Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dawson

179 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem érheti szó a ház elejét, én megpróbáltam. Két negronit is ittam, sőt, Bence még intézett nekem valami italt, amit majd nyáron fognak árulni, hűsítő gyanánt, valami citrusos cucc. Kicsit olyan volt, mint egy jégkása, nem rossz, de $17-ért nem valószínű, hogy én sokat vennék majd belőle.…..
Nem nagyon említettem, de ez a hét meglehetősen stresszesnek ígérkezett, és -spolier-, nem hiába tartottam kicsit tőle. Ezen a héten ugyanis most már én is sorra kerültem, mint "oncall person". Ez nagyjából annyit tesz, hogy nekem most nincs más dolgom, mint azokkal a ticketekkel foglalkozni,…..
Nos, akkor az elmúlt pár nap történéseiről, ha már a csúnya FB elvesztette a tegnapi bejegyzésemet... Csütörtökön volt az utolsó hazai Canucks meccs. Azt hiszem, a fiúk nem kapták meg a memo-t, hogy ott vagyok, az utolsó harmadnak 0-2-vel mentek neki a Los Angeles Kings ellen. Öt meccsen voltam…..
Dawson 2022.05.11 07:28:35
@Roli88: A szerkesztőség eddig gondolkodott, hogy reagáljon-e egyáltalán arra a féknyúz kommentre...
Gondolkoztam, hogy belemenjek-e a részletekbe, de aztán úgy voltam vele, miért ne. Szóval. Az egyik kollégám meleg, és ő hívott el a tegnapi buliba, ami alapvetően egy homoszexuálisoknak rendezett party volt, de megnyugtatott, hogy ne aggódjak, jó pár hetero is lesz. Főleg lányok, mert ezeket a…..
A mai napra kész terveim voltak: takarítás, illetve beszerezni magamnak egy-két ruhaneműt. Mivel a szombati napom jelentős részét ágyban töltöttem, és este is időben feküdtem, nem volt különösebb gondom az ébredéssel. Persze azért egy kis lustálkodás kijár az embernek, de 10-kor már tényleg kidobott…..
Dawson 2022.04.12 07:44:33
@Roli88: Úgy jársz, mint azok, akik ellent mondtak a főszereplőnek a Diktátor című klasszikusban... :D
Nem, attól mert ide írok, még nem lesz hosszú bejegyzés. Főképp azért, mert egy hétfőről sosem könnyű írni. Habár, meg kell mondjam, egész büszke vagyok magamra. Bevásároltam, mostam, szárítottam, hajtogattam, takarítottam, és mindezt úgy, hogy 6-kor még az irodában voltam. Oké, lehet, hogy ettől…..
Dawson 2022.04.11 07:43:05
Sok minden ma sem történt, de mégis van miről írnom. Először is, reggel jött a hír, hogy Ryan Getzlaf az idény végén visszavonul. Valószínűleg senki nem tudja elsőre, hogy kiről van szó... :D Ő a Ducks kapitánya, immár 12 éve. 2003-ban draftolta a franchise, 2005-ben kezdett el játszani, és csakis…..
Dawson 2022.04.11 07:42:21
Sok mindenről ma sem tudok beszámolni, de a hajnali kálváriámat rögzítem, lássa mindenki, hogy nem csak játék és mese az élet itt sem... Hajnal 5 előtt arra ébredtem, hogy fáj a jobb térdem. Volt már olyan, hogy arra ébredtem, hogy fáj valami, de annak általában volt valami oka, mint például az,…..
Nem mondom, reggel éreztem a combom a tegnapi futás után. És akkor eszembe jutott: ma este elődöntő Anglia ellen. Ezt figyelembe véve szuper ötlet volt a tegnapi edzés... Amúgy sem indult jól ez a hét, egy meeting miatt 8:30-kor már gép előtt kellett lenni, ami fájt egy picit, ha őszinte akarok…..
A tegnapi este az SC-ben kicsit elhúzódott. Mármint, nem maradtam tovább, mint szoktam, de eggyel többet sikerült kérnem, mint szoktam. Nem kell megijedni, nem rúgtam be, csak ez oda vezetett, hogy picit később keltem, mint ami talán ideális lett volna. Na nem mintha bárhova is sietnem kellett…..
Na szóval. Mint a Facebookon ígértem (igen, mert hogy olyan is tartozik ám ehhez a bloghoz, extra tartalommal, nagyszerű közösséggel, és mindennel, amit az influencerek ilyenkor mondani szoktak), ma kitérek egy kicsit jobban a szombati napomra is. Tehát. Örömmel vettem tudomásul, hogy az első meccs…..
Dawson 2022.03.24 06:54:31
Dawson 2022.03.27 05:59:03
Tegnap dolgoztam, mint a kisangyal, egészen, amíg 5 körül úgy nem döntöttünk, hogy elég volt a hétre. Akkor kerestünk egy helyet, ahol volt még happy hour akció, beültünk és néztük a March Madnesst. Aki esetleg nem tudná, ez egy elég nagy esemény, ahol a legjobb egyetemi kosárcsapatok mérkőznek…..
Vége a négynapos szünetnek, nemcsak a munka tér vissza a Kedves Olvasó életébe, hanem a blog.hu-s bejegyzés is. Erre szokták mondani, hogy csőstől jön a "rossz"... Na, nem mintha egyébként annyi mindent tudnék most hirtelen megosztani, de hátha nem olvassa mindenki a dedikált FB oldalt, és nekik is…..
Túlzás lenne, ha azt mondanám, hogy ez volt a legjobb éjszakám, de azért nem volt vészes. Este még megnéztem pár videót arról, mik a tipikus hibák, amik bukáshoz vezetnek, illetve milyen tanácsokat adnak. Volt köztük egy-két hasznos. Reggel keltem időben, gyors ellenőrzés, hány perc alatt érek…..
Dawson 2022.03.15 05:25:31
Verba volant, scripta manent Relax 2022.03.07 04:57:52
Ez csak egy rövid helyzetjelentés lesz, mert sok minden nem történt. Tegnap este koccintottam Bencével, szóval megint jó fej voltam. Elég pörgős estéjük volt... Ilyenkor mindig megállapítom, hogy jól csinálom, miszerint nem dolgozom a születésnapjaimon. A mai napom meg végre egy volt a nyugisabbak…..
Dawson 2022.03.08 06:08:39
Dawson 2022.03.08 06:09:19
@Roli88: Azért ingyen reklám nincsen! De persze, van az a pénz... ;)
Dawson 2022.03.11 07:38:54
@Roli88: Ehh, pedig azt hittem, meg tudunk alkudni... ;)
Ami azt illeti, elég tartalmas volt az elmúlt két nap. Péntek reggel korán keltem, ami nyilván nem esett jól. El akartam már intézni a hitelkártyát, amit ugye csak 8 és 16 között tudok. A terv az volt, hogy felkelek 7 körül hogy nyitás után nem sokkal ott legyek, ezzel nem sokkal 9 után az irodába…..
Na, most, hogy a blog FB oldalán mindenki arcot is társított a szenvedéstörténeteimhez, mehetünk is tovább. Annyi még, hogy szerencsére P. Sándor szolnoki lakos írta, hogy "Inkább mégsem kérjük.", ami nagyon jó hivatkozási alapul fog szolgálni a következőkben az olvasói nyomásnak való…..
Dawson 2022.03.06 05:29:45
@Roli88: Az a Burger mindig jó... Én nem hibáztam, csak nem a helyes megoldást fogadják el... :D
A mai napról túl sok mindent nem tudok írni. A délelőtt nagy részét megbeszélések töltötték ki, de ezek még egész érdekesek is voltak most. Volt például egy olyan, ahol a manageremmel a karrierlehetőségeimet beszéljük át. Azért nem múlt időben írom, mert ez egy hat hetente ismétlődő beszélgetés. A…..
Na, a tegnapi esszé után ma csak pár sort tudok összehozni. A munka borzalmasan bosszantó volt ma... Pénteken még minden stimmelt, elkezdtem tesztelni a legfrissebb javításomat, erre ma nem tudom beüzemelni a környezetet. És egyszerűen nem tudtam rájönni, miért. Anno azt hittem, hogy egy ilyen nagy…..
A mai nap meglehetősen hosszú volt, és még nincs vége. Kezdődött a reggeli dilemmával, hogy bemenjek már úgy, hogy a 9-kor kezdődő megbeszélésre is az irodából jelentkezek be, vagy elég utána. Mivel az volt a tippem, hogy a délben kezdődő meeting miatt többen leszünk ma, ezért rávettem magam, és ott…..
Dawson 2022.02.22 06:05:07
@Roli88: Azóta is azt számolják... :D
Dawson 2022.02.23 07:01:14
@Roli88: Remélem, most én voltam a kapitányod... ;)
Dawson 2022.02.28 05:24:06
@Roli88: Te tényleg értesz hozzá! :D
Mivel a tegnapi egy meglehetősen hosszú bejegyzés volt, így ma rövidebbre szabom a dolgot. Jó, nem feltétlenül az előző miatt, hanem azért, mert jóval kevesebb dologról tudok most beszámolni... Nem sok mindent terveztem mára, mégiscsak valami ünnepnapról van szó. Délelőtt a pakolásé és a takarításé…..
Dawson 2022.02.23 07:00:08
@Roli88: Nagyon kíváncsi leszek, hogy hányszor fogsz lépcsőzni, amikor végre valahára meglátogatsz... ;)
Dawson 2022.02.28 05:23:19
@Roli88: Na, ezt megjegyeztem! :D
Itt a hétfő reggel, és ahogy jeleztem, itt a következő bejegyzés. És most picit bajban is vagyok, mit is írjak... Az utóbbi három nap meglehetősen tartalmas volt, lényegében vagy dolgoztam vagy ettem vagy ittam. És sokat nevettem. Megpróbálom szépen sorban leírni, merre voltunk, mit…..
Na, ez a mai nap tipikusan olyan, amiről normális esetben nem írnék semmit. És valószínűleg a jövőben az ilyen el lesz intézte egy FB poszttal. Valójában csak annyi történt, hogy 5-kor szóltak, 7-kor lenne foci. Persze ez áthúzta az összes tervemet, de mégiscsak foci... A pálya végre teljesen jó…..
Verba volant, scripta manent 7-4 2022.02.21 05:03:40
Huh. Igazából azt sem tudom, hol kezdjem... Nyilván, a szombatom leginkább a Ducks meccs körül forgott. Arról picit lecsúsztam, hogy elmenjek egy szombati brunchra, így inkább rendeltem magamnak ebédet. Délután 3-kor. De mire kitaláltam, hogy mit ennék... Ez a baj, ha túl sok a lehetőség. Nem…..
Dawson 2022.02.22 06:04:30
@Roli88: Sőt, egy egész telekommunikációs céget neveztek el róla! :D
Bíztam benne, hogy nem tudok belépni, és akkor kész a mai bejegyzés, de most bezzeg simán beléptetett a rendszer... Mondjuk, sokkal több időm így sem fog elmenni a napom részletezésével. Tegnap este még elmentem enni egy burgert. Még mindig jó. A bor is. A pultnál ültem, Bencével beszélgettünk egy…..