Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ringo Starr

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spoiler Ted (Ted, 2012) 2012.09.09 12:00:00
A Ted hatalmas csalódás. Pozitív értelemben. No de hadd fejtsem ezt ki bővebben. Seth MacFarlane munkássága finoman szólva sem éppen a szívem csücske. Family Guy, American Dad, Cleveland Show... csupa random baromság, erőltetett és kínos. Ezt persze szigorúan a saját…..
Ringo Starr 2012.09.11 11:17:44
@agresszív kismalac:
attól, hogy van benne maci, nem gyereknek való. a hivatalos korhatára speciel 16-os, és ez nem véletlen
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
Ringo Starr 2012.09.04 20:19:57
@Blogger Géza:
rendszeresen pályázom eu-s vonalon. minden rohadt elszámolást könyvvizsgálóval kell auditáltatni. meg a cég összes éves beszámolóját, akkor is, ha a magyar szabályok miatt amúgy nem kéne.
a poszter pedig épp azt írta le, hogy hitelen, pályázaton kívül más segítsége nincs, ez meg nem neki való. közben meg megy a szájalás, hogy milyen remek támogatási lehetőségek vannak. de a mikro- és kisvállalkozásoknak tényleg nincsenek, holott ott lenne rá tényleg szükség. tök igaz.
  A rejtélyes városmajori oszlophoz hasonlóra akadtam a Lánchíd pesti hídfőjének az MTA felé eső járdáján. Lényegében egy kb. derékmagasságú vasoszlop, rajta 1933-as évszámmal. Ez vajon mi lehet?   - tette fel a kérdést Benő, de sajnos nem tudom a választ. Ám mivel…..
Már foglalkoztunk a Wizzair jófajta születésnapi fantomakciójával, amikor 20% kedvezménnyel drágábbak voltak a jegyek, mint előtte vagy utána bármikor, XYZ most elmeséli, milyen volt. A jelek szerint egyáltalán nem tűnt fel neki, hogy 67460-20%, az sehogysem lehet 63060 forint,…..
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
Ringo Starr 2010.04.13 11:21:16
@gardenA: tudom hogy velem van a baj, de kuminvikire továbbra sem tudok haragudni. pedig a cipője is gáz volt. a kilencvenes években is ciki lett volna sztem fekete nejlonharisnyához nyitott fehér szandált viselni. vagy legalább nem adok olyan képet, amin láccik.
Ringo Starr 2010.04.14 17:52:51
@Hamlet: én valójában nagyon örülök, hogy az ilyen és ehhez hasonló szoknya- és dekoltázstrükkökkel feledtetni lehet a férfiaknál a hibákat, ez igazán kényelmes.
és adom, hogy tényleg cipő, de akkor is idiótán néz ki. illetve ovisan.
Láttunk mi már lopásgátlót vécékefén és bevásárlókosáron, de cigi ilyen szintű bebiztosítását még nem. Fremen szerencséje, hogy az Auchan biztonsági őre nem rajongott a belső motozásért, így párperces elzárással megúszta, hogy a hipermarketben vásárol cigarettát:…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..