Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ragehu

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mezítlábas kisfiú, pikula, fahasábok, nagy mező, havas mező, idős bácsi, kiskút-kereskút, falusi tájház. Folk! Ezüstös hajnal Szivárványos reggel Komor délidő Búslakodó fejjel   Ment-mendegélt Büszkén az úton De jött a teve És röhögött a púpon   Amit az élet Adott rája Nem kérte, de…..
Egy trve metálos Karácsonykor sem érzékenyül el (na jó, csak egy kicsit) és kiütést kap a Mennyből az Angyal és a Kis Karácsony, Nagy Karácsony című daloktól. De a fémszív is megdobban egy kicsit, ha ezeket a dalokat metal köntösbe öltöztetik.  10. Type O Negative – Red…..
"OK Google" szól a varázsszó, amire az Android egyik legnagyobb fegyvere és fő fejlesztési iránya, a Google Asszisztens (angolosan Google Now) érintés nélkül megnyílik a csodára (és információra) szomjazó felhasználó előtt - már ha nem magyar az illető. Az Asszisztens ugyanis…..
Nemrégiben felmerült egy ötlet itt a Popkulton, hogy a következő időkben írjunk bejegyzéseket az ABC betűivel. Így ne lepődjetek meg, ha a következő napokban érkezik néhány A/Á betűs film illetve könyv kritikája/ajánlója. Nekem ez most jól is jött, mert a könyvespolcomon…..
Ha azt a nyugdíjtervezetet megvalósítják, amin gondolkodnak, az lesz a legszemetebb és legigazságtalanabb rendszer. Több nyugdíjat kapjon az, aki gyerekeket nevelt fel és aki iskolázottabbá tette utódait, azaz egyetemre járatta... Akiknek nincs gyereke, majd nyomorogjon, ráadásul…..
ragehu 2014.06.07 23:22:34
@aleb19: Nem csak a címet kellett volna elolvasni a hozzászólás előtt.
A tegnap bemutatott 5 film után következzen a lista első fele, lássuk tehát, melyik az 5 legjobb Stephen King-adaptáció. 5. Tortúra / Misery (1990) Annie Wilkes. Akár King rajongó az ember, akár nem, ezt a nevet illik megjegyezni. Az egyik oldalon ő áll: Annie, a jó lelkű,…..
A hollandok ma magyar gulyást ennének, jussatok ki negyed évszázad után egy Vb-re! • A magyaroknak saját kezükben a sorsuk • A szlovákok tét nélkül meccselnek a jó hírükért • A csehek még matekozhatnak kicsit Hollandia-Magyarország 1986 után újra…..
Hát, finoman szólva sem voltam feldobva, amikor a főnökömtől megtudtam, hogy csapatépítésre megyünk a hét végén, mert sok az új kolléga és a régiek is klikkesednek. Sok kedvem nem volt az egészhez, mert ez eddig a szokásos uncsi, szájbarágós feladatokat jelentette,…..
Szakítani többféleképpen lehet: dühből; beletörődött nyugalommal; és úgy, ahogyan az alábbi levél szerzője tette. A levél természetesen nagy karriert futott be a neten, és nem állíthatjuk, hogy érdemtelenül. Jó szakítós levelet írni (ha már nem szemtől szemben…..