Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radó

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon kívül, hogy megnézzük, mekkora a kutya mancsa a testéhez képest, léteznek pontosabb módszerek is arra, hogy megtippeljük, hány kilós lesz egy kölyök felnőtt korábban. Fajtatiszta kölyköknél nem nehéz a helyzetünk. Miután megtudtuk a fajta átlagos testsúlyát, érdemes…..
Nesze!szer Viszlát Csita! 2011.12.28 17:16:00
   Egy igazi világsztárt vesztettünk el karácsonykor. Csita, minden idők leghíresebb majma 80 esztendősen elhunyt. A Tarzan filmekben találkozhatott vele először a közönség. Annak ellenére, hogy az eredeti könyvben nem szerepel, a nézők követelték…..
A kézzel készített holmik manapság luxuscikkek. Nem feltétlenül azért, mert drágák sőt, hanem azért, mert valaki az idejét, energiáját, fejét, kezét használja. Az pedig mindenkinek a legnagyobb áldozat, amikor magát adja, vagy magából valamit. Az ajándékozott viszont ezt…..
  Nyáron tele volt a sajtó azzal, hogy elefánttal forgattak egy spanyol reklámfilmet a Kálvin téren. Nos Zina most ráakadt a végeredményre. Szürreálisabb, mint gondolnánk, még az elefánt a legkézzelfoghatóbb rész benne. Itt egy rövid werkfilm is a készítéséről...
radó 2011.11.22 12:19:52
Kapanyél Trükkös gyomok 3. 2011.10.07 08:30:00
Gyeprontó gyökeresekGyomsorozatunk mostani fejezetébe az igazán gonosz és nehezen irtható társaság tartozik. Sok kertészkedő életét keserítik meg a hemikriptofinok (H-sorozat), melyeknek a telet túlélő szervképleteik (törpe szár, gyöktörzs) a talajban függőlegesen állnak. E…..
  2001 ősze óta mérik a hatodikos, a nyolcadikos és a tizedik osztályos tanulók szövegértési és matematikai képességeit. A mérésben alkalmazott feladatok nem a Nemzeti Alaptanterv, a kerettantervek, illetve az azokhoz fejlesztett tankönyvek által közvetített…..
Szia Dá! Ajánlom figyelmedbe a mellékletben található zebrát. A pontos címe: 47.496061,19.076608. Három zebrát festettek fel, gondolom a 4-es metró miatt, ugyan metró nincs, zebra van. Az egyik zebra egyenesen a falnak ütközik. Üdv, Zoli  A koordináták megadásáért külön…..
radó 2011.09.05 09:29:44
 Mutatnánk az objektumot, mely Óbudán található. (Köszönjük K. G. barátunknak a témát és a képet.) Ez egy automata, amely vizet ad. Becsületkasszás alapon működik. Tehát ingyen is juthatsz vízhez. Ha befizetsz, a Csodalámpa Alapítványnak megy a pénz. Ők életet is…..
Amikor megjön a tavasz, és megjönnek a zöldségek, akkor nem kell túlbonyolítani a tésztákat. Alapanyag, plusz szószanyag, aztán bele a tészta. Így futottam neki a medvehagymás tésztának is.Végre egyszer eljutottam a Mom park ökopiacára, és sok egyéb mellett beszereztem egy…..
Január elsején lett Süveges Gergő az M2 intendánsa (milyen egy hülye szó, kedves Medveczky Balázs!). Furcsa, kissé félreállítás-szagú döntés volt egy politikai műsorokat vezető emberre bízni az MTV újonnan induló gyerekcsatornájának "elkészítését", annyi azonban…..
"Sziasztok!Lehet, hogy nem ez a legcukibb állat, de a sztori - szerintem - aranyos, ezért írom meg nektek. :-) Egy állatkereskedésben nézelődtünk, és a fotókon látható lény (nem tudom, mi lehet, olyan, mint egy ősgyík) szabadon kóricált, pontosabban inkább csak napozott a…..
Nehezen térek magamhoz, mióta megláttam a mozambiki rákellenes liga printkampányát, amiben rákos mellek helyett pókos- és csótányos ciciket mutogatnak. A mérhetetlenül negatív és visszataszító látvány azonban pozitív üzenetet közvetít. „A daganatok 80%-a jóindulatú.…..
radó 2011.02.18 12:58:31
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
radó 2010.07.30 13:49:45