezért járok autóval. A VRaptor által is dokumentált helyzetek azonban már engem is bosszantanak, egyszerűen nem hiszem el, hogy olyan marha fárasztó néhánytíz métert sétálni egy szabályos parkolóhelytől a boltig... Egyszer már megjelent egy…..
A Koral jégkrémmárka már olyan sok szép percet okozott nekünk, és most megint. Van egy rádióreklám, aminek ez a szövege: "Míg a karaván halad,Nyald összevissza magad." Vajon mire gondoltak a reklámcélú üzenet szerzői, és mit akarhatott a hirdető? A Koral kampány…..
doktorúr 2009.05.13 16:55:27
Ezennel elindult ob(TM) történelmi minigalériája a magyar história kevésbé ismert, de annál agyrohasztóbb figuráiról. Elsőként ismerkedjetek meg azzal az erdélyi fejedelemmel, aki társaitól eltérően nem tudott repülni, sőt röntgenlátása vagy különleges nyúlóképessége sem…..
doktorúr 2009.02.05 10:50:25
Csúnyább nem kett a maszkkal szerintem:

hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Bethlen_G%C3%A1bor_r%C3%A9zmetszet.jpg

Főleg a feje búbján csücsülő pamacs zavarbaejtő a mai szemnek :)

Platini: BG nagy ember volt, és ez poszt legalább pár embert rávesz, hogy ennek utána is nézzen. Ezért ártalmasabbnak tartom, ha valaki durva minősítésekkel vagdalózik.
Vastagbőr Origo vs. képviselők 2008.12.23 09:01:00
November 26-án az Országgyűlés egyhangúlag megszavazta a képviselők költségtérítésének 15%-os megadóztatását, amely februártól lép életbe. A hon anyái és atyái azt hitték, fellélegezhetnek, az önfeláldozó áldozat után békén hagyják őket. Főleg, hogy már remek…..
hogyvolt House 4x04 - Őrangyalok 2008.09.24 18:00:00
Új nap a Princeton Plainsboro Oktatókórházban, az Angyalok (akik már csak heten vannak) Charlie utasítására és a legfrissebb küldetés ismertetésére várnak. Érkezik Bosley (alias Vén Tata) az aktuális hetibeteg aktáival. Izgis eset, a páciens hullakozmetikus, és azt hallucinálta,…..
Napi Borzasztó Szóvicc Hoppá 2008.09.10 11:33:28
Új ruhánk lett. Azannya. Nézegessétek és meséljétek el, hogy tetszik. Ja, még egy dolog készül hozzá: nemsokára minden posztnál lesz osztályozási lehetőség, ennek következtében a bal hasábban toplisták. Elfogulatlanul mondhatom, hogy rohadt jó dizájn, kiváncsi vagyok, nektek…..
House volt már csapat nélkül, most viszont pont ennek az ellenkezőjét látjuk, jelenleg 40 embere van, akiket ugráltathat és szívathat. Páciens viszont nincs, Cuddy meg nagyon ideges, ezt így nem lehet csinálni, a kórház csak 3 House tanoncot fizet. Az nem gond, ezeknek House úgysem…..
Régi sorozatokon nosztalgiázva az emlékek megszépülnek. Aztán elkezdődik a gumicsizmás űrhajósok ámokfutása és már csak sikolyok hallatszanak. Értjük mi, a korszak technikai lehetőségei nem kedveztek a CGI effektek alkalmazásának. Valahogy mégis fel kellett dobni a látványt…..
A szóviccblog kötelességének érzi az agysejtek szorgalmas, és különös kegyetlenséggel elkövetett pusztítása mellett a klasszikus kultúra terjesztését is; ennek jegyében következzen Pedro hippológiai felfedezése, aminek megfejtését furfangos módon már a post címében is…..
doktorúr 2008.08.18 16:09:35