Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grigorijja

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Techstory 5 híres jacht 2014.09.30 01:35:26
Eredetileg a bányadömperes cikkem nyomán az 5 legnagyobb jachtról akartam írni, de aztán észrevettem, hogy bár tényleg nem semmi szerkezetek a top 5-be tartozó példányok, ha valaki annyira nem érdeklődik irántuk, nem túl érdekesek az egymás után sorra vett, adataikban alig…..
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..
grigorijja 2012.05.16 08:38:10
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
„Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.” Gy. Ferenc, Balatonőszöd, 2006. május 26.   Ritmuszavar van. Az AB körüli ügyek miatt jobbos körben is volt gyógyszernek elgurulása, szinkronban pedig Gyurcsány utcaipolitizál, a bolgárgyörgyben pedig egyenesen…..
RÖVIDHÍR Az a gazdasági válság, amihez az ezredfordulót követő évtizedben, elsősorban is a hornista-gyurcsányista párt, akkori nevükön a szocialisták, kormányzása vezetett, lassan véget érni látszik. Így reális esély van arra, hogy a Nemzeti Erők Minden Jóval Felkent…..
grigorijja 2010.11.10 13:32:40
@turulpina: szövegértés 1-es, ülj le!!!
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
grigorijja 2010.06.09 18:57:56
@Alfőmérnök: kivéve, ha minden igaz a filmben, és ez bizonyítható...

egyébként meg nyaljon sót, örüljön, hogy él, jobb helyeken már rég kivégezték volna
A Zugügyvéd ezt a posztot azért teszi ki leginkább, hogy az alábbi konstrukcióval inkább senki se próbálkozzon, mert nincs olyan jogi biztosíték, ami mindkét felet megvédené. Tisztelt Zugügyvéd!A barátom házát szeretném megvenni,de olyan módon,hogy a házára felvett…..
grigorijja 2010.04.23 18:26:09
@A80: és mi van, ha a tulajdonos tartozik össze-vissza, aztán árverezik a házat?

nincs erre (jó) megoldás
Ha valaki Kínából az Interneten rendel telefont akkor sok meglepetés érheti. Főként, ha a vámhivatalnál derül ki, hogy hamisított a termék. De az ügyvédi fenyegetésben foglaltak talán egy kicsit túlzásnak tekinthetők. Tisztelt Zugügyvéd!A tegnapi napon szomszédom adott át…..
A legrosszabb pillanatok, ami jogi pályafutásunk során velünk vagy ismerőseinkkel eddig megtörténtek: 1. iskolai szülői igazolás "draftolása" az ügyvéd gyerekének; 2. apró személyes dolgok elintézése a főnöknek (pl.: zsemle, pezsgő, parkolójegy beszerzése); 3.…..