Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bip bip

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután a Juventus bejelentette, hogy Federico Gattival megszületett a megállapodás, és a védőjátékos 2028-ig érvényes hosszabbítást kapott. A játékos is nyilatkozott ezt követően a klub hivatalos Twitch-csatornáján, és természetesen nagy boldogságról számolt be: „Nagyon boldog vagyok, hogy…..
A csoportkör első két fordulóját egyaránt vereséggel záró Juventus számára nem maradt több hibalehetőség, amennyiben életben kívánja tartani reményeit a továbbjutásra, kötelező begyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa ellen. A párharc első felvonásaként az izraeli együttes látogat az Allianz…..
Tegnap megérkezett Torinóba, majd sikerrel teljesítette a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat az Eintracht Frankfurt csapatától érkező Filip Kostić, aki ma hivatalosan is a Juventus játékosa lett. "A Juventus Football Club bejelenti, hogy megállapodásra jutott az Eintracht Frankfurt…..
A Juventus vasárnap este az Atlético Madrid elleni mérkőzéssel zárja a felkészülési időszakot, majd jövő héten már a Sassuolo elleni összecsapással kezdi meg a bajnoki szezont. A spanyolok elleni találkozónak az eredeti tervek szerint Tel-Aviv adott volna otthont, azonban a Gázai övezetben…..
bip bip 2022.08.07 20:13:51
A Juventus tegnap repülőgépre szállt, és Las Vegasba utazott, hogy megkezdje az amerikai barátságos mérkőzések sorát. A Chivas Guadalajara elleni meccs előtt a mester sajtótájékoztatót tartott, amelyben felmerültek a nyári erősítések, illetve a célkitűzések is. „Fontos játékosok érkeztek a…..
bip bip 2022.07.22 10:48:50
bip bip 2022.07.22 19:30:51
@delpi0823: Nem tudom hogy ingyenes link e. Csak rákerestem hogy nézhető e valahol.
A Juventus egyik januári távozója Dejan Kuluševski volt, aki annak idején nagy reményekkel érkezett Torinóba, de az ott töltött szezonokban nem igazén tudta megcsillantani tehetségét a zebracsíkos mezben. Első évét Andrea Pirlo edzősége alatt töltötte, majd a visszatérő Massimiliano Allegri…..
A Juventus szurkolóinak egy része által jó messzire kívánt Aaron Ramsey a januári átigazolási időszak utolsó óráiban váltott, s egészen Skóciáig repült, hogy a szezont kölcsönben a Rangers FC játékosaként zárja. "Az elmúlt hét során volt néhány beszélgetésem a menedzserrel. Nagyon izgatott voltam,…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott Dejan Kuluševski átigazolásáról a Tottenham Hotspurhöz 5 millió euróért a szezon végéig kölcsönben, és az észak-londoni klub 35 millió euróért kötelezően kivásárolja a futballista, ha sikerül BL-helyen zárni a szezont, és a svéd…..
Várhatóan Aaron Ramsey a Juventus bérlistáján marad szezon végéig, miután a Premier League öt klubjának a közeledését is visszautasította. A 31 éves walesi futballista idén Massimiliano Allegri csapatában alig szerepelt, izomproblémákra hivatkozva nem állt a csapat rendelkezésére, összesen 98…..
A Juventus igazgatói úgy döntöttek, hogy nem szemlélik tovább tétlenül a zebramezes támadósor vergődését és gólínségét, ezért néhány nappal a téli átigazolási időszak lezárultát megelőzően a tettek mezejére léptek Dušan Vlahović ügyében.  A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus ma…..
Folytatódik az erőt próbáló januári menetrend a Juventus számára, amelynek következő állomásaként a zebramezesek a bajnoki címért is versenyben álló AC Milan otthonába látogatnak a három bajnoki pontért. Massimilaino Allegri keretéből továbbra is hiányzik Leonardo Bonucci és Aaron Ramsey, de az…..
A La Repubblica értesülései szerint Aaron Ramsey és a Juventus közötti kapcsolat mélypontjára ért. A klub reméli, hogy a játékos talál magának egy érdeklődőt a Premier League-ből. Mindazonáltal a középpályás ügynöke a pletykák szerint 2,8 millió eurós bónuszt kasszírozhat, ha a játékos a…..
A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került a Juventus és a Napoli, mivel több játékos is kihagyni kényszerül a január 6-ára tervezett találkozót. Az előző szezon elején a déli csapat nem látogatott Torinóba, mivel a nápolyi helyi egészségügyi hatóság megtiltotta vagy nem javasolta az…..
A Venezia otthonában elszenvedett, nehezen elfogadható döntetlent követően a Juventus a bajnokság középmezőnyébe tartozó Bologna vendégeként lép majd pályára a javítás és a három bajnoki pont reményében. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányzik majd Aaron Ramsey, Federico Chiesa, Paulo…..
A Tuttosport Robert Lewandowskit jutalmazta a 2021-es Golden Player díjjal, amelyet a világ legjobb 21 évnél idősebb futballlistájának ítél oda a sajtó. A díj bizonyosan nem vigasztalja a lengyel csatárt, aki idén is lemaradt az Aranylabdáról, azonban a díj arra mindenképpen jó volt, hogy…..
A Juventusra igazán erős ellenfelektől mentes december vár, így a Salernitana elleni idegenbeli győzelmet követően vasárnap este a kiesőjelölt Genoa csapatát fogadva gyűjtheti be ismét az értékes három bajnoki pontot. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Aaron Ramsey, Mattia…..
Ugyan a brazil játékos hazai klubja, a Santos már korábban bejelentette, hogy Kaio Jorge a Juventushoz igazolt, s Európában folytatja pályafutását, így az átigazolás lényegében hivatalos volt, a torinói klub egészen mostanáig nem adott ki hivatalos közleményt az ügyben. Az ifjú támadó sikerrel…..
A Juventus idei utolsó felkészülési meccsén az Atalanta együttesét fogadja, miután az Öreg Hölgy mestere már számos felállást és játékost kipróbálhatott a Cesena, a Monza, illetve a Barcelona elleni mérkőzéseken. A mai barátságos mérkőzés lényegében a jövő héten kezdődő olasz bajnokság utolsó…..