Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem_programozhato

235 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelmeztetés! A cikk ordenáré (de élethű). Ha nem szereti a kocsmaibb dumát, inkább ne olvassa...
A progressziv balos NWO fellegvára jelen napjainkban nem Franciaország - mint volt 100 évvel ezelőtt - hanem az Egyesült Államok. Franciaország az elmúlt időszakban éppenséggel távolodni próbált az Egyesült Államoktól, erősitette a kapcsolatait Kinával és kereste az utat a BRICS felé is, ahonnan…..
Figyelmeztetés! A cikk ordenáré (de élethű). Ha nem szereti a kocsmaibb dumát, inkább ne olvassa...
A progressziv balos NWO fellegvára jelen napjainkban nem Franciaország - mint volt 100 évvel ezelőtt - hanem az Egyesült Államok. Franciaország az elmúlt időszakban éppenséggel távolodni próbált az Egyesült Államoktól, erősitette a kapcsolatait Kinával és kereste az utat a BRICS felé is, ahonnan…..
Megvalósulóban a Werdenberg prófécia ! 2023.4.8: Emmanuel Macron ajánlatot tett Kínában, az oroszok ridegen reagáltak A francia elnök próbálta az EU mellé állítani a kínai elnököt az ukrajnai konfliktus lezárása érdekében. ... A francia vezető Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság…..
Vojnoví štváči na "našej" strane ako aj kremeľskí propagandisti slúžia rovnakému pánovi, ich úlohou je štvať národy v "hre" zvaná vojna proti sebe za účelom transformácie sveta a spoločenského systému krajín sveta. Aj prvá aj druhá svetová vojna boli naplánované kabalistickým slobodomurárstvom…..
Motto: Je v poriadku byť "antisemitom". Boh Biblie bol prvým antisemitom. Židia, sionisti, nacisti, árijci, Chazari, semiti, satanisti, "synagóga satana", slobodomurári, templári... kto je kto? Večný zmätok okolo týchto pojmov je udržiavaný účelovo. Ideme to objasniť vo forme "Otázok a odpovedí"...
Motto: "Ak za každú cenu chceš uvidieť mimozemšťana, pozri sa ráno do zrkadla." Klónovanie ľudí luciferiánskou mocou je skutočné, len sa to tají... na najvyšších poschodiach slobodomurárskej hierarchie je to dokonca celkom bežné ... Jedným z prevádzkovaných klónov v súčasnosti je aj napríklad…..
Adolf Hitler 30. apríla 1945 v bunkri v Berlíne nezomrel, ani nespáchal samovraždu, ale bol zachránený špeciálnymi jednotkami americkej armády pod velením generála Georga Pattona. Jadrové zbrane ako prví mali nacisti koncom roku 1944. Prvá jadrová nálož explodovala na tajnej strelnici jednotiek SS…..
Kezdődött a dolog azzal, hogy II. Erzsébet, mint a Háromszázak Tanácsának feje, kirúgatta Boris Johnsont a brit miniszterelnöki székből, mivel a ruszofób Johnson-kabinet túlontúl hatékony segitséget nyújtott az ukránoknak, amivel nem a forgatókönyv szerinti irányba terelte a háború menetét. A titkos…..
Shinzo Abe, japán exminiszterelnök - halott Ivana Trump - halott Mohammed Barkindo, az OPEC főtitkára - halott..
Tömve van üzenetekkel a "nagy nyomorúság" idejében élők számára, akik majd közvetlen a "tűz" (a harmadik, utolsó világháború) előtti időszakban fognak élni, pontosabban mondva azon kevesek számára, akik felismerik majd, hogy ezek az üzenetek az ő számukra szólnak, és többen közülük - akik betartják…..
Egy évek óta húzódó rossz viszony kicsúcsosodása lesz várható a szaúdiak és a nyugati világ közt, mely még 2017-ben kezdődött, amikor a gengszter-mentalitású, széltoló szaúdi koronaherceg, fittyet hányva a nemzetközi diplomácia alapszabályaira, foglyul ejttette az oda látogató libanoni…..
Mintegy adalékként a Werdenberg próféciáról szóló irás első és második részéhez. Hogyan lehet túlélni egy ilyen, tömegpusztitó fegyverekkel vivott világkonfliktust, egy kis szerencsével persze, mert az is fog kelleni hozzá, nem is kevés! Azon információkra alapozva, melyeket főleg a Werdenberg és…..
Az 1994-ben nyilvánosságra hozott Werdenberg prófécia jó része már idáig bejött. Ennek elemzése plussz információk a világ és a lelkek (emberek) további sorsáról a Harmadik világháború után...
Hasonlit azt Irlmaier jövendölésre, de még több hajmeresztő részletet kinál a jelenlegi emberi civilizáció csúfos végéről, mely úgy néz ki, most már csak pár év kérdése. Készüljetek - főleg lélekben! A test túlélésének az esélyei sajnos itt Európában se lesznek túl nagyok, csak kb. 20-30 százalék,…..
1. A tongai "vulkánkitörés" 2022. 1. 17: Ezer éve nem produkált akkora kitörést a Tonga-szigeteki vulkán, mint most Igazából valószinűleg még soha nem produkált ekkora kitörést. Ezer évvel ezelőtt Tonga térségében még primitiv, egymást felfaló kannibál törzsek éltek, akik nem tudták felbecsülni…..
Az oka, legyen az bármilyen megmosolyogtató is, numerológiai. A fenevad szimbólumának minősülő 8-as után most itt van a 22-es szabadkőműves mesterszám, mely katasztrofális bukást vagy nagyon jelentös elörelépést szimbolizál. Kennedy számára is a 22.11-es dátum vált fatálissá, a 11-es a halál,…..
A bibliai Ószövetség első könyve is meglepő módon helyenként ezekböl kopírozott, kihagyva persze az "ünneprontó" részeket, melyekről a jahvista-izraelita papság később nem akarta, hogy a zsidók tudjanak. Többnyire Enki (a bibliai sátán) papjai írták ezeket, azért van bennük Enki sok helyen…..
Nem volt véletlen, hogy az afgán hadsereg és közigazgatás szinte napok alatt összeomlott, utat nyitva a Talibánnak, melynek szándékosan a kezébe lett juttatva az afgán hadsereg felszerelése. Ez azért történhetett meg, mert az amerikai hadsereg lényegében "suttyomban kiosont" az országból, amiáltal…..
"A dolgok nem érnek véget, miután a mocskos pofádra ráhúzzák a koporsó fedelét, a dolgok kezdődni fognak!" Annak ellenére, hogy sok, erősen bűnös természetü ember ennek szent meggyözödésböl hiszi az ellenkezőjét. Akárcsak az “Isten” egy kozmikus humanoid c. irásban, most is kicsit hivjuk…..
Annak apropóján írok, hogy a napokban komolyan elkezdődött az egymásra mutogatás az amerikaiak és a kínaiak között a kovid eredetét illetöen: az amerikaiak a wuhani laborra mutogatnak, a kínaiak pedig Fort Detrickre. Melyiknek van igaza? Úgy félig mindkettőnek: a kovid…..
Mark 11:23 Amen, hovorím vám: Keby niekto prikázal tomuto vrchu: ‚Zdvihni sa a vrhni sa do mora!‘ a nezapochyboval by v srdci, ale veril by, že čo vyslovil, sa stane, splní sa mu to. 24 Preto vám hovorím: Všetko, o čo sa modlíte a prosíte, verte, že ste dostali a budete mať. Mysel (duch) dokáže…..
Do pekla s nimi! Štyri ríše zla 2021.05.05 16:01:00
List Efezanom 6:12 Lebo nás nečaká zápas s krvou a telom, ale s kniežatstvami a mocnosťami, s vládcami tohoto temného sveta, so zloduchmi v nebeských sférach. Svetu stále vládne to, čo v minulosti bolo známe ako Rímsko-nemecká ríša ("prvá ríša"), ktorá síce v roku 1806 zanikla, no rody a siete…..
Hogy vegyétek megfontolásra az ezen az oldalon található információkat. "Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt." /Máté 7:14/ Az idö tényleg közeleg ... Én nem vagyok része a háttérhatalomnak, mint sokan hinnék. Nem próbálok tudatosan…..