Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilsnerurquell

0 bejegyzést írt és 698 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Monza ellen győzelmet szerzett, s ezúttal Federico Gattinak köszönheti a győzelmet a csapat, miután a védőnek sikerült a 94. percben válaszolnia Valentín Carboni 91. percben született találatára. „Fontos győzelmet arattunk, mert egy olyan erős csapat ellen született, amelyik jól…..
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta az éllovas Inter elleni hazai rangadót, s péntek este a Monza otthonába látogatva nyílik meg a lehetőség a zebramezesek előtt, hogy megelőzzék a milánói együttest. A házigazda Monza együttese jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, s az elmúlt szezon során…..
A játékosok érkezése és távozása mellett az edző kérdésével is foglalkozik több lap, a La Stampa megemlékezik arról, hogy pontosan egy éve mondott le Andrea Agnelli és a teljes vezetőség, és bár a lemondott vezetőség mandátumához számos pozitívum is kapcsolódik, mint a kilenc bajnoki cím, a stadion…..
Az Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában az olasz válogatott biztosította helyét a jövő nyári kontinensviadalon, a játékosok visszatértek klubcsapataikhoz, s így folytatódhat a bajnoki küzdelem. A tabella második helyén álló Juventusra rögtön egy rangadó vár, a zebramezesek vasárnap…..
Pilsnerurquell 2023.11.26 21:21:23
Pilsnerurquell 2023.11.26 23:07:45
@Shaky79: A BL az màs kàvéhàz. Ott az ilyenre könnyen ràfizethet Allegri akàrmilyen jól is ért a védekezés/területvédekezéshez. Ott kockàztatni is kell.

Valóban szomorú hogy 1 félidőből àllt ez a meccs, de az első mondatodra reagàljak egy kicsit, most tényleg be kell mutatni neked az Olasz bajnoksàgot, vagy egy ilyen rangadón az edzők szempontjait?
Még az Inter sem vàllalt semmi extràt. Ők se akartak màr feljebb jönni 1-1 utàn. Tudtàk jól hogy ezen a meccsen semmi nem dől el.

A Cuadradoval kapcsolatos íràsok hangnemére inkàbb nem reagàlnêk. Egy 35éves sportolórol beszélünk, szép és eredményes pàlyafutàssal, akire még igényt tartottak jó pénzért. Ez a patkànyozàs meg a többi a legalja azt gondolom. Nyugodtan vegye magàra aki úgy érzi. Le se sz#rom :)
Pilsnerurquell 2023.11.26 23:43:11
@Rikoo: Igen a BL miatt majd mindenképpen egy jó mercato-t kell produkàlni. Azt tudjuk/làtjuk hogy Max mihez ért nagyon, de ott ezzel nem fogja sokàig húzni a csapat. Kreatív középpàlyàs/irànyító mindenképpen kell majd. De alapvetően teknikàs jàtékos(ok) akiknél jó helyen van a labda. Azt gondolom ez a tàmadó harmadban lesz fontos ahol kombinatívabb lehet ezàltal a jàték. Nem első szàndékból passzolni a kapu elé hogy vagy lesz valami vagy nem.
Chiesàtól nem vàrhat mindent a csapat.

Vlahovic pedig....Vele kapcsolatban elhangzott a lényeg ma a komentàtor részéről. Ki kell szolgàlni. De ezt nem volt nagy titok eddig sem. Jó pénzért én elengedném.
A keret mélysége és minősége sokkal fontosabb lesz. Legfőképpen a középpàlyàn. Azon àll vagy bukik majd mennyire lesz hosszú a Juve BL szezonja.
Nyílt titok, hogy a Juventus kiemelt figyelemmel követi az ukrán labdarúgás legújabb tehetségének fejlődését, s több alkalommal is megfigyelőket küldött, hogy felmérjék Georgij Szudakov fejlődését. A középpályást a klub sportigazgatója, Cristiano Giuntoli már a Nápolyban töltött időszakában is…..
Pilsnerurquell 2023.11.17 14:23:35
@Wizzurah: Ezzel egyet kell hogy értsek.
Romeo Agresti tegnap Dušan Vlahović helyzetéről számolt be egyes értesülésekkel, és az újságíró szerint újabb egyeztetés várható hamarosan a klub és a játékos között egy szerződéshosszabbítás ügyében. „Nagyon valószínű, hogy december első hetében új kapcsolatfelvétel lesz a Juventus és Dušan…..
A Juventus folytatta kevéssé látványos, ám annál eredményesebb sorozatát a Fiorentina otthonában kiharcolt győzelemmel, s szombat este újabb három pontot gyűjthet a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésen. A szardíniai együttes ugyan csak a tizenhetedik, még bent maradást jelentő pozíciót foglalja…..
Pilsnerurquell 2023.11.11 19:19:55
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a Next Gen-csapat két fiatal játékosa, Kenan Yildiz és Dean Huijsen mától az első csapat keretének tagja lesz. "Dean Huijsen és Kenan Yildiz a mai naptól, 2023 november 7-től, keddtől fogva hivatalosan is a Juventus első csapatának tagjai. Mindkét…..
Pilsnerurquell 2023.11.07 21:23:41
A Juventus szombat este komolyan megharcolt a győzelemért, és Moise Kean végül értéktelen találatai után Andrea Cambiaso bebikázta az ötösön elé pattanó labdát, így három pontnak örülhetett az Öreg Hölgy csapata és szurkolói. „Ez nagyon fontos gól, most boldog vagyok. Ez sokat jelent, vezetjük a…..
Pilsnerurquell 2023.10.29 12:41:38
@juve28adam: Régóta mondogatom hogy Kostic egy hatalmas kérdőjel a szàmomra azon a poszton.

Én csomagban àrulnàm Vlahoviccal hàtha ketten együtt érnek 50et. Allegri antifocijàt màr nem lehet felhozni mentségként mert itt egyénileg ritkaszar mind a két icsics.

Cambiaso és Kean viszont nagyon jók voltak tegnap. Csak az icsicseknek gondolom benne van a kontraktjukban h first team player me ha nem akkor jön a hiszti meg a csapatkeresés.
Az előző fordulóban a Juventus 1:0-ás idegenbeli győzelemmel zárta az AC Milan elleni rangadót, s ezzel megerősítette helyét a bajnokság élmezőnyében. A begyűjtött három pontnak köszönhetően a zebramezesek egy pontra megközelítették a legyőzött milánói együttest, s mindössze két pont távolságra…..
A Juventus értékes három ponttal gazdagodott az AC Milan otthonában megvívott rangadón, s a győzelem akkor válhat különösen értékessé, ha a zebramezes csapat szombat este győzelemmel zárja a Hellas Verona elleni hazai bajnoki találkozót is. "A holnapi mérkőzés trükkös, erre a mérkőzésre nehezebb…..
Pilsnerurquell 2023.10.27 16:25:34
:D
Több forrás szerint Douglas Costa felajánlotta szolgálatait a Juventusnak. A Goal értesülései szerint a klub vezetősége mérlegeli egyelőre a játékos leigazolásának az esetleges pozitív hatásait, de nincsenek teljes mértékben elragadtatva a lehetőségtől. Nicolò Schira szerint a játékos hathónapos…..
Pilsnerurquell 2023.10.27 08:19:19
@Attilio79: Kostic egy vicc. Yildizből és Weahból még lehet valami.
A legtöbb lap Lazar Samardžić esetleges téli megszerzéséről ír, ám a Tuttosport egy másik opciót említ mai számában. A torinói lap szerint Rodrigo De Paulra kivetheti a hálóját az Öreg Hölgy. Az argentin futballista esetében nyáron felmerült egy szaúdi szerződés, ám a játékos végül inkább az…..
Pilsnerurquell 2023.10.25 14:12:38
@JeetTrader: Meglàtjuk. Abban màr nem tudok bízni hogy okosan igazol majd a Juve. Ez a Juve. De az biztos hogy a középpàlyàra erősítés kell. És nem olyan akivel "megvan a létszàm".

Nem kell több Paredes. De igazàból az is jó lenne ha csak Allegri free role-t adna a csapatban valakinek. Mert amit làtunk az úgyis csak az hogy a védekezéshez nagyon ért Maxi. Ezt nem veszem el tőle. Csakhogy a Juve nem Empoli.
A vasárnapi meccsen Adrien Rabiot vezette a Juventust, hiszen Danilo sérülés miatt nem léphetett pályára, és eredmény tekintetében sikeres volt a premier, hisz a torinói együttes nyert Milánóban. „Ez a győzelem sokat jelent számunkra, bizonyítani akartuk, hogy hol tartunk. A célunk, hogy a legjobb…..
Pilsnerurquell 2023.10.23 14:56:46
www.borsonline.hu/sport/2023/10/massimiliano-allegri-juventus-fogadas

Nyilván hápog mer szennylap. De azon felröhögtem hogy ha mást nem is, legalább így megszabadulhatna a Juve tőle XD
A Juventus győztesen térhet haza a vasárnap esti meccs után Milánóból, és ezúttal a szerencsére sem panaszkodhatnak a bianconero rajongók, mivel Manuel Locatelli lövése nem kis szerencsével jutott a Milan kapujába. „A Juventus jól játszott védekezés tekintetében, de a futball pillanatokról szó,…..
Pilsnerurquell 2023.10.23 00:04:28
@LacaGLJuve: Ott van feketén fehéren középtàjékon.

Azt még érteném is hogy be volt sz#rva Leao-tól mert villàmléptü a csàvó, és egy kontrànàl ha jól veszik fel vele a tàmadàst akkor baj van. Na de ilyen alapon ha nincs a màkja a Juvénak, akkor X mert a tàmadójàték az impotens a "biztostól".

Ez van. Itt rendes foci nem lesz màr. Csak a BL legyen majd meg valahogy hàtha lesz egy új edző is.

Kean amúgy kellemes meglepetés volt ma és nem a piros miatt. Tetszett a mozgàsa és a lendülete. Pedig rühellem.
Pilsnerurquell 2023.10.23 00:10:54
A Milan feltehetően a scudetto visszahódítására, míg a Juventus hivatalosan csak a legjobb négy közé kerülésre készült a bajnokság elején, ám ezek a célok valószínűleg kevésbé lesznek fontosak a nagy presztízzsel bíró vasárnap esti találkozón a San Siro gyepén. A bajnoki forduló pénteki rajtja…..
Pilsnerurquell 2023.10.22 23:08:24
Pilsnerurquell 2023.10.22 23:37:52
@Bonav70: Jobban belegondolva...Zsigerből szídtam, de végülis igazad van. Csak unom màr h nincs jàték, helyzetek, gólok, csak ez az ad-hoc biztonsàgi labdàzgatàs.

De ez van. A 3pont azért akàrhogy is, jó dolog a Milan ellen.
Megérkezett a hivatalos megerősítés, Nicolò Fagioli egyéves eltiltást kapott a szövetségtől, ám ebből csupán 7 hónapot kell letöltenie, így a következő szezon elejétől a csapat rendelkezésére állhat, beleértve a nyári felkészülést is. Nicolò Fagioli az elmúlt időszakban rendkívül aktívan…..
Pilsnerurquell 2023.10.18 10:12:57
A Tuttosport a Juventus terveiről írt, s a torinói napilap szerint a klubnál felmerült egyes kikölcsönzött játékosok januári visszahozása, így a klub megoldhatná Paul Pogba kiesése miatt keletkezett létszámhiányt a középpályán. Mindazonáltal Nicolò Fagioli várható kiesése miatt komolyabb érkezőre…..
A Juventus klublegendák pályára hívásával ünnepelt kedd este, s az Alessandro Del Piero és Zinedine Zidane nevével fémjelzett csapatok összecsapásán sok-sok kedves régi arcot láthattunk, a csapatok névsorát látva biztosnak tűnt, hogy Peruzzi és Storari nem fog unatkozni a kapuban. A mérkőzés…..
Pilsnerurquell 2023.10.11 10:39:37
Pilsnerurquell 2023.10.11 14:33:29
A 2023-2024-es szezon különleges a Juventus életében, történelmi jubileumot jelent, az első Agnelli-elnökség 1923 július 24-én vette kezdetét, s a család immár egy évszázada vezeti a klubot. Ma este a torinói PalaAlpitour ad otthon annak az ünnepi gálamérkőzésnek, amelyen olyan legendák térnek…..
Pilsnerurquell 2023.10.10 21:51:02
Pilsnerurquell 2023.10.10 22:27:38
Pep Guardiola a minap Cuneóban járt egy tehetségkutatáshoz köthető jótékonysági eseményen, s a spanyol mester ezen az eseményen beszélt a Juventusról, illetve különböző edzői felfogások is felmerültek a nyilatkozatában, amelyet a Sportmediaset osztott meg. „A Juventus 2019-es érdeklődése? Nem, soha…..
Több forrás szerint a Juventus aktív lesz a téli átigazolási időszakban, mivel várhatóan Paul Pogbát eltiltják, így egy középpályás érkezhet. Mirko Di Natale megerősíti ezeket az értesüléseket, forrásai szerint a Juventus januárban inkább egy középpályásra fog rámenni, mintsem Domenico Berardi…..
Pilsnerurquell 2023.10.10 17:45:48
@Lanzafame: X'D

Amúgy Pogba se volt matyóhímzés a Unitednél mikor visszahozta a Juve szép reményekkel. Amiből ugye az realizàlódott hogy jelenleg épp mit v mit nem talàlnak a vizeletében az àllandó bejelentett lakcímén, a Juve medicalban.

Sancho kb ugyanez mert kb ki lett b@@@va a keretből. Igaz teljesen màs okból. Meg a United is gödörbe van.

#
Berardinak tudnék azért örülni. Kérdés a miszter mennyire építené le őt is...
A Juventus ugyan ma este sem nyújtott lehengerlő játékot, így is magabiztos, 2:0-ás győzelemmel zárta a Torino FC elleni városi rangadót. "Nagyon érett mérkőzést játszottunk. Az első félidőben egy agresszív Torinóra számítottunk, de amint rátaláltunk az ütemükre, megtartottuk a formánkat, és meg…..
Pilsnerurquell 2023.10.09 11:10:04
Pilsnerurquell 2023.10.09 12:12:02
@Thuglife!: Nekem kell sok egyéb mellett h viszonyítani tudjak. Na meg pàrtatlan és elfogulatlan is vagyok.

DE

Megpróbàlok a jövőben majd alkalmazkodni ehhez a fórumhoz amennyire lehetséges. A pàrhuzamaimat igyekszem majd megtartani magamnak. Bocsànat. Viszont szeretnék végre valamit làtni a pàlyàn a csapattól bàrmennyire is langyos a keret. Nekem itt az Allegri féle türelemből rég betelt a pohàr. Nem tudom értékelni a csapat jàtékàt, és azt sem ha az ellenfél kapusa hozza a 3pontot. Az szàmomra felér egy újabb vereséggel. Szóval a dolgokat eztàn is nevén fogom nevezni. Ha valakit ez zavar majd legyen szíves ignoràlni v jelezni az itt illetékesnek hogy penderítsen ki. De bízom benne idàig nem fog jutni a dolog. Igyekszem majd titeket is figyelembe venni mikor írok ide. Még egyszer elnézést.
Az Atalanta otthonában elért vérszegény döntetlent követően a Juventus számára a három bajnoki pont begyűjtése kell a cél legyen a torinói városi rangadón. A jelenlegi szezon során mindeddig nem túl acélos teljesítményt nyújtó Torino FC szombat kora este vendégszerepel az Allianz Stadiumban. A…..
Pilsnerurquell 2023.10.07 16:27:48