Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aff

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Titokzokni 2007.08.08 05:30:00
Az mindig tanulságos, amikor reflexek indulnak be. Eltűnt a Nemzeti Nyomozó Irodából egy Államtitok. Talán valaki a budiban államtitkot olvasgatott, és ottfelejtette. Ismeretlen elkövető besomfordált, végigsompolygott a hivatalon, csempének, radiátornak álcázva magát ólálkodott…..
Megkérdezte, hogy szánalomból alkalmazzák-e az oxfordi egyetemen a Babes-Bolyai Egyetem volt tanárát, és ez nem tetszett a csatorna tulajdonosának. Az EchoTv szerint nem először hibázott Kóczián, ezért azonnali hatállyal kirúgták.A Raport című műsorban május 29-én Kóczián…..
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
w Ismeri a Szandi Mandit? 2007.02.19 14:13:00
Szeretném azt hinni, hogy Pilhál György viccel a mai glosszájában, de ha így van, akkor az eddig megszokott göcsörtös-bumburnyák stílustól merőben eltérően, faarcúan, angol módra teszi.A Magyar Nemzet nagy becsben tartott zászlóshajója ugyanis azon élcelődik Kiss Péter angol…..
w Istentelenül konzervatív 2007.02.02 20:00:00
Már egy hete csak a modern konzervativizmusra gondolok. Nem, van az egy éve is. Olyan öt, de legkésőbb tizenöt esztendő múlva ugyanis konzervatív szeretnék lenni, és még többször írni esztendőnek az évet. Polgármesterként egy kis faluban. Ráznám a járókeretet per sörétes…..
aff 2007.02.02 22:52:56
"Mi több, aktívan vitatom, mert idegesít" Első pici hiba. A keresztény isten és a képviselők költségkerete is idegesít sok mindenkit. A különbség, hogy az egyik a tripperhez hasonlatos magánügy, a másik pedig alapvető közéleti (közjogi, közakármilyen) anomália. A konzervativizmusnak (a szerző által tárgyalt életkori, vagy inkább a józan ész által diktált formájában) semmi köze nincs a valláshoz, még érintőlegesen sem. A definíció szerint soha meg sem született hazai normarendszer (jóízlés?) pedig éppenséggel nem attól nevetség tárgya, hogy katolikus vagy materialista értelemben nem illik benne lopni, hanem attól, hogy mindenkinek a koszos kezében ugyanúgy ott lapul nap végén a 15 liter leszívott benzin. Itt nem végszükség esetén szarnak a saját fészek peremére, hanem első szándékkal a legközepén kezdik el gombolni a nadrágot. Egy bizonyos részük persze ilyenista meg olyanista, rengeteget számít. Tökjó.

"És ha igen, az nem az SZDSZ?" Második pici hiba. Az ateizmus nem egyenlő a vallásellenességgel, és különösen nem egyenlő a célzott vallásellenességgel. A meggyőződéses ateista (és a meggyőződéses szabadelvű, és a meggyőződéses konzervatív) szerint az egyház akár politizáljon, és ha ez valakinek nem tetszik, az döntse el, végighallgatja-e. "Én katolikus vagyok, de nem járok misére, mióta..." Tehát nem vagy az. Ön a leggyengébb láncszem. Ma Magyarországon liberálisnak lenni egyet jelent az önjelöt tehetségek saját tehetségtelenségük felismeréséből származó mérhetetlen indolenciájával. Ma Magyarországon konzervatívnak lenni egyet jelent a kihaénnem önkielégítősdivel.

És végül: aki nemrég elvitte a kocsimat, azt a legcsekélyebb lelkiismereti döccenő nélkül rokkantra verném. Konzervatív vagyok? Netán fasiszta? Ja, amúgy szerintem bárki bárhol tekerhessen egy szép vastagot, ha nem kell szagolnom. És vegye feleségül Gyurit, aki a barátainak csak György. Liberális vagyok? Izraeli provokatőr, illetve. Mindegy, ilyen ország ez. De a rákos daganatot se megreformálni kell, hanem elpusztítani, vagy beledögleni. Én a kínaiaknak drukkolok, ők az Ady-féle barbár szőke hadak. Nekünk annyi, és nem kár értünk.